Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על טיפול לגולף 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, קניתי את האוטו שלי לפני כחודשיים, והמד אוץ כרגע עומד על 98,000 ק"מ.

ברצוני לדעת כל כמה זמן אני אמור לעשות טיפול לאוטו מסוג גולף שנת 2001, 2.0 אוטו. כל 10,000 ק"מ או 15,000, או שזה לפני חודשים/שנים ?

שאלה שניה היא, זאת תהיה פעם ראשונה שאני הולך לעשות טיפול לרכב, מה אני צריך לקחת איתי לבדיקה/טיפול ?

תודה רבה מראש לכל מי שיענה :)

פורסם

כל 15K או שנה הקודם ביניהם.

אם רק קנית אותו בדוק את היסטוריית הטיפולים, אם אין כזו מומלץ לעשות טיפול ליישור קו

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם
שאלה שניה היא, זאת תהיה פעם ראשונה שאני הולך לעשות טיפול לרכב, מה אני צריך לקחת איתי לבדיקה/טיפול ?

תתחדש וברוך הבא למועדון מחזיקי הגולף!

הכי חשוב שתיקח איתך לטיפול את כרטיס האשראי עם מסגרת קצת יותר גדולה מזו של חייל. הטיפולים ברכב הנ"ל לא זולים.

פורסם

תודה רבה על העזרה, לגבי כרטיס האשראי, ידוע הנושא, וזאת לא הבעיה, רק שייסע כמו שצריך :)

לגבי טיפול יישור קו, מה כולל טיפול כזה ? הוא כמו טיפול 10,000 ?

אם לא, מה כדאי לבדוק במוסך לגבי האוטו, מה לדרוש מהם לבדוק ?

פורסם

שאלתי אותך אם יש לך היסטוריית רכב מסודרת.

בגדול לכל ק"מ יש טיפול אחר, אם הרכב עומד על 98K אתה חייב לבדוק אם עשו טיימינג (עושים כל 90K)

רצוי לראות מה עשו בטיפול האחרון, אם אין לך נתון כזה (מה שאומר שהוא לא עבר טיפול במוסך מורשה - אחרת זה מתועד) רצוי להחליף שמן, פילטר שמן, פילטר אוויר ופלאגים (כמובן לבדוק גם רפידות וכו') וזאת בתור התחלה ליישור קו (מה שנקרא גם טיפול קטן)

-איוניק 5 עלית

פורסם

סליחה ששכחתי לציין, אין לי כרגע היסטוריית רכב מסודרת.

הדבר היחידי שיש לי, שקיבלתי עם האוטו זה ספר אחזקה טכני של גולף, שבו מצוין רק יום הבדיקה הראשונה בשנת 2001 והתחלת האחריות שחתום ע"י מוסך ג.ג.ג רעננה, וזהו.

אמור להיות משהו נוסף ברכב שקשור לטיפולים ? ספר רכב או משהו כזה חוץ מהספר טכני ?

האם אפשר לראות במוסך צ'מפיון היסטוריית רכב במידה והאוטו טופל שם פעם אחת ?

פורסם

ניתן להוציא היסטוריית טיפולים מהמורשה, רצוי להרים טלפון למוכר של האוטו ולשאול איפה האוטו טופל לאחרונה.

ישנם הרבה מוסכים (לא מורשי יבואן) שמחזיקים מחשב עם היסטוריית רכב

-איוניק 5 עלית

• תוכן חדש...