Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע אם מוכרים בארץ צמיגים שיודעים לנסוע על לחץ אויר 0 , הכוונה לצמיגים שגם במצב שיש פנצ'ר יכולים להמשיך לנסוע ללא החלפת גלגל עד שמגיעים לפנצ'ריה (בנסיעה איטית כמובן)

פורסם
מישהו יודע אם מוכרים בארץ צמיגים שיודעים לנסוע על לחץ אויר 0 , הכוונה לצמיגים שגם במצב שיש פנצ'ר יכולים להמשיך לנסוע ללא החלפת גלגל עד שמגיעים לפנצ'ריה (בנסיעה איטית כמובן)

הצבא משתמש בצמיגים מסוג כזה של גודייר משהו בשם war משהו ..אחלה צמיגים..

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

לא מעט מכוניות חדשות מגיעות עם צמיגים כאלו מורכבים וללא גלגל ספייר.

לכן חייבים להיות בארץ גם בצמיגים כאלו חדשים להחלפה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

תודה לעונים, עכשיו לשאלה הקשה באמת, היכן משיגים?

ביררתי ב-3 פנצ'ריות גדולות בחיפה ול-2 אין מושג על מה אני מדבר, לשלישי הייתה תשובה שזה מתאים רק לרכב עם חיישן לחץ אויר וגם אין לו.

פורסם

אני חושב שזה נקרה "אל תקר".

רכבי BMW כבר כמה שנים באים עם כאלו.

אין להם למכור צמיגים כאלו חדשים???.....

השאלה למה אתה צריך את הצרה הזו?

פורסם

תודה חברים הכוונה הייתה לשים את הצמיגים האלה וכך לחסוך במשקל של הגלגל ספייר,הג'ק והמפתח גלגלים (חיסכון של 20 ק"ג בערך).

בכל מקרה נראה לי שאני ירד מזה כי הצמיגים עולים כפול שוקלים 20 אחוז יותר והיצרן לא ממליץ לתקן במקרה של פנצ'ר

פורסם

אתה יכול במקום זה ללכת על הציפוי פנימי שעושים לצמיגים רגילים שהופך אותך לאל -תקר.

מפסרמים את זה לאחרונה בהרבה מקומות.

או לחילופין - קומפרסור קטן וקיט של DYNAPLUG.

• תוכן חדש...