Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין להתקין מערכת ברכב בתקציב של 3000 ש"ח.

איני מתמצא כל כך בתחום, ולכן אני זקוק לעזרה בהרכת הסטאפ האידיאלי לתקציב הנ"ל.

כל עצה תתקבל בברכה.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

יותר פרטים, מה אתה רוצה? איזה רכיבים יש לך? אתה רוצה רדיו דיסק, קומפוננט, סאב ומגבר?

בלי סאב עם סאב וגם את השאלות ששאל מוטי מעליי.

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

התקציב כולל התקנה וחיווט. מעדיף לא יד 2.

כרגע אין לי שום רכיב, הכוונה לקנות הכל.

אני לא בטוח מה אני רוצה מבחינת הרכיבים במערכת, למשל האם בתקציב שלי עדיף להסתפק ברדיו דיסק יקר עם רמקולים טובים, או שכדאי לקנות גם מגבר? כנ"ל לגבי סאב, האם בתקציב הנ"ל שווה להשקיע בסאב?

בשורה התחתונה המטרה היא להרכיב מערכת שתתן את הסאונד הטוב ביותר שאפשר להוציא מ-3000 ש"ח.

תודה רבה!

פורסם

רדיו דיסק פיוניר 6000

סאב של סרווין וגה

קומפוננטים של jbl

6/9 קנווד

מגבר JBL

התקנה וחיווט

הפריטים הללו מורכבים אצלי ברכב,איכות הסאונד מספקת בשביל סדר גודל של 3000 ש"ח+ (אותי לפחות ועוד הרבה שבאו לשמוע)ואני מרוצה.

אני אוכל לפרט יותר על הפריטים אם זה מעניין אותך.

פורסם

פיוניר 4050 סביבות ה600-750

קומפוננט מורל פולס 450 ש''ח

מגבר 4 ערוצים JBL1004 1000 ש''ח

סאב היפוניקס HFI12D4 300 ש''ח עם תיבה עוד כ100-150

התקנת המערכת בסביבות ה500-700

יצאת פה עם מערכת ברמה טובה מאוד.קולעת לטעמי,שמעתי אותה יותר מפעם אחת,עם תוכל למתוח טיפה את התקציב הייתי משנה את הקומפוננט הקידמי למורל דוטק.תוכל למצוא ביד שניה במחירים טובים סביבות ה650-750

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

ב3 אלף זה מה שהצלחת להוציא?

תקח PG Ocatane ביד 2 - 700-800 שקל

סאב של HERTZ ES300 - בערך 700 שקל.

פאנל פיוניר 4050 סביב ה 600 שקל ביד 2 יש מציאות.

מורל דוטק - 800 שקל

התקנה -400 -500 שקל ואתה על הגל.

את ה PG וES שתיהם נמכרים ע"י BIOS תוציא מחיר על שתיהם ותחסוך את זה במחיר הכולל :wink:

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

קודם כל, תודה רבה לכל המייעצים!

נראה לי שאני אצטרך למתוח קצת את התקציב.

אני חושב שאלך על:

פיוניר 4050

JBL1004

מורל דוטק

מתבלט לגבי הסאב - היפוניקס HFI12D4 שהוצע ע"י liorharush לעומת HERTZ ES300 שגם הומלץ, אך יקר משמעותית. האם שווה את התוספת?

כמו כן, מה לגבי רמקולים אחוריים?

פורסם

ההרץ הוא סאב מעולה, גם חזק וגם מדוייק יחסית, עולה 700 ומשהו עם תיבה.

תוותר על הרמקולים האחוריים- במקומם יהיה לך סאב שיספק צלילים נמוכים, מה גם שברוב הגדול מהמקרים הרמקולים האחוריים יפריעו מבחינת הסאונד לקומפוננט הקדמי.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

ההרץ סאב מעולה לא הצאתי בגלל החריגה מהתקציב,עם אתב אוהב יותר באסים הייתי הולך על 2 היפוניקסים כמו שהצעתי לך,אפשר גם ID אחד.

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

איגור, הוא ביקש לא יד 2. ביד 2 הוא יוכל להשיג מה שרשמת לו .

לדעתי ההרץ לוקח(לא שמעתי את ההיפוניקס) אבל ההרץ נשמע פשוט מעולה.

רודי המחיר שנתתה הוא לחדש ? אם כן איפה ?

פורסם

בחיאת חברה זה סאב של 66$ ההיפוניקס מהסדרה הכי נמוכה שלהם

לעומת אינספור שבחים על ה ES300 פה. יש אותו למכירה ל 4 אנשים בפורום וגם אני מכרתי אחד כזה

לפני שבוע סאב מדהים.

הוא אמר שהוא מעדיף חדש אני רק ממליץ לקנות יד 2

אתה יכול להשיג סטאפ הרבה הרבה יותר גבוהה מחדש ומי כמוני יודע

שהחלפתי כבר 2 סאבים יד 2 ומגברים יד 2

זו המלצתי הוא לא חייב לקבל אותה.

תסתכל מה הוצע לו פה ביד ראשונה אל מול מה שאני הצעתי לו

הבלאי אצל מגברים הוא מאוד מאוד נמוך פנאלים כנל סאבים.

בהצלחה.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

פנה לתומקאר ממושב רנתיה הוא עובד ישירות מול היבואן של HERTZ

יש גם ל RONI_N מהפורום פה ES300 חדש בניילון.

ממליץ בחום על הבחורצ'יק

• תוכן חדש...