Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו החדשה 1.2 TSI - מתי בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעבר לכל, רואים בברור את הדמיון לאיביזה. :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפביה מתוחת הפנים (1.2TSI עם DSG7) תנחת בארץ לקראת מאי-יוני והמחיר אמור להשאר אותו הדבר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

עוד לא פורסמו התמונות של גרסת היצור. ישנן תמונות ריגול, אך אינן ברורות במיוחד.

קוסמטיקה:

מתיחת הפנים תכלול קוסמטיקה קלה מבחוץ (פנסים קידמיים מחודדים יותר עם כיתוב FABIA, פגושים אגרסיביים יותר וגריל קידמי שונה) וגם קוסמטיקה קלה מבפנים (לוח שעונים, מערכת מיזוג ומערכת שמע מהאוקטביה מתוחה/יטי החדשה/סופרב החדשה).

מנועים:

מנוע ה-1.6 יוצא לגמלאות ואותו יחליף ה-1.2TSI המודרני (יותר), ירוק והחסכוני.

ישנן שמועות על החלפת מנוע ה-1.4 המעודכן (86 כ"ס) בגרסה מוחלשת של ה-1.2TSI (עם 85 כ"ס והספק גבוה משמעותית).

בבסיס ימשיך לשרת ה-1.2HTP (עליו מבוסס ה-1.2TSI, גם הוא מיוצר ע"י שקודה) בהספקים של 65 כ"ס (8 שסת') ו-75 כ"ס (12 שסת').

מנוע ה-1.9TDI 105 יוצא לגמלאות גם כן ואותו יחליף ה-1.6TDI CR המודרני משמעותית (על שלל ההספקים - 70 כ"ס עד 105 כ"ס).

בבסיס ימשיך לשרת ה-1.4TDI בהספקים של 70 כ"ס ו-80 כ"ס.

תיבות הילוכים:

תיבת ההילוכים האוט'-טיפט' 6 הותיקה יוצאת גם היא לגמלאות ואותה מחליפה ה-DSG7.

תיבת ההילוכים הידנית 5 תמשיך לשרת בגרסאות הבסיס ואליה אמורה להתווסף גם ידנית 6 למנועים הבכירים יותר (1.2TSI ואולי גם ל-1.6TDI CR105).

גרסת VRS חדשה:

ל-VRS החדשה מנוע 1.4TSI (ההספק עוד לא וודאי - יש הטוענים 170 כ"ס ויש הטוענים 180 כ"ס), תיבת DSG7 (עם אופציה לידנית 6 [בניגוד לאיביזה CUPRA]), מתלים משודרגים והעיצוב אמור להיות מוחצן משמעותית.

ישנן שמועות על כך שבעתיד הלא רחוק תוצג גם גרסת 1.6TDI CR מחוזקת (מדובר על סביב 130 כ"ס וצפונה).

נחייה ונראה :-)

רשימת אבזור/רמות גימור:

אין פרטים לגבי רמות הגימור - האם הן עודכנו ומה נוסף לרשימת האיבזור.

נמתין להשקה הרשמית.

עומר, אשמח אם תוכל לאשר לי כמה שסת' יש במנוע ה-1.2TSI (יש הטוענים 8 שסת' ויש הטוענים 12 שסת').

ידוע לי שהוא גודש 1.6 באר ושכרגע אין שום שידרוג אפשרי מבחינת תוכנה :|

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
הפביה מתוחת הפנים (1.2TSI עם DSG7) תנחת בארץ לקראת מאי-יוני והמחיר אמור להשאר אותו הדבר.

חבל, כי היבואן יקבל הנחה גדולה יותר לפי המיסוי הירוק... אולי זה בגלל שהגיר יותר יקר,האם יורידו את המחיר של הידנית?

לפחות את הפולו הוזילו, השאלה האם יביאו לארץ גם את כל האיבזור שמוצע בחו"ל (אפילו אם חלק, למשל קסנון, בתוספת תשלום)?

פורסם

אני דיי בטוח שזה המנוע, כי רשום באתר בויקיפדיה - המנוע הזה משוייך לפולו MK5.

זה הציטוט:

DIN-rated motive power & torque output

77 kilowatts (105 PS; 103 bhp) @ 5,000 rpm; 175 newton metres (129 ft·lbf) @ 1,500-3,500 rpm — Volkswagen Polo Mk5

אם VAG הצליחו להוציא 105 כ"ס ממנוע 1200 סמ"ק בעל 2 שסתומים לצילינדר(4 צילינדרים), באמת כל הכבוד להם.

