Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי פיאט פונטו רגילה משודרגת קלות מבחינת הצמיגים, יושבת על ג'אנטים של GT עם צמיגים במידה 185/55/14 (גודייר אקסלנס) ובנוסף לאחרונה הוחלפו מאחורה משאבות בלמים של הדראמים כולל חריטה והחלפה של הדיסקיות, מקדימה הוחלפו הדיסקים לדיסקים של ברקו ורפידות של לוקאס, הכל בגלל בלאי טיבעי ובמידה המקורית. בעיקרון עוצמת הבלימה טובה מאוד ביחס לפונטו רגילה אחרת אבל לא ברמה שהייתי רוצה לבלום באמת.

כרגע יש לפעמים בריחות לחץ קטנות של משאבת הבלמים המרכזית, לדוגמא כאשר הרכב בשיפוע ומפמפמים קלות בבלמים הדוושה צונחת קצת. אחרי שקראתי את השירשור של הרמן הבנתי שאם אחליף את המשאבה באחת טיפה יותר גדולה וחזקה ובנוסף עם ריענון נוזל הבלימה(DOT 4) במקום 3, אין צורך להישתגע עם 5.1, ישנו סיכוי גדול שהבלימה תשתפר, השאלה היא לאיזה משאבה אפשר להחליף והאם זה אפשרי מבלי לבצע יותר מדי קומבינות בהתאמה של המשאבה למקום המקורי?

תודה מראש

דני

פורסם
כרגע יש לפעמים בריחות לחץ קטנות של משאבת הבלמים המרכזית,

דבר ראשון תתקן את הרכב לפני שאתה בא לשפר משהו ...

ע"פ מה שכתבת, אין טעם לשדרג משהו שהיצרן תכנן עבור הרכב הבסיסי, כל מה שכתבת לא משפר כלום, ועם צמיגי גודייר בסיסיים מגבלת הבלימה לא תהיה מערכת הבלימה אלא הגומי הבסיסי

my 2 cents

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

במידה הזו זה אחד הצמיגים היותר טובים שאפשר שלמצוא למעט ה S.DRIVE היקר

ונראה לי שלא הבנת אותי, רשמתי שכרגע המשאבה לא תקינה לחלוטין אבל בזמן שהיא עובדת תקינה כוח הבלימה עדיין לא מספיק, בנוסף רשמתי שהשיפור שאני רוצה לבצע זה להחליף למשאבה חזקה, איך אתה רוצה שאני אתקן את הרכב אם השאלה היא סביב החלק שאני רוצה לתקן/לשפר

פורסם

בלי לצחוק, לך תעבור קורס נהיגה מתקדם!

ילמדו אותך בלימות נכונות יותר שבסופו של דבר יתנו לך יכולת בלימה הרבה יותר טובה אפילו על הרכב שלך כמו שהוא (כמובן ברגע שתתקן את המשאבה) מאשר כל שיפור כזה או אחר.

פורסם

לגבי הקורס נהיגה אז עברתי כמה, בלימה על הסף הנעילה מתבצעת אצלי בדרך קבע בנהיגה תובענית, אבל איכשהו כמו שהבחור ציין מעלי אני מרגיש שגם כאשר המשאבה תקינה היא לא מספיקה, אז לאיזה משאבה אפשר להחליף בלי קומבינות מיותרות ושהעלות לא תיהיה הרבה יותר גבוהה ממשאבה מקורית, אין לי בעיה להוסיף כסף עבור חלק טוב יותר אבל אם החלפת המשבאה כולל החלק העבודה וריענון נוזל הבלימה עולה 500 אז עם החלק המשופר זה לא אמור לעבור את ה 800-1000

פורסם

תוכל לתקן את המאשבה שלך או להחליף לחדשה ולשפר את הבלימה ע"י החלפה לרפידות בלימה טובות יותר

נתי

PIT-STOP

• תוכן חדש...