Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה - המלצה להמשך התהליך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קרה לי מקרה והייתי רוצה שתעזרו לי לצאת ממנו בשלום יחסי.

אימי נקלעה "לתאונה" היא שיפשה לבחור אחד את הבמפר האחורי באוטו (לשנינו יש בלנו אותם שנים בערך, שלי 96)

הבעיה היא שבבמפר האחורי עצמו היה כבר שבר (אצלי יש רק שפשוף באותו מקום).

אין לי איך להוכיח שהנזק לא נגרם על ידינו, למרות שברגע התאונה הוא אמר זאת במפרוש.

הוא הלך למוסך, אני מניח שמורשה וקיבל הצעת מחיר של 2800 שקל,

כנראה לחדש, שסוכן הביטוח שלו העביר לנו.

מה אני יכול לעשות מפה?

מן הסתם אני חושב בסכום כזה אין מה לפנות לחברת ביטוח

לחפש מוסך אחר לקבל הצעות מחיר?

לדבר איתו אם כן על מה?

מה האופציות שלי?

פורסם

מכיוון שפגעתם בו וגרמתם לו לנזק ברכב, זכותו לבחור מוסך שבו הוא יתקן את רכבו.

אתה במקביל יכל לנסות לקבל הצעת מחיר ממוסך אחר שאתה מכיר, במידה ומצאת אחד כזה, תנסה לדבר עם נהג הרכב שנפגע ולהסביר לו את המצב, שברצונך לצמצם נזקים כספיים ואם הוא וכן להגיע למוסך הזול יותר שמצאת עבורו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לפי התגובה אני יכול להבין שזו האופציה היחידה שאני יכול לנקוט בה ? ?

מישהו אמר לאימי שההוצאה מתחלקת בין שנינו הגיוני? ?

לא יודע לגבי אחוזי החלוקה...

פורסם

אתם פגעתם ברכב שלו, מדוע שהוא ישלם ויחלוק עמכם את ההוצאות?

אני משערת שרכבכם מבוטח רק בחובה וצד ג'?

אם כן כדאי לבדוק מה התשלום על השתתפות עצמית, אאל"ט זה צריך להיות סכום של עד 1500 ש"ח במקרה הזה יהיה כדאי לכם להפעיל את הביטוח, לשלם את ההשתתפות העצמית ולא לשלם 2800 ש"ח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

טוב אז ככה:

איך הפעלת הביטוח תשפיע על הפעם הבאה שאני אלך לעשות ביטוח (ספטמבר) ויהיה רשום שהייתי מעורב בתאונה זה בטח יעלה לי את מחיר הביטוח.

למישהו יש מושג במספרים בערך?

כרגע אני משלם סביבות +4 על חובה וצד ג'.

פורסם

אולי תשאל את הסוכן ביטוח שלך?:roll:.

הרי הוא ידע טוב יותר מאשר כל אחד בפורום(מבלי לפגוע באף אחד).

לשם כך קיימות חברות הביטוח והסוכנים, יש לך את מי לשאול את כל השאלות ואתה פותח שרשורים בפורום?

למה לעז$%^ אתה משלם להם כסף, אם אתה לא מתייעץ איתם?

under construction..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...