Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 153
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מעניין על סמך מה אנשים פה חושבים שמאזדה 3 הוא רכב העשור?

אלא אם כן הקריטריון הוא כמות הרכבים שנמכרו לחברות ליסיניג, אני לא רואה איפה המאזדה נכנסת ברכב העשור.. :shock:

זה פשוט מאוד,כששואלים מישהו "מה רכב העשור"? הוא אוטומטית שואל את עצמו "איזה רכב יש לי"?

כשהוא מגיע לתשובה הוא מיד מסיק שאותו רכב שיש לו מוכרח להיות גם רכב העשור\מאה\מילניום האחרון.

V5

פורסם

רכבים היברידיים הם ממש לא העתיד. הם בסך הכל פתרון מעבר בעל חסרונות ענק (מחזור סוללות, קרינה, עלות רכישה ככמה דוגמאות) שנהיה "אין" כי אין רכבי דיזל נוסעים בארה"ב. זה הכל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מבחנתי הפג'ו 206 יכולה להתמודד על התואר.

גