Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר חודשיים שאני מחפש CB500 משנת 2000 במצב טוב.

סופסופ סיפרו לי שיש אחד למכירה.

דרך סוכנות תיווך, בסדר.

הולך, בודק, רואה, מסתכל, נראה נחמד.

קצת חלודה על הבולמים(כל הארבעה), פיירינג טיפה משוחרר(בורג שניים), משקולת כידון זקוקה להחלפה(אם ההברגה עדיין בסדר), דיסק אחורי כבר די גמור.

19K Km בקילומטראז' על כלי בן 4 שנים, מאד מפתה ואם זאת גם מאד מחשיד, הכלי עמד, רואים.

מקפיץ את האופנוע לסטפן(האחד על אחד), מבקש ממנו להעיף מבט, הוא מסתכל, מקשיב, נוסע קצת אומר יש מצב.

צבבה.

יושב עם הבנאדם בסוכנות, מנסה לסגור איתי עיסקה על המקום.

31K עכשיו ומיד וזה שלך.

אני אומר "אבל צריך לעשות בדיקה קודם".

אם בדיקה אז זה מחירון (32750 שח).

נראה לך???

31K לפני בדיקה ואני עוד אוריד לך, לא טוב אז תלך.

בקיצור מפה לשם משם לפה, אני לא נורא לחוץ על אופנוע עכשיו ומיד, קבענו להמשיך לדבר(אחרי שהוא ידבר עם הבעלים לראות אולי יש משהו לסדר).

רק ביקשתי ממנו ממש יפה שאני רוצה לראות היסטורית טיפולים של האופנוע, קבלות או תדפיס של המוסך המטפל לראות עם מה יש לי עסק.

היום בבוקר אני מתקשר למכונאי שלי, מספר לו על האופנוע.

אז הוא מתרגז עלי:

:x למה דרך תיווך? (כי זה מה שמצאתי)

:x למה הלכת לסטפן ולא באת אלי? (כי הוא היה בתל אביב וידוע לי שהוא אמין)

:x למה אתה לא מקשיב למה שאומרים לך??? (אבל אבל אבל עוד לא היה כלום, נביא לך לראות)

בקיצור הוא אמר לי לפני הכל להמציא לו(למכונאי שלי) היסטורית טיפולים, הוא בכלל לא רוצה לראות את האופנוע, דווקא בגלל שזה תיווך הוא חושד.

דיברתי עם התיווך(אני בכלל אין לי קשר ישיר עם המוכר, לא מכיר אותו בכלל), לטענתם האופנוע טופל במוסך הונדה ובאישימוטו, סבבה אמרתי, אז לא תיהיה בעיה למוסכים האלה להמציא לי היסטורית טיפולים, הם גדולים והכל אצליהם על מחשב.

לא, תשמע, יש בעיה, יש פה, יש שם, המוכר לא רוצה להתעסק עם זה ולא רוצה בלגאן.

מה בלגאן? טיפל - תוכיח. מוכיח - אני קונה!

בנתיים הכל עוד פתוח.

המוכר לא סגור על עצמו(האופנוע עומד).

המתווך מנסה לתווך.

המכונאי שלי רוצה לתת לי מכות כי לא באתי אליו.

ולי אין אופנוע.

איזה אושר זה.

:?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז מגיע מזל טוב?

Not just yet

not in a long shot

talk to me sometime next month and we'll see

אגב, אהבתי את החתימה 8)

בהצלחה :)

"או כן או לא, מה שבטוח - אולי, וגם זה מוטל בספק" (מוטי גנץ)

פורסם

טוב אז ככה, דיברתי עם התיווך, הצבתי להם תנאי:

אני רוצה את כל ההיסטוריה של האופנוע ואני קונה.

אני כאן הקונה, אני רוצה אופנוע אבל אני לא אקנה חתול בשק - קבלו את התנאים או שתחכו עד שתמצאו מישהו אחר עם ג'וק לCB.

:) כניראה שאין הרבה כמוני, כי הם ממש משתדלים בשבילי 8)

פורסם
טוב אז ככה, דיברתי עם התיווך, הצבתי להם תנאי:

אני רוצה את כל ההיסטוריה של האופנוע ואני קונה.

אני כאן הקונה, אני רוצה אופנוע אבל אני לא אקנה חתול בשק - קבלו את התנאים או שתחכו עד שתמצאו מישהו אחר עם ג'וק לCB.

:) כניראה שאין הרבה כמוני, כי הם ממש משתדלים בשבילי 8)

תגיד, מה יעזור לך היסטורית טיפולים? אם הבעלים התעלל באופנוע בין הטיפולים?

אני לא לוקח את אופנועי למוסך כבר 6 שנים, אז מה זה אומר שהאופנועים שלי פחות שווים?

אני לא חושב כך, אני טיפלתי באופנועים הרבה יותר טוב, ובהרבה יותר פדנטיות מאשר הרבה מוסכים.

כך את האופנוע לבדיקה מקיפה, שבה יתנו לך את מצב האופנוע הנוכחי!

אופנוע שיושב בחנות/ללא נסיעה צובר נזקים רק מהיותו יושב, וזה לא משנה שלפי הק"מ נעשה טיפול בזמן.

פורסם

אז ככה:

אתה בטח לא תיקח את האופנוע שלך לתיווך אופנועים ותגיד להם למכור אותו ואתה לא רוצה שום קשר לעניין, נכון?

