Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה לקנות מגבר לסיוויק.

רכיבים שיש:

Helix DB פרטים - http://www.autos-sound.net/Product.asp?ProID=459

קומפוננט MOREL DOTECH OVATION 6

איזה אופציות יש (לא סיני זול) חווץ מה 1004 JBL.

פתוח ליד 2 , תקציב 1200

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

יש לך ביד שניה את הZ4200 שהוא אחלה של מגבר ב550,למה אתה לא מעונין ב1004?

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

לא שלא מעוניין רוצה לראות איזה אופציות יש חוץ מה1004.

ואז להחליט על מה אני הולך.

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

במקרא שלך הייתי מותח את התקציב ב300 -400 ש"ח, קצת מיקוחים עם המוכר של הפייז אופוס.

מגבר מאוד חזק ואיכותי, המידבאסים של מורל אוהבים הרבה כוח, המגבר הזה הוא המענה הכי טוב ונכון לתקציב שלך( אם תחליט למתוח קצת ).

כל המק אודיו וJBL למיניהם הם מגברים נחמדים לתקציבים נמוכים , אם אתה באמת רוצה מגבר איכותי וחזק לך על הפייז.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

• תוכן חדש...