Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Toyota Run-x

alon79
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לרכוש את הרכב הזה - כנראה שנת 2006

מישהו מכיר?

מדוע הפסיקו לייצר אותו אחרי 2007?

המצלות לכאן או לכאן?

תודה

פורסם

רכב מעולה,בעל שמירת ערך גבוהה.

הפסיקו לייצר אותובגלל הרווחיות כי הטויוטה יאריס החליפה אותה כמכונית סופר מיני בטווח המחירים הנ"ל.בנוסף,לטויוטה היו בעיות עם בוצה במנוע של הסדרה של הקורולה שנפתרו בהוספת קידוחים לניקוז.

הייתי הולך עליו אם הוא במצב טוב בקילומטרז' סביר,לא יותר מ80 אלף..ל4 שנים ממוצע של 20 אלף ק"מ זה סביר.

פורסם
רכב מעולה,בעל שמירת ערך גבוהה.

הפסיקו לייצר אותובגלל הרווחיות כי הטויוטה יאריס החליפה אותה כמכונית סופר מיני בטווח המחירים הנ"ל.בנוסף,לטויוטה היו בעיות עם בוצה במנוע של הסדרה של הקורולה שנפתרו בהוספת קידוחים לניקוז.

הייתי הולך עליו אם הוא במצב טוב בקילומטרז' סביר,לא יותר מ80 אלף..ל4 שנים ממוצע של 20 אלף ק"מ זה סביר.

תגיד מאיפה השטויות האילו ?

RUN X נמכרה במקביל לקורולה כל עוד זו יוצרה, לאחרת החלפת המודל בדגמי 2008, שונה השם לאוריוס והיא שווקה במקביל לקורולה החדשה עם מנוע 1.6 ליטר צמוד לגיר רובוטי.

אין קשר ליאריס, המכוניות פונות לסגמנטים שונים.

בעיות בוצה (בין היתר), היו בעיקר במודלים 2003-2005.

ואם הרכב עשה 85K לא היית לוקח את הרכב ??

רכב נרכש על סמך מכלול שלם של שיקולים, בוודאי שלא רק על סמך ק"מ שהרכב עבר, ההגבלה שרירותית ולא נכונה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
תגיד מאיפה השטויות האילו ?

RUN X נמכרה במקביל לקורולה כל עוד זו יוצרה, לאחרת החלפת המודל בדגמי 2008, שונה השם לאוריוס והיא שווקה במקביל לקורולה החדשה עם מנוע 1.6 ליטר צמוד לגיר רובוטי.

אין קשר ליאריס, המכוניות פונות לסגמנטים שונים.

בעיות בוצה (בין היתר), היו בעיקר במודלים 2003-2005.

ואם הרכב עשה 85K לא היית לוקח את הרכב ??

רכב נרכש על סמך מכלול שלם של שיקולים, בוודאי שלא רק על סמך ק"מ שהרכב עבר, ההגבלה שרירותית ולא נכונה.

מה זה בעיית בוצה?

ולמה בין היתר? איזו עוד בעיות נפוצות לרכב הזה?

אגב, מישהו יודע מהי צריכת הדלק הממוצעת של הרכב?

ועוד שאלה קטנה אבל גדולה - ישנו רכב שעבר תאונה בכנף. הוחלפה קורה והשמאי קבע ירידת ערך של 8%

האם הייתם רוכשים אותו למרות הפגיעת שסי?

פורסם
מה זה בעיית בוצה?

ועוד שאלה קטנה אבל גדולה - ישנו רכב שעבר תאונה בכנף. הוחלפה קורה והשמאי קבע ירידת ערך של 8%

מישהו???

מישהו מבין בזה?

פורסם

על בעיית הבוצה בקורולות היו כמה וכמה שרשורים בפורום, אתה מוזמן לחפש בעיקר בפורום הטכני שלנו.

בגדול, בשנתונים מסוימים יש רגישות של המנוע לאי החלפה של שמן במועד או לשימוש בשמן שאינו איכותי. שני אלו גורמים לשאריות של שמן שרוף להצטבר במנוע ולסתום את מעברי השמן, ומשם הדרך להחלפת מנוע קצרה. כמו שכבר כתבו לך, הבעיה נפוצה בעיקר בשנתונים המוקדמים יותר.

צריכת הדלק של הרכב לא שונה משמעותית מכל משפחתית 1600 סמ"ק ממוצעת אחרת.

לגבי התאונה - מה הכוונה הוחלפה קורה? איזו קורה?

אני נוטה להאמין שאם הנזק היה גדול אז השמאי היה פוסק יותר מ8% של הורדת ערך, למרות שכבר היו מקרים בהם שמאים פסקו ירידות ערך נמוכות (או לא פסקו ירידת ערך בכלל) לטובת חברת הביטוח.

