Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל בעלי הרנו ספורט בהווה ובעתיד, בפרט בעלי ה- 197 וה- 200 (שתגיע אלינו במהרה אמן) - הזמנתי מ- KT RACING באנגליה פילטר אוויר תחליפי של ITG ייעודי לדגם. מחיר כולל משלוח 250 שקלים. זמן הרכבה: דקה. ללא שינוי בטון המנוע, שיפור מאד מורגש בצריכת הדלק (לטובה). היום בנסיעה בין עירונית מנומנמת ראיתי נתונים הזווים של 1:20. יתרון נוסף הוא שאין איתו שום בעיה של חוקיות. הוא נכנס בתוך הקופסא המקורית.

לגבי שיפור הספק\זמינות כוח - אני לא רוצה להגיד סתם אבל נראה לי שיש איזשהו שיפור קל. בהחלט לא שינוי של יום ולילה. בכל מקרה הוא עדיף על המקורי.

לבעל(י) המגאן - ייתכן מאד שגם ל- 225 יש פתרונות דומים, ממה שנראה עכשיו הוא מחזיר את העלות שלו תוך שלושה-ארבעה חודשים בקלות.

שבת שלום.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

הרבה מאד מהפילטרים הפתוחים שהותקנו בקליאו (בחו"ל) גרמו סתם לעלייה רעש ולירידה בביצועים. קשה לארגן לה זרימת אוויר קר מבלי להתחיל להזיז דברים בתא מנוע.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
פורסם

יש לך תמונות של זה?,יש את זה לעוד רכבים או שזה פילטר INBOX כמו שיש לרוב הרכבים

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

http://www.clio197.net/forum/showthread.php?t=11 תהליך ההתקנה ותמונות כאן.

מדובר בפילטר תחליפי לפילטר הסטנדרטי (אני מאמין שזה נקרא אינבוקס, לא מתמצה בג'רגון המקצועי). וכן - ITG עושים פילטרים להרבה סוגי רכבים ומספקים פילטרים למספר קבוצות WRC ו- F1.

פורסם

זה ניקרא פילטר איןבוקס(כמו שזה נשמה בתוך קופסה,הכוונה לקופסה המקורית של הפילטר) באמת יש שינוי בתצרוכת הדלק לתובה?,הרכב מגיב טוביותר?,חד יותר,עליה קלה יותר בטורים?

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

אני אעדכן עוד חודש-שניים בקשר לצריכת דלק. בקשר לביצועים - נראה לי שיש הבדל קל אבל אין לי שום נתון דינו כך שאני לא רוצה להגיד סתם.

פורסם

למה החלטת ללכת עליו ולא על "סטנדרטי" של K&N ?

בכל מקרה, חיפשתי גם בגוגל וגם באיביי ולא מצאתי אתר מסודר, אם תוכל לתת קישור.

אני מחפש לעשות את השינוי הזה בשתי קופרות ושתי טויוטות TS, השאלה אם ITG זו המלצה ספציפית

שקיבלת עבור רנו או משהו יותר כללי.

פורסם

האמת לא בטוח שהייתי מתקין פילטר מסוג של "ספוג " מכיוון שבארצנו החמה הם נוטים להתפורר אם כבר להחילף אז לk@n או סימוטה

פורסם

לדעתי הם מייצרים פילטרים ללא מעט רכבים. צריך לחפש באתרים אנגליים או ב- eBay. אבל כמו שאמרו מעלי - הם לאו דווקא הכי מתאימים לארץ. אני אעדכן עוד חודש חודשיים עם נתוני צריכת דלק ובלאי של הפילטר ונראה אם הם שווים את הכסף.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טוב. 3 חודשים אחרי. שיפור קל מאד בצריכת דלק (למרות שקשה לאמוד מכיוון שהמנוע עוד נפתח) וללא בלאי ניכר על גוף הפילטר כתוצאה מהתפוררות. בכל מקרה - אני מניח שזה יותר טוב מהפילטר נייר המקורי.

פורסם

כי מדובר בפילטר גנרי ודי מצ'ומקמק מנייר. אני לא מהנדס רכב כך שאני לא יודע וגם בדיינו לא ביקרתי. עדיין הייתי מהמר לטובת הפנאל התחליפי. :)

בכל מקרה - לא מדובר על הפרשי ענק, גם אם הייתי מביא קיט יניקה של רנו קליאו ספורט ראלי R3 שעולה 3000 יורו רק לקופסת אוויר בלי שאר החלקים לא הייתי מקבל יותר מ- 5 כ"ס תוספת.

• תוכן חדש...