רק מבחן האמינות ארוך טווח, יקבע את האמינות של המנוע הזה. במיוחד עם שיפורים.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
עוד לא פורסמו התמונות של גרסת היצור. ישנן תמונות ריגול, אך אינן ברורות במיוחד.

קוסמטיקה:

מתיחת הפנים תכלול קוסמטיקה קלה מבחוץ (פנסים קידמיים מחודדים יותר עם כיתוב FABIA, פגושים אגרסיביים יותר וגריל קידמי שונה) וגם קוסמטיקה קלה מבפנים (לוח שעונים, מערכת מיזוג ומערכת שמע מהאוקטביה מתוחה/יטי החדשה/סופרב החדשה).

מנועים:

מנוע ה-1.6 יוצא לגמלאות ואותו יחליף ה-1.2TSI המודרני (יותר), ירוק והחסכוני.

ישנן שמועות על החלפת מנוע ה-1.4 המעודכן (86 כ"ס) בגרסה מוחלשת של ה-1.2TSI (עם 85 כ"ס והספק גבוה משמעותית).

בבסיס ימשיך לשרת ה-1.2HTP (עליו מבוסס ה-1.2TSI, גם הוא מיוצר ע"י שקודה) בהספקים של 65 כ"ס (8 שסת') ו-75 כ"ס (12 שסת').

מנוע ה-1.9TDI 105 יוצא לגמלאות גם כן ואותו יחליף ה-1.6TDI CR המודרני משמעותית (על שלל ההספקים - 70 כ"ס עד 105 כ"ס).

בבסיס ימשיך לשרת ה-1.4TDI בהספקים של 70 כ"ס ו-80 כ"ס.

תיבות הילוכים:

תיבת ההילוכים האוט'-טיפט' 6 הותיקה יוצאת גם היא לגמלאות ואותה מחליפה ה-DSG7.

תיבת ההילוכים הידנית 5 תמשיך לשרת בגרסאות הבסיס ואליה אמורה להתווסף גם ידנית 6 למנועים הבכירים יותר (1.2TSI ואולי גם ל-1.6TDI CR105).

גרסת VRS חדשה:

ל-VRS החדשה מנוע 1.4TSI (ההספק עוד לא וודאי - יש הטוענים 170 כ"ס ויש הטוענים 180 כ"ס), תיבת DSG7 (עם אופציה לידנית 6 [בניגוד לאיביזה CUPRA]), מתלים משודרגים והעיצוב אמור להיות מוחצן משמעותית.

ישנן שמועות על כך שבעתיד הלא רחוק תוצג גם גרסת 1.6TDI CR מחוזקת (מדובר על סביב 130 כ"ס וצפונה).

נחייה ונראה :-)

רשימת אבזור/רמות גימור:

אין פרטים לגבי רמות הגימור - האם הן עודכנו ומה נוסף לרשימת האיבזור.

נמתין להשקה הרשמית.

עומר, אשמח אם תוכל לאשר לי כמה שסת' יש במנוע ה-1.2TSI (יש הטוענים 8 שסת' ויש הטוענים 12 שסת').

ידוע לי שהוא גודש 1.6 באר ושכרגע אין שום שידרוג אפשרי מבחינת תוכנה :|

תגיד לי, בצ'כיה יודעים על קיומך? כי נראה לי שאתה יודע יותר על סקודה ממה שבסקודה יודעים על עצמם.

:)

פורסם

תיקון - מומנט גבוה משמעותית.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
הבנתי נכון ?

ה1.2TSI בעל 8 שסתומים ?

זה לא מיושן ?

בגולף מארק4 היה 8 שסתומים

לא התקדמנו ?

זאת בדיוק המחשבה שעברה במוחי...

יתכן והבחירה ב-8 שסת' (ולא 16 שסת') באה כמחשבה על אמינות ועמידות עתידית. לך תדע...

ואגב, המנוע המדובר מגיע גם לגולף MK6...

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ל-1.2TSI יש שלושה צילינדרים, 12 שסתומים (בעצם, הוא שלושה רבעים מה-1.6, אם אני לא טועה). מנוע מצוין, אגב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...