Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי באוטו כרגע קומפוננט ‏5.25 ‏אינטש GT5500C JBL הרכב הוא הונדה סיויק אני מרוצה מהרמקול למרות שקצת צורם באוזן כששומעים גבוה בעיקר מזרחית אבל מוזיקה שחורה שזה מה שאני שומע רוב הזמן שומעים יפה וטוב למרות זאת אני מעוניין להחליף את הקומפוננט לקומפוננט 5.25 cadence cvl5k במחיר של בערך 1500 ללא התקנה.

רציתי לדעת איך הרמקול הזה האם הוא טוב חזק מדויק בעיקר במוזיקה שחורה שאני אוהב לשמוע חזק.

שאר הדברים שיש לי ברכב זה מגבר של GT5A604 JBL שמחזיק סאב של JBL GTO1260BR ואת הקומפוננט.

מאחורה על המגש רמקולים של JBL 6.5 לא רצינים כל כך.

אז זהו תגידו מה דעתכם מה אתם ממליצים אולי רמקול אחור טוב יותר במחיר דומה

תודה שבת שלום.

פורסם

ב1500 שקל אפשר להביא סט קומפוננט טוב מאוד לדעתי,אבל תצטרץ לשמוע סטים שונים.

לדעתי,אם אתה אוהב בעיקר מוזיקה שחורה ואהבתה JBL,נסה סט של אינפיניטי קאפפה,לדעתי תוכל להשיג במחיר של 1100-1250 אולי גג מעט יותר,זה ישאיר לך אפילו תקציב להתקנה.

נסה גם לברר בנוגע לסטים של פוקאל,אם כי אני לא יודע איך הם בסטים הנמוכים שלהם ואין לי נסיון אז לא אוכל להגיד לך.

אפשר לנסות עוד כמה סטים במחיר הזה,קצת בעייתי כי אתה עומד באמצע מבחינת תקציבית,עד 1000 שקל זה רמה אחת של סטים,מ2000 שקל מתחילה רמה אחרת לגמריי,אולי אם תנסה להשיג הרץ היי אנרג'י בזול (לא מאמין שתמצא בפחות מ1600)אבל לפי מה שידוע לי שחורה זה לא הצד החזק שלהם למרות שגם שם הם יעשו את העבודה לדעתי,נסה לברר עוד כי אני בטוח שפספסתי המון סטים שלא הוזכרו.

• תוכן חדש...