Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על ביטוח/פרמיה ומסביב...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו

האם כאשר הנכם מעורבים בתאונה (לא שקרה לי מישהו טפו טפו טפו...) והנהג השני הוא האשם (נכנס בכם מאחור, החליק ופגע בכם או מה שלא יהיה, העיקר שהוא האשם הבלעדי). ואתם מפעילים את הביטוח שלכם ותובעים אותו. האם יש לכם התייקרות בביטוח שנה לאחר מכן בכלל "תביעה" לכאורה או שמא תביעה היא רק כאשר אתה הוא האשם?

סתם סיקרן אותי לדעת..

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

זה תלוי אם אתה תובע כסף מהביטוח שלך או שלו.

אני זוכר שלנו הייתה בעייה כזו, ואמרו לנו שגם לאחר שנתבע מהביטוח שלנו נוכל לתבוע את סכום עליית הפרמייה.

אני מקווה שלא בילבלתי פה דברים :roll:

פורסם
תגידו

האם כאשר הנכם מעורבים בתאונה (לא שקרה לי מישהו טפו טפו טפו...) והנהג השני הוא האשם (נכנס בכם מאחור, החליק ופגע בכם או מה שלא יהיה, העיקר שהוא האשם הבלעדי). ואתם מפעילים את הביטוח שלכם ותובעים אותו. האם יש לכם התייקרות בביטוח שנה לאחר מכן בכלל "תביעה" לכאורה או שמא תביעה היא רק כאשר אתה הוא האשם?

סתם סיקרן אותי לדעת..

הטייס צודק ואני אפרט קצת יותר.

ברגע שמתרחשת תאונה והצד השני הוא האשם, יש פרוצדורה של חודש עד חודשיים לקבלת הכסף מהביטוח שלו.

אם אתה לא רוצה לחכות, יש לך אפשרות לתבוע את הביטוח שלך ותוכל לקבל את הכסף כשבועיים~ מהתביעה.

במקרה השני אתה תצטרך לשלם דמי השתתפות והפרמיה כמובן עולה, אבל אפשר לתבוע את ההפרש+דמי ההשתתפות מהאשם (הרבה ריצות ובלאגן אם אין לך סוכן ביטוח שדואג לך).

המלצה שלי מנסיון אם יש לך סוכן ביטוח טוב, תתבע את הביטוח שלך ותן לו "לרוץ אחרי הכסף" של ביטוח האשם.

אם אתה מבוטח ישירות בחברת ביטוח, תמתין לתביעת ביטוח האשם (אם לא אחרי זה לך תתעסק אם חברת הביטוח שלך ושלו לקבלת ההפרש, הרבה ריצות וכאב ראש).

Finger's gonna kill me.

• תוכן חדש...