Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות ת'רד מעניין שהיה בפורום אוף טופיק ובו צויינו מבחני הדרכים הטובים ביותר, רציתי לדעת אם מישהו ממכם מחזיק בגליונות ישמים של טורבו או אוטו.

אני רוצה להרים פרוייקט שמטרתו לנציח את ההיסטוריה היפה הזו, העיתונים שהפכו אותי לחובב רכב.

אז למי שיש גיליון אוטו או טורבו ישנים, מוזמן לציין את זה כאן.

מספר הגיליון + סוג (טורבו או אוטו)

העיתונים יוחזרו לבעליהם באותו מצב שהם נתנו אותם לאחר סריקה למחשב.

אני חושב שכולם יהנו מפרוייקט כזה.

תארו לכם איזה יופי זה יכול להיות שמישהו יחפש כתבה, נניח על אלפא סוד, ויהיה אינדקס שיוביל אותו היישר לשם.

תחשבו על זה.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי כמעט כל גיליון מ-1991 ומעלה (גם כמה מ-90' ואפילו קטלוג 89'),אבל דבר נורא קרה!!!

שמתי כמעט את כולם (לפחות את הישנים) במחסן בתוך קרטונים ודחסתי אותם בכח,מסתבר שבגלל הלחץ והלחות שהיתה כולם כמעט נדבקו אחד לשני וגם בתוך עצמם.אם למישהו יש שיטה לסדר את העוול שגרמתי במו ידיי הוא מוזמן להציע הצעה.

מצחיק לראות קטלוג 89' עם מבחן בזק ל"סוויפט החדשה" כאשר נכתב שרמתה גבוהה מאוד והיא נראית "אפילו" כמו הונדה (היתה אז נטייה להתלהב יותר מידיי ממכוניות שלא מיובאות לארץ,בעיקר יפניות).

בגב הקטלוג יש פרסומת לפיאט טיפו "החדשה",מכונית מתקדמת שזכתה בתואר מכונית השנה.אך....היו ימים (לפי דעתי,חבל שעברו,היום יש יותר מידיי חשמל ופחות מידיי רגש :( )

שלומי,אני אביא למפגש מה שאפשר.

פורסם

לדניאל את כל הגליונות. החל מגליון 1 (כולל טורבו).

דמי תיווך - בהודעה פרטית.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ואוו זה רעיון אדיר אני מוכן לתת יד בכל מה שצריך !

אומנם אין לי הרבה עיתונים , רק מהשנים המאוד מאוחרות אבל אני מוכן לעזור בלהעביר את זה למחשב .

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם
בעקבות ת'רד מעניין שהיה בפורום אוף טופיק ובו צויינו מבחני הדרכים הטובים ביותר, רציתי לדעת אם מישהו ממכם מחזיק בגליונות ישמים של טורבו או אוטו.

אני רוצה להרים פרוייקט שמטרתו לנציח את ההיסטוריה היפה הזו, העיתונים שהפכו אותי לחובב רכב.

אז למי שיש גיליון אוטו או טורבו ישנים, מוזמן לציין את זה כאן.

מספר הגיליון + סוג (טורבו או אוטו)

העיתונים יוחזרו לבעליהם באותו מצב שהם נתנו אותם לאחר סריקה למחשב.

אני חושב שכולם יהנו מפרוייקט כזה.

תארו לכם איזה יופי זה יכול להיות שמישהו יחפש כתבה, נניח על אלפא סוד, ויהיה אינדקס שיוביל אותו היישר לשם.

תחשבו על זה.

שלומי

יוזמה מצויינת!! :mm_yeah:

אין לי גיליונות ישנים, אבל אני אשמח לעזור בסריקה וכו'

יובל.

פורסם

"אוטו" נזרקו ברובם,אבל איזה 100 גליונות של "מוטו" , באוגדנים-מחפשים בית חם...

בנוסף כמה גליונות "אוטו" קצת יותר חדשים שהתגלגלו בדרך לא דרך.

הגליון היחיד שנשאר ,ולא זז - "אוטו" מס. 10.

פורסם

רעיון מעולה!

אין לי גליונות ישנים, אבל יש לי את החדשים אם זה יכול לעזור..

דרך אגב, יש את תוכנת ADOBE ACROBAT, שאפשר איתה ליצור (ולא רק לצפות) קבצי PDF, שאני חושב שזה פורמט מעולה לדברים האלו..

- איציק -

פורסם

רק תגיד מה שאתה צריך ותקבל ממני לסריקה.

יש לי את כל גיליונות "אוטו" ממספר 100 עד היום+קטלוגים וקבצי מבחנים שנתיים.

יש לי איזה 150 גיליונות "מוטו".

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

יש לי הרבה גיליונות גם לפני גיליון 100.

טורבו יש לי בסביבות ה 20 גילונות בערך.

יש לי את גיליון מספר אחד של אוטו משנת 86 עם ה XT טורבו בשער.

פורסם

ראשית, אני מחזיק את האוסף של עיתוני רכב של האוניברסיטה. יש דבר כזה, הוא היה של ספריית הפקולטה להנדסה אבל לאחר שהרבה סטודנטים באו עם דבק על הידיים (המבין יבין) האוסף נסגר לקהל והועבר לארכיון האוניברסיטה (שאני, בין שלל תפקידי גם ממנונה עליו) ונסגר לקהל. באוסף נמצאים כל עיתוני טורבו, אוטו וכן כמות של עיתוני "ברכב" משנות החמישים והששים וגם עיתוני הגה, מכוניות, רכב וכו'. לצערי, אין לנו מוטו.

השיטה הכי טובה לשמור עיתונים לאורך זמן היא לשמור אותם על נייר ולא בסריקה. אורך חיים ארכיוני של מדיה דיגיטלית הוא כ 10 שנים (אם ההגירות למיניהן ישאירו אותו שלם). דיגיטציה טובה להפצת המידע (וכך גם מתבלה פחות הנייר כשנוגעים בו פחות). שמירה על דיסק קשיח בבית או על דיסקטים היא בזבוז זמן (הכוונה לשמירה לאורך ימים).

מי שכתב שנדבקו לו העיתונים, אכן צדק בכך שהנזק בלתי הפיך כי נוצרה ריאקציה כימית בין הכריכות הציבעוניות.

רצוי לשמור את העיתונים בשכיבה או בעמידה בתוך מיכלי קרטון ובטמפרטורה אידיאלית של 20-22 מעלות ולחות שלא תעלה על 60 אחוז. כלומר, בתוך חדר שהוא בקייץ ממוזג, כי מזגן, לא רק שמוריד טמפרטורה וסופח לחות, הוא גם מזיז את האויר, דבר שמונע מהעובש להתפתח.

ולסיום בקשה: אנחנו מחפשים בנרות עוד עיתוני "ברכב" משנות החמישים עד שנות השבעים. מי שיש לו ומוכן לתרום, שיגיד.

אם רוצים לתרום עיתוני טורבו ואוטו ומוטו, נקבל גם כן בברכה. האוסף שלנו מיועד לשמירה לדורות.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...