אני כלל לא מכיר את המוכר, רק את התיווך, איתם אני עושה את העיסקה כאילו שזה אופנוע שלהם, רק שיש להם מלא בלגאן עם הטלפון השבור הזה ביני לבין המוכר.

בנאדם שמטפל בעצמו באופנוע גם ימכור אותו בעצמו וכאשר יגיע קונה הוא יראה על האדם את האהבה לאופנוע ואת התשומת לב של הטיפולים בו - אני יודע, היה לי גם כזה פעם.

אז באין לי הדברים האלה, אני חייב לבדוק כל מה שאני יכול ובמקרה הזה אני בודק היסטוריית טיפולים במוסך, לבדוק אם לפחות הבנאדם שמר על הכלי וטיפל בו בזמן.

עכשיו לעניין, ראיתי את ההיסטוריה, האופנוע עבר נפילה, תוקן מיכל דלק, תוקנה מסכה, הוחלף כידון, וינקר...זה בנוסף לטיפולים הרגילים.

מתחיל כבר להחשיד, לא נאמר לי על הנפילה קודם לכן, ואם זו נפילה כה קטנה איך זה שהכל דרש תיקון או החלפה? כל קדמת האופנוע כמעט.

אני מתלבט, יש עוד אופנוע שנת 2000 במצב טוב שאני מכיר שרוצה למכור, אבל יש לו 45K בקילומטרז' והוא יד רביעית כבר, למרות שחוץ מזה הכל שם בסדר גמור.

פורסם
אז ככה:

אתה בטח לא תיקח את האופנוע שלך לתיווך אופנועים ותגיד להם למכור אותו ואתה לא רוצה שום קשר לעניין, נכון?

אני כלל לא מכיר את המוכר, רק את התיווך, איתם אני עושה את העיסקה כאילו שזה אופנוע שלהם, רק שיש להם מלא בלגאן עם הטלפון השבור הזה ביני לבין המוכר.

בנאדם שמטפל בעצמו באופנוע גם ימכור אותו בעצמו וכאשר יגיע קונה הוא יראה על האדם את האהבה לאופנוע ואת התשומת לב של הטיפולים בו - אני יודע, היה לי גם כזה פעם.

אז באין לי הדברים האלה, אני חייב לבדוק כל מה שאני יכול ובמקרה הזה אני בודק היסטוריית טיפולים במוסך, לבדוק אם לפחות הבנאדם שמר על הכלי וטיפל בו בזמן.

עכשיו לעניין, ראיתי את ההיסטוריה, האופנוע עבר נפילה, תוקן מיכל דלק, תוקנה מסכה, הוחלף כידון, וינקר...זה בנוסף לטיפולים הרגילים.

מתחיל כבר להחשיד, לא נאמר לי על הנפילה קודם לכן, ואם זו נפילה כה קטנה איך זה שהכל דרש תיקון או החלפה? כל קדמת האופנוע כמעט.

אני מתלבט, יש עוד אופנוע שנת 2000 במצב טוב שאני מכיר שרוצה למכור, אבל יש לו 45K בקילומטרז' והוא יד רביעית כבר, למרות שחוץ מזה הכל שם בסדר גמור.

נו אז מה הבעיה האופנוע השני אם הכל בסדר בו?

פורסם
אז ככה:

למה אתה כל כך מתעקש?

הכל מסריח פה, אין הסטורית טיפולים, יש הסטורית טיפולים, לא ראית את המוכר מעולם, הכל דרך תיווך, עושים לך תנאים של רוצה תבוא לא רותה תלך

אני לא מבין?

מה אתה חושב?

שישימו לך שלט מעל האופנוע

"אל תקנה?!?!?!?"

כל הסיפור הזה כלכ ך מתמשך

כל כך מלא טרטורים שאני לא מבין איך עוד לא ירדת ממנו...

רון.

-ולא, אני לא מבין דבר וחצי דבר באופנועים, אבל במכוניות כן.-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

נתן, מסיכה כידון ווינקרים אפשר לשבור גם מנפילה מהג'ק.

השילדה בסדר?

המזלג הקידמי בסדר?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

אז ככה: האופנוע השני עך פניו נראה לא רע בכלל, אבל כמו שכבר ציינתי, יד רביעית(אני אהיה חמישית) ויש עליו 45K קילומטר.

באופנוע שנפל, כניראה שילדה ומזלג בסדר, לא נתגלו בעיות בנסיעה עליו, אבל עדיין דורש בדיקה.

פורסם
אז ככה: האופנוע השני עך פניו נראה לא רע בכלל, אבל כמו שכבר ציינתי, יד רביעית(אני אהיה חמישית) ויש עליו 45K קילומטר.

באופנוע שנפל, כניראה שילדה ומזלג בסדר, לא נתגלו בעיות בנסיעה עליו, אבל עדיין דורש בדיקה.

נתן אם האופנוע טופל כראוי ובבדיקה יוצא עם ביקורת טובה אז אין שום בעיה. מס' הידיים לדעתי זניח, ו45K לאופנוע כמעט בן 4 זהו מס' סביר ולדעתי יש לך עוד 100K לפחות עד האוברול.

סתם לידיעה מסוף השיפוץ ועד היום (לפני כשנה) עשיתי בערך 15K כך שאינני רואה בזה בעיה.

פורסם
סתם לידיעה מסוף השיפוץ ועד היום (לפני כשנה) עשיתי בערך 15K כך שאינני רואה בזה בעיה.

מה?

גם לך יש CB ???

לא.

• תוכן חדש...