Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות אוטו משפחתי משנת 2002-3

אני הולך על יפני בשביל להימנע מעלויות גבוהות שצפויות במקרה של תקלות ברכב אירופאי. בכלל אמינות זה נושא שחשוב לי (כמו לרובנו אני מניח).

האפשרויות שאני רואה:

סיוויק, קורולה, סוברו או לאנטיס.

שמתי עין על הסוברו, שהיא מהזולות יותר, אבל אז ראיתי שהמנוע שלה חלש. המממ.

מה אתם אומרים? מה הכי כדאי?

פורסם

סיויק וקורולה יותר יקרות בקניה.

אימפרזה, לנטיס ואלמרה פרפקט קצת פחות.

הכי טוב? מה שתמצא מטופל בזמן ובחלפים איכותיים, לא נסעה המון ורצוי שלא היה בהשכרה\ליסינג.

אני אישית הייתי מחפש אלמרה שמורה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ניסאן אלמרה היא אחת המכוניות האמינות ביותר שקיימות,עלות אחזקתה נמוכה,ביטוח זול ואין חגורת טיימינג מגומי.

הכי חשוב,קנה רכב טוב ומטופל ותמשיך לשמור עליו כמו שצריך.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

מצטרף לדיעה החיובית על אלמרה

לדעתי אלמרה שמורה היא התמורה הכי טובה והכי אמינה לכסף.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

Guest ספורטמוטורי
פורסם

פעם עבדתי בחברת חלקי חילוף תקופה של שנה+,ואני זוכר איזה שתיים או שלוש ניסן אלמרה פרפיקט המודלים של שנות 2003+-,שהיתה להם בעייה בחיישן,שהאוטו מתחיל לנסוע בצורה ממש לא ליניארית עם קרטוע מוזר,היינו שולחים אותם לקראסו

פורסם
אני מעוניין לקנות אוטו משפחתי משנת 2002-3

אני הולך על יפני בשביל להימנע מעלויות גבוהות שצפויות במקרה של תקלות ברכב אירופאי. בכלל אמינות זה נושא שחשוב לי (כמו לרובנו אני מניח).

האפשרויות שאני רואה:

סיוויק, קורולה, סוברו או לאנטיס.

שמתי עין על הסוברו, שהיא מהזולות יותר, אבל אז ראיתי שהמנוע שלה חלש. המממ.

מה אתם אומרים? מה הכי כדאי?

היי

בשנתון הזה הייתי ממליץ לך על ניסן אלמרה פרפקט.

האוטו ממש לא יקר ומאוד אמין.

קורולות 2003-2004 הן ייצור טורקי ולא יפני לידיעתך.

TOYOTA COROLLA 2008

פורסם

מה זה משנה איפה יצרו?הסיוויק גם תורכית ו"0" תקלות

אלמרה רכב מאולה אבל משעמם וגם אין לה שוק משום מה

הייתי ממליץ על טויוטה או סיוויק- רכבים אמינים.חסכוניים. בקיצור אפשר לישון בשקט איתם

פורסם

הייתי ממליץ על טויוטה או סיוויק- רכבים אמינים.חסכוניים. בקיצור אפשר לישון בשקט איתם

תסביר בבקשה לי ולעמישראל מה זה רכב "משעמם".

אם פותח השירשור הזכיר את הקורולה בפתח דבריו, ייתכן שגם הוא לא יודע מה זה "משעמם".זה שלאלמרה" אין שוק" (בדקת?) גורם לה להיות התמורה הכי טובה לשקלים. קונים בזול ומוכרים בזול והיחס בדרך כלל נשאר.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אני הולך על יפני בשביל להימנע מעלויות גבוהות שצפויות במקרה של תקלות ברכב אירופאי.

אתה מציב עובדה ?

למה אתה חושב שאם יילך הגיר / מנוע / מסרק הגה וכו' ברכב יפני המחיר יהיה שונה מרכב אירופאי ?

אתה חושב שתקלות לא קורות ? או שהן עולות פחות ברכב יפני ?

אתה עומד לקנות רכב בן 7-8 שנים. אם הוא יפני / אירופאי / אנגלי או צ'רקסי זה לא ממש משנה.

תקלות יקרו, ואתה משלם בשקלים, לא באירו, ולא ביין.

חפש רכב מתוחזק ומטופל במצב טוב, זה יותר חשוב ממה שהדעות הקדומות שלך אומרות לך על ארץ המוצא של היצרן.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אם לא הייתי יודע לא הייתי כותב את מה שכתבתי.

אם זה מעניין אותך תעשה בדיקה בפורום זה ובאחרים ותמצא על מה אני מדבר

לגבי קורולה ייצור 2003-2004 תורכית.

אני יודע שגם חלק מהסיוויק החדשות תוצרת תורכיה אבל אנחנו מדברים כאן על רכב ספציפי.

לגבי משעמם:

הבן אדם מחפש רכב משפחתי טוב ואמין.

מצד אחד אתה כותב לו משעמם אך מצד שני אתה ממליץ על רכבים אמינים, חסכוניים וכו'

לידיעתך גם הקורולה היא משעממת כהגדרתך ולי יש אחת במקרה...

אם הוא היה אומר מ 2005 בהחלט הייתי ממליץ לו על הקורולה אבל בשנתון שהוא מחפש

לדעתי אלמרה פרפקט שמתוחזקת היטב עם קילומטרז' לא גבוה היא דיל אופטימלי.

TOYOTA COROLLA 2008

פורסם

סיוויק! אחלה אותו שבעולם, אמין מאוד מנסיון של 5 שנים עם 2 דגמים, לא בעיה למצוא חלפים, אותו הכי זריז מבין כל אלה שהצגת, וכמובן נותן חוויית נהיגה. שיהיה בהצלחה.

