Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולכם!

מאחר ואני מאוד מאוד רוצה ללמוד את השפה הערבית(זה הגיע לרמה שאני התחלתי לשאול מעובדי מטבח שלנו משפטים בסיסיים ולרשום אותם לעצמי באותיות אנגליות..) והייתי מספיק מפגר בכדי לפרוש ממגמת ערבית בכיתה י אני מחפש כול דרך ללמוד את השפה הזאת לפני\בזמן הצבא.

אני מיועד להתגייס לשריון ושמעתי שיש קרוס שנקרא קורס מתשאלים, החיפוש בגוגל הניב לי תוצאות שרק לוחמים ביחידות חי"ר ויחידות מובחרות זכאים לצאת לקורס הזה.

האם גם שריונרים יכולים?

נ.ב

איזה ז*ן זה פרופיל 72:(:(:(

מודה לכם על התשובות:D

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

בזמנו (לפני משהו כמו שנתיים) חייל שלי היה אמור לצאת לקורס הזה (רק אמור ולא יצא כי הוא טמבל אבל זאת לא הנקודה).

שירתתי בהנדסה, אז יכול להיות ששריונרים גם יכולים, שכן הם תופסים קווי חי"ר ב"עיתות שלום" בתור תעסוקה מבצעית.

מציע לך לברר את זה מול המפקדים שלך כבר בטירוות

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ובעקרון מה הדרישות לקורס? מה נדרש ממני?

האם בסופו אני יכול איך שהו לדבר ערבית?

פורסם

למה אתה רושם את המשפטים שאתה לומד באותיות לועזיות? סט הפונמות שהן מייצגות שונה משמעותית מזה של הערבית.

הייצוג של מילים ערביות באותיות עבריות טוב הרבה יותר, גם בלי ללמוד כללי תעתיק.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ממ אני לא מבין למה אתה רוצה קורס? בקורסים מלמדים איך לעבור מבחנים. זה שתסיים את הקורס לא מבטיח שתדע ערבית.

יש לי חבר שפשוט למד ערבית בעצמו? איך? אינטרנט.

פורסם

אני יודע למה אתה מתכוון, אני לא חושב שאתה יכול לעשות זאת עקב הפרופיל שלך.

אני אישית מכיר ועובד מול מתשאלים, לפי ידעתי אתה לא יכול לעשות זאת אלא אם כן תצליח להעלות את הפרופיל שלך ולהיכנס לצנחנים/גולני וכדומה כי משם יוצאים המתשאלים.

קובי

פורסם

הלוואי עלי להעלות פרופיל בלי קשר לקורס, אך פשוט אין סיכוי(הרופא גם ככה רומז שאולי כדאי 64)

בעיות ברכיים אכלתי אותה חזק בלי וואזלין:cry:

פורסם

שמע יש מספיק דברים מעניינים שתוכל לעשות עם הפרופיל שלך.

מה שspire אמר הוא לא מתשאל שאתה התכוונת, אז אל תחשוב על זה.

מה שאתה רוצה לעשות זה להיכנס עם הלוחמים ושמה לתשאל את החשודים לצורך העיניין, והוא התכוון לתשאול במחסומים.

קובי

פורסם

כמעט בטוח שאפשר.

בעיקרון לכל פלוגה שתופסת קו אמור להיות חייל שיצא לקורס הזה.

רק קח בחשבון שבדרך כלל הוא חפ"ש (חייל פשוט) כלומר חייל שלא יצא לקורס מפקדים וישאר בפלוגה עד סוף שירותו.

פורסם

אם מה שאתה אומר זה נכון אז כנראה שזה לא בשבילי, אני חושב ברצינות מאוד רבה על יציאה לקורס קצינים.

פורסם
כמעט בטוח שאפשר.

בעיקרון לכל פלוגה שתופסת קו אמור להיות חייל שיצא לקורס הזה.

רק קח בחשבון שבדרך כלל הוא חפ"ש (חייל פשוט) כלומר חייל שלא יצא לקורס מפקדים וישאר בפלוגה עד סוף שירותו.

נכון, שכחתי את הנקודה הזאת, החייל שאנחנו בחרנו בזמנו שיצא לקורס, נבחר בין היתר בגלל היותו.. איך נאמר, בלי פוטנציאל לקריירה צבאית. וידענו שזה הימור בטוח שהוא ישאר בפלוגה עד סוף שירותו. שכן זה קורס שמשום מה מאז שאותו חייל נכשל במבחן כניסה הפלוגה לא קיבלה הקצאה.

מה שspire אמר הוא לא מתשאל שאתה התכוונת, אז אל תחשוב על זה.

מה שאתה רוצה לעשות זה להיכנס עם הלוחמים ושמה לתשאל את החשודים לצורך העיניין, והוא התכוון לתשאול במחסומים.

יש הבדלים? (כלומר אם יש קורסים שונים, לא אם יש הבדלים בין תשאול במעצר ומחסום, כי זה מן הסתם דיי ברור)

*ד"א: אל תתיאש כלכך מהר, אני למדתי ערבית דיי טוב (לרמה שכמעט יכלתי לנהל שיחות שלמות עם אנשים במחסום ולהבין מה הם אומרים כשהם מדברים בינהם) במהלך הצבא מפעילות רגילה לחלוטין, בלי שום קורסים. ככה שאם אתה עוד רוצה ללמוד אני בטוח שתוכל ללמוד בלי שום בעיה מיוחדת.

הבסיס היחיד שהגעתי איתו לצבא זה לימודי ערבית מכיתה ד' עד ו' (בהצטיינות יש לציין 8):lol:)

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...