Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

012 חוסמים לי את אתרי הורדות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר כחודש אני שם לב שלפעמים אני מתחיל להוריד קובץ מרפידשייר או מגה משהו ואחרי כמה דקות האתר נופל. פשוט לא ניתן להגיע לאתר עצמו ואני כבר לא מדבר על ההורדות. אתמול ניסיתי במקביל להכנס עם שני ספקים לאתר ראפידשייר, 012 ואורנג' של העבודה. 012 לא נתן לי להכנס והמודם הסלולרי של אורנג' כן נתן.

התקשרתי לשירות הטכני אבל הם אומרים שלא חוסמים כלום כמובן והשרתים של האתרים הקטנים כמו רפידשייר נופלים לפעמים. ( והתחיל לסבן אותי... )

יש לזה פתרון או שעוברים לספק אחר? זה ממש מעצבן לשלם לספק כסף והבני ז**** האלה פשוט חוסמים אותך! :evil:

פורסם

הייתה כתבה ב YNET לא מזמן על זה ש 012 ו נטויז'יון עושים הגבלות בנוגע להורדות ושיתוף קבצים.

מה שאני זוכר מהכתבה (אם אינני טועה) שגישה בפרוטוקול HTTP לאתר X היה מהיר יותר מגישה בפרוטוקול של ביטורנט לאותו אתר, מה שאומר שהם מגבילים. (עם בזק בינלאומי לא היה הבדל).

תנסה למצוא את הכתבה הזו.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם
כבר כחודש אני שם לב שלפעמים אני מתחיל להוריד קובץ מרפידשייר או מגה משהו ואחרי כמה דקות האתר נופל. פשוט לא ניתן להגיע לאתר עצמו ואני כבר לא מדבר על ההורדות. אתמול ניסיתי במקביל להכנס עם שני ספקים לאתר ראפידשייר, 012 ואורנג' של העבודה. 012 לא נתן לי להכנס והמודם הסלולרי של אורנג' כן נתן.

התקשרתי לשירות הטכני אבל הם אומרים שלא חוסמים כלום כמובן והשרתים של האתרים הקטנים כמו רפידשייר נופלים לפעמים. ( והתחיל לסבן אותי... )

יש לזה פתרון או שעוברים לספק אחר? זה ממש מעצבן לשלם לספק כסף והבני ז**** האלה פשוט חוסמים אותך! :evil:

012, היו חוסמים את הצינור בנושא. בגלל עומסים על הקו. ובכדי שלא יהיו עומסים. אז הם פשוט חוסמים !

כמו כן אני ממליץ לך להשתמש בתוכנת ה IMD. המצויינת, איתה אני ממצה את רוחב הפס כאשר אני מוריד מריפשייד. מומלץ לבעלי חשבון פריומים

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

בתור אחד שעבד ב 012 וברח משם כל עוד נפשו בו, אם אתה עדיין בהתחייבות יהיה לך מאוד אבל מאוד קשה להתנתק מהם קודם שתעבור את הסינון הטלפוני שלהם (מנתקים בפנים ואומרים שזה התנתק להם..)

פורסם

הפתרון הוא אחד ויחיד : לברוח מ012 (וגם 013) ולא להסתכל אחורה. אני לא אשכח את היום בו נגמרה לי ההתחייבות ופתאום כל ההורדות התחילו לזוז אחרי שהיו תקועות חודשים.

2 האופציות השפויות היחידות בשוק כרגע: 018 אקספון ובזק בינ"ל שגם התחילו לחסום אבל לא אגרסיבית כמו 012.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הבנתי ש018 לא ממש "משוכללים". האם זה יפגע בקצב ההורדות?

מה זה אומר לא משוכללים? הם מספקים את האינטרנט עם סובארו ג'אסטי? למוקדניות שלהם יש טלפון בזק עם חוגה?

אני מחובר (בין היתר) לאקספון וקצב ההורדות בסדר גמור. אם אתה מאלו שאוהבים לקבל תמיכה נפשית מנציגי התמיכה של הספק אין לך מה לחפש אצלהם. חוץ מזה, הם בסדר גמור ועושים את העבודה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לי יש מנוי פרמיום בראפיד ואני מוריד במהירות המלאה אף פעם לא נחסם לי או נהיה איטי אני בנטויזיון

גם אני משתמש בשירותי 013 בפס רחב - 4 מגה. וגם לי מנוי בראפשייד.

אך כאשר הייתי מוריד לפני כן עם המנהל קבצים של הווידנוס, הייתי מוריד חצי מה שאני מוריד עם הIDM, כאשר איתו אני מגיע לחצי מגה שני בפשוטות.

לכל מי שרוצה IDM, תהנו לכם.

http://www.internetdownloadmanager.com/download.html

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

• תוכן חדש...