פורסם
אלמרה רכב מאולה אבל משעמם

הוא לא חיפש "מעניין", הוא חיפש "חיסכוני ואמין".

razmel, מחירי החלקים כן שונים בין יצרן ליצרן, דגם לדגם, יבואן ליבואן. אני לא אומר שבכללי היפנים יותר זולים מהאירופאים (ע"ע הונדה ופיאט), אבל שוני במחירי החלקים קיים, בעיקר לפי מידת החמדנות של היבואנים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הוא לא חיפש "מעניין", הוא חיפש "חיסכוני ואמין".

razmel, מחירי החלקים כן שונים בין יצרן ליצרן, דגם לדגם, יבואן ליבואן. אני לא אומר שבכללי היפנים יותר זולים מהאירופאים (ע"ע הונדה ופיאט), אבל שוני במחירי החלקים קיים, בעיקר לפי מידת החמדנות של היבואנים.

אז מה זה מעניין?

כל הרכבים שציינת הם בסדר גמור.אם לא איכפת לך ממומנט של הרכב.סחיבה וכו'(זה מה שאני ואחרים קורא "משעמם)אז פשות תמצא לך רכב הכי שמור מהמודלים האלה ולך על זה

אני אישית מעדיף

1.סיוויק-חזק במשפחה.זריז(וכן כמובן כל הרכבים האלה אמינים בקבוצה שלהם)

2.קורולה(לא משנה תורכית שמורכית)-אוטו מרווח, גם לא חלש יחסית(אני אישית לא אוהב את הצורה שלה)

3 לנסר-משעמם.אבל אוטו פשות מאוד, איכות נסיעה נחמדה

4.אלמרה-למרות 1800 רכב חלש (משעמם)אבל הכי טוב מבחינת להגיע מנקודה א לנקודה ב.אולי גם כדאי לקחת דגם TEKNA שהוא מאובזר יותר "מעניין"...וכן בדקתי שוק של כל הרכבים האלה(לפני חודש וחצי גם הייתי באותה סיטואציה)בסוף רכשתי סיוויק

והתלבטות שלי גם היה רק בין הרכבים האלה

אלמרה ולנסר פחות מהמחירון.קורולה וסיוויק יחסית קשה למצוא בשוק במצב טוב וגם מחיר בהתם

פורסם

לפי מה שפותח השרשור מבקש, אני יכול להמליץ על האלמרה (לא לעומת האחרות, מפאת חוסר נסיון איתן, אלא בפני עצמה)

-מקום מספק מאוד לשלושה מבוגרים.

-איכות הרכבה טובה. לא דשבורים מתקלפים, לא ידיות הילוכים נסדקות (ראה פרוייקט ציפוי עור לידית הילוכים בקסארה שהעליתי לפה)

-הבנתי שהיא גם אמורה להיות יותר אמינה מסלע (למה הבנתי, כי את זאת שאנחנו קנינו כנראה לא ממש אהבו, והיינו צריכים להחליף בלמים קידמיים (צלחות ורפידות) שהיו עקומות, מצבר, תושבת מנוע, ועכשיו גם יש חריקות מאיזור הבולמים הקדמיים/משולשים במעבר על מהמורות).

-מבחינת כח, לא חסר לה כמעט בשום מצב, עם 116 כ"ס ולא זוכר כמה מומנטים, וגיר פסיכי שאוהב קיקדאונים יותר משילד אוהב שוקולד.

-מזגן משוגע שאני מאמין שגם טובי הפינגווינים יתלוננו שהוא קר מידיי.

הבעיות שיש בה הן:

-איבזור לוקה בחסר ("פרפקט" עאלק :wink: ) שזה אומר, אין בקרת אקלים (אפילו בצורת מצב AUTO במתג בורר מהירות המאוורר), אין כיוון הגה לעומק, אין תאורה בתא כפפות, אין ידית לסגירת תא המטען (כלומר צריך להחזיק אותו מבחוץ וללכלך את האצבעות), אין פנסי ערפל, אין נורת התראה על חגורת בטיחות, אין נורת חיווי למצב אורות (חוץ מאור גבוה), אין כיוון לגובה של כיסא נהג. (אין לי מושג איך מאובזרות שאר היפנומטיות ברמת כניסה האחרות, כל ה"אין"ים המדוברים הם בהשוואה לקסארה SX 1.8 שהייתה לנו לפני)

-לא נוחה בכלל, לא קצת, לא פחות, בכלל.

-התנהגות מאוד "משעממת" כמו שנאמר פה לפני, שמה זה בעצם אומר? זה אומר רמת אחיזה יחסית נמוכה (עם צמיגי A drive של יוקוהמה שמורכבים עכשיו, חדשים, לפני זה היו אליאנס ובכלל לא היה על מה לדבר) עם 0 נטייה, רצון, או דרבון לנהיגה ספורטיבית, אפילו קצת ספורטיבית, עם נטייה מאוד חזקה ומאוד ברורה לתת היגוי, וזנב שפשוט לא מוכן לשחק. אני לא יודע עד כמה הסעיף הזה מהווה בעיה לבנאדם שמחפש רכב אמין שיביא אותו מA לB אבל לי זה חשוב אז כתבתי בכל זאת.

-ובכלל רכב מאוד ממוצע שלא מנסה, משתדל, רוצה, או בכלל יכול לתת את הטיפה מעבר. (יותר נוח מאוטובוס, וזהו)

-דרך אגב, גם האלמרות האלה (2001-3) לא מיוצרות ביפן אלה בפינקילטון (?) שבאנגליה.

*מדובר על אלמרה פרפקט 1.8 שנת 2003

בהצלחה בבחירה

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...