בקיצור, לדעתי אי אפשר לקבוע על סמך המשפט שזרקת כאן לחלל הפורום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מה זה בעיית בוצה?

כמה רוצים על הרכב ? אם הוחלפה קורה זה שאסי - לא הייתי נוגע.

שמאים בדרך כלל מאוד משתדלים לקבוע כמה שפחות ירידת ערך בגלל לחץ חברות הביטוח, אם על תאונת כנף רגילה לא נקבעת ירידת ערך בכלל , אז 8 אחוז זה כבר רציני.

ובקשר לבוצה, אני רק רוצה לתקן : 2005 כבר היו אחרי מתיחת הפנים והגיעו מיפן, ככה שהבעיות קרו בקורולות 2003-2004 ולמען האמת עוד לא שמעתי על RUNX שזה קרה בה.

אגב, יש לי תחושה שאיכות השמנים שמשתמשים בהם בדרך כלל במוסכי יבואן ( של כל המותגים) קשורה לזה. הרי אף אחד לא בא וממלא MOBIL1 סינטטי מלא ברכבים האלה, אלא דלקול או משהו בסגנון.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
כמה רוצים על הרכב ? אם הוחלפה קורה זה שאסי - לא הייתי נוגע.

שמאים בדרך כלל מאוד משתדלים לקבוע כמה שפחות ירידת ערך בגלל לחץ חברות הביטוח, אם על תאונת כנף רגילה לא נקבעת ירידת ערך בכלל , אז 8 אחוז זה כבר רציני.

ובקשר לבוצה, אני רק רוצה לתקן : 2005 כבר היו אחרי מתיחת הפנים והגיעו מיפן, ככה שהבעיות קרו בקורולות 2003-2004 ולמען האמת עוד לא שמעתי על RUNX שזה קרה בה.

אגב, יש לי תחושה שאיכות השמנים שמשתמשים בהם בדרך כלל במוסכי יבואן ( של כל המותגים) קשורה לזה. הרי אף אחד לא בא וממלא MOBIL1 סינטטי מלא ברכבים האלה, אלא דלקול או משהו בסגנון.

אהלן אייל

הוחלפה קורה

למה לא היית נוגע? בגלל איכות הנסיעה / בטיחות / סכנה שלא תהיה אמינה יותר או בגלל אי סחירות?

מה הסכנות שיש ברכישת רכב שהיתה בו פגיעת שסי שתוקנה?

(אגב - הטיפול שם עלה 22 אלף ש"ח)

פורסם

למה אתה חושב ככה?

לי יש קורולה 2004 ואני מטפל בה במוסך מורשה ומחליף בכל פעם לשמן סינטטי מלא של ליקווי מולי.

אז הנה, יש לך כבר אחד. ואני בטוח שיש עוד.

פורסם
למה לא להתקרב? ענית לבד..

נהגתי על הרכב האמור, הנסיעה היתה נוחה וחלקה, לא הורגשה שום בעיה, שום רעש או רישרוש.

ת'כלס - בכמה צריך להימכר רכב כזה? מה שווי השוק שלו עכשיו?

פורסם

הרכב מומלץ. תענוג אמיתי. לא אוכל להרחיב משום שהוא נגנב מאיתנו אחרי פחות משנה :-(

אבל בחודשים שהיה אצלנו (חדש מודל 2005 או 2006) בזמנו, לא היתה איתו כל בעיה, נהנינו לנהוג עליו.

פורסם
נהגתי על הרכב האמור, הנסיעה היתה נוחה וחלקה, לא הורגשה שום בעיה, שום רעש או רישרוש.

ת'כלס - בכמה צריך להימכר רכב כזה? מה שווי השוק שלו עכשיו?

אתה שואל אותי? אחרי החלפת קורה בחינם לא הייתי לוקח.

מעבר לסחירות הבעייתית, קח בחשבון את הפגיעה המשמעותית בבטיחות הפאסיבית של הרכב.

וזה מבלי להיכנס לבעיות כגון לפרונט שלא ניתן לכיוון ושחיקה לא שווה של הצמיגים שייתכן וקיימת.

אל תהיה פראייר - חפש אקזמפלר אחר.

פורסם
אתה שואל אותי? אחרי החלפת קורה בחינם לא הייתי לוקח.

מעבר לסחירות הבעייתית, קח בחשבון את הפגיעה המשמעותית בבטיחות הפאסיבית של הרכב.

וזה מבלי להיכנס לבעיות כגון לפרונט שלא ניתן לכיוון ושחיקה לא שווה של הצמיגים שייתכן וקיימת.

אל תהיה פראייר - חפש אקזמפלר אחר.

תודה על הטיפ

לקחתי

(את הטיפ)

• תוכן חדש...