Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש פה

ברשותי סוזוקי באלנו שנת 97 יש לי רישיון חצי שנה ואני רוצה לשדרג את כל המערכת באוטו שומעים ממש חרא אז

אתמול קניתי סאב של JBL דגם 1000W GTO 1260 BR

משהו כזה אני לא רוצה להעיף תאוטו רק שישמעו יפה ודי חזק

עכשיו קניתי היום רמקולים 5*6 של boschmann 350W שמפיקים 150 RMS לאחורה

מה שנישאר לי זה מגבר וטוויטרים וזהו ניראה לי לא ?

אני חדש בכל העיניין הזה אז שלא תדפקו לי מילים שאני לא יבין

תודה על העזרה נוי

נ.ב

מה אתם אומרים על זה

http://www.ninja-polo.com/index.php/cardinal-v15.html

וחבר של אחי אמר לי יש לו מגבר 800 וואט אתם אומרים שווה לבדוק?

פורסם

אני חושב שקודם כל תגדיר תקציב.

סה"כ אם אני מבין נכון, אתה רוצה מערכת ממש בסיסית שתהיה חזקה בווליום. כלל המגברים הסינים יעשו את העבודה, ואתה אפילו מקבל טוויטרים מתנה ברוב המקום (אם תקנה מגבר).

תבדוק כמובן שבמערכת יש לך יציאות למגבר. קיימות מערכות ללא יציאות, ולא תוכל לחבר את המגבר.

פורסם

רוצה שיהיה באס באוטו וישמעו טוב וחזק ומי שנימצא גם מחוץ לאוטו ישמע חזק

מה לגביי המגבר הזה שפירסמתי

פורסם

המגבר של חבר של אחי של חברת סופר סאונד בצבע לבן 800 וואט מישהו מכיר?

ובמקום הרמקולים ה6.5 של החברה הלא מוכרת הבאתי רמקולים 6.9 של פיוניר 300 וואט

פורסם

אם כבר סיני, אז פולס אודיו BA4400 (נקרא גם 1600W..). חזק, יפה ובעל שטח פנים גדול ככה שהוא כמעט ולא מתחמם.

לגבי טוויטרים, קח סקאן ספיק.. (:-D)

...CASKA for life

פורסם
אם כבר סיני, אז פולס אודיו BA4400 (נקרא גם 1600W..). חזק, יפה ובעל שטח פנים גדול ככה שהוא כמעט ולא מתחמם.

לגבי טוויטרים, קח סקאן ספיק.. (:-D)

הבעיה אחי שאין לי תקציב כל כך ניגמר לי על הסאב והרמקולים

ומה שיש לי ביד כרגע זה הסופר סאונד 800W והוא 4 ערוצים

ורמקולים של פיוניר 300W

ושום דבר לא מורכב

אז מה אתה אומר מה לעשות ?

פורסם

מה שאתה צריך לעשות זה כך :

לרכוש קומפוננט קדמי :

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472469

לחבר את הסאב למגבר סופר סאונד בגישור של שני ערוצים ועם שני הערוצים הנוספים להגביר את

הקומפוננט את הרמקולים 6X9 של פיוניר תחבר להגברה הפנימית של הרדיודיסק.

אל תתפשר כי אחרי זה לא תהיה מרוצה מהתוצאה.

פורסם

אם זה מה שיש אז זה מה שיש..

שמתי לב שלא לקחת בחשבון קומפוננט מקדימה אז תעשה לך ולמערכת שלך טובה ותקנה סט קומפוננט של מורל מדגם פולס או טמפו ב 400 ש"ח +-. לעת עתה זה יספיק לך.

...CASKA for life

פורסם

דיברנו קצת בהודעות פרטיות נוי,

אני חושב שעכשיו הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות זה לעצור, לקפוא לרגע אחד על שמריך ולחכות למפגש הקרוב.

כמו שאמרתי אתה כרגע בנקודת התחלה וכמו שציינת אתה לא מבין כמעט מאומה אם באמת, מאומה, במערכות סטריאו לרכב ולכן אתה יכול לקבל עכשיו הרבה מאוד דיעות של אנשים, חלקן נעימות, חלקן דרסניות עד תהום אבל כמו שכבר הסברתי - סטריאו לרכב (מערכות מוזיקליות בכללי) זה כמו אוכל... טעם וריח - אין להתווכח.

קודם כל רצוי שתטעם כל מיני "מאכלים" (מערכות) מכל סוגי ה"מטבחים" (חברי פורום, בתי התקנות וכו' וכו') לפני שתחליט איזה סוג של אוכל ואיזה סגנון של מטבח אתה רוצה לפתח לעצמך.

ברוך הבא, המון בהצלחה ותגיע למפגש הקרוב - לא תצטער.

אל תתבייש לשאול מי זה מי במפגשים, תגיע עם טרנזיסטור - זה עדיין מערכת...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בדביק יש לך תאריכים מסודרים למיפגשי הפורום,בדרך כלל שבוע לפניי המנהל מפרסם מפה מסודרת איך להגיע ואנשים רושמים מה הם מביאים למיפגש (כי בדר"כ הם עושים על האש).מקווה שגם אני אוכל להגיע לאחד מהפגשים בקרוב,הכל עניין של חוסר זמן!

פורסם

היה לי את המגבר הזה Cardinal V15 דגם חדש (שחור).

לא ממליץ, לא היתי מרוצה מימנו.

עד שהחלפתי לאינפיניטי עולם אחר.

• תוכן חדש...