Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת | Soundstream LS.692

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על הזוג רמקולים האלה?

בכללי איך סאונדסטרים לדעתכם? אמינים? מספקים תמורה טובה למחיר?(בזוג 6X9 האלה, ובכללי)

תודה לכל העונים. :)

פורסם

עדיף שתיתן איזה קישור איפה ראיתה אותם ובאיזה מחיר,אולי במחיר שהציעו לך אותם כדאי לך לקחת אחוריים של JBL או MOREL שיורת מומלצים פה בפורום,כמובן שזה גם תלוי בטעם האישי שלך.SOUNDSTREM חברה מוכרת באופן כללי,לא יודע עד כמה היא טובה כי לא יצא לי לשמוע רמקולים שלהם,יש יותר דגש על המגברים שלהם שהולכים יותר טוב(וגם זה עד גבול מסויים),רמקולים אתה צריך לשמוע באמת שאני לא יודע להגיד לך איך הם.אהבתך-לקחת,לא אהבת? חפש משהו טוב יותר במחיר הזה.

פורסם

הוא התכוון לרמקולים האלה: http://www.nokout.co.il/Product.asp?Pid=LS692&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=3&aff=Zap&lang=he

לא שמעתי אותם, אבל אני בטוח שיש עוד רמקולים לא פחות טובים באלה במחיר הזה- 700 ש"ח, אולי אפילו אלה של פוקל: http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=270&PHPSESSID=fee04e1c0ad058f79256ee89fedaae62

ולמה להשקיע כ"כ ב- 6X9 ?

יש לך 6X9 טובים גם ב- 400-500 ש"ח.

וכמו שנאמר מעליי- אל תקנה רמקולים בלי לשמוע אותם.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

את התמונה לא בעיה,מצאתי באינרנט,רק שאני לא מכיר את הדגם.

אני לא חושב שכדאי לך בכלל לקחת אותם,בטח שלא במחיר הזה,עדיף לקנות סאב,ואם אין לך מגבר אז לקנות מגבר,ובעתיד שיגיע עוד תקציב לקנות סאב.לא הייתי משקיע ברמקולים הנ"ל מחיר של יותר מ350-400 שקל.וגם במחיר הזה של 400 שקל אולי יש 6X9 טובים יותר כמו שהזכרתי JBL או MOREL.

פורסם

כן אלה הרמקולים.

יש לי סאב, מגבר וקומפוננטים. באלי פשוט להשלים 6X9 כי אמרו לי שמאחורה שומעים רק את הדפיקות של הסאב.

שמעתי אותם אצל חבר שומעים מעולה, אבל רציתי לשמוע עוד חוות דעת.

בעניין של אמינות וכו'.

ואני יכול להשיג אותם בסביבות 400-450 שקל.

פורסם

מה איכפת לך מה אומרים אלו שמאחורה? אתה צריך להנות מהסאונד מקדימה וזה מה שמעניין.איזה סט יש לך מקדימה? אם זה לא של אותה חברה זה רק יהרוס את האיכות לדעתי,גם אם כן,שמור את הכסף,ותשדרג משהו טוב יותר!

פורסם

אכפת :p

פשוט סתם בא לי שיהיה סראונד יותר מקיף באוטו.

מקדימה קומפוננטים מורל טמפו, מגבר JBL GT5A604 וסאב קיקר C12.

פורסם
מה איכפת לך מה אומרים אלו שמאחורה? אתה צריך להנות מהסאונד מקדימה וזה מה שמעניין.איזה סט יש לך מקדימה? אם זה לא של אותה חברה זה רק יהרוס את האיכות לדעתי,גם אם כן,שמור את הכסף,ותשדרג משהו טוב יותר!

מספיק לקטול סטאפים של רמקולים אחוריים.

אני יכול לתת לך מספיק סיבות טובות למה כדאי שיהיו רמקולים בבמה האחורית.

זה גם עניין של טעם.

וזה כן צריך להיות איכפת לו ממה שאנשים מאחורה אומרים (במידה והוא לא אגואיסט מוחלט)

נראה אותך יושב מאחורה ללא רמקולים ועם סאב בתא מטען.

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

אני קוטע רמקולים אחורים? ההפך,אני חושב שסאונד היקפי זאת חווית אחת,אבל לגרום לחוויה הזאת להתפתח בגלל מה שאחרים אומרים זה לא דבר נכון לעשות,במיוחד שהוא מתכוון לקחת שני חברות שאין קשר בינהם בכלל.וזה לא אגואיסטיוט להגיד ליושבים מאחורה שיסתפקו בבאסים מקסימום נחליש את הסאב,ואם הם מעוניינים לשמוע מאחורה אני זה שצריך לממן אותם?:shock:שיפתחו קופת חסכון ביחד כל אחד ישים משהו אפילו ריחן טוב ניקנה להם בנוסף:lol:

פורסם

יש לי את הרמקולים האלה באוטו. סאונד מעולה כמו שסאונדסטרים יודעים לתת. המחיר שוק שלהם 1000 שקל.

אני קניתי אותם ב700. רמקול פצצה. מומלץ לא להיכנס איתו לדיסטורשן יותר מידי כי אני אישית פוצצתי קבל בטוויטר. בהצלחה! :-D

HU : Pioneer Premier P510UB ;Amplifier Kenwood 240W RMS; Soundstream Ls692 6x9 Speakers + Comp' Image Dynamics CTX65(100RMS) ; Sub-woofer Pioneer 800Watt

פורסם
אני קוטע רמקולים אחורים? ההפך,אני חושב שסאונד היקפי זאת חווית אחת,אבל לגרום לחוויה הזאת להתפתח בגלל מה שאחרים אומרים זה לא דבר נכון לעשות,במיוחד שהוא מתכוון לקחת שני חברות שאין קשר בינהם בכלל.וזה לא אגואיסטיוט להגיד ליושבים מאחורה שיסתפקו בבאסים מקסימום נחליש את הסאב,ואם הם מעוניינים לשמוע מאחורה אני זה שצריך לממן אותם?:shock:שיפתחו קופת חסכון ביחד כל אחד ישים משהו אפילו ריחן טוב ניקנה להם בנוסף:lol:

ואז הופה, פתאום לא תרגיש (לפחות ברמה מספקת) את הסאב בבמה הקדמית. איזה קטע, אה?

סאונד היקפי תמיד יהיה יותר נעים לאוזן (קל וחומר לאנשים שיושבים מאחורה) מאשר סאונד קדמי בלבד.

אם ההחלטה היא או במה קדמית או אחורית, אז כמובן שקדמית.

אבל אם יש אפשרות למקם גם רמקולים מאחורה - זה מעולה.

אני לא מייחס חשיבות יתר לרמקולים אחוריים, ואני לא חושב שצריך להשקיע עליהם יותר מדי.

אני כן חושב שזה מוסיף המון, וכן חושב שצריך להשלים (גם אם זה בצורה עדינה מאוד) את הסאונד מהבמה האחורית.

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

קח בחשבון שהתכוונתי למקרים ספציפים שיש איתך אנשים מאחורה באוטו דבר שלא קורה כל פעם,אני לא ישים אחוריים רק למקרים כאלו כי חבל שאני לא ישמע בהם (טוב לפחות אני,כי יש כאלו שכן אוהבים אחוריים)רק שתידע שעד לפני כמה חודשים גם אני אהבתי סאונד היקפי,והבנתי שזה לא נחוץ ברוב המקרים שיש סאב זה הכל.

• תוכן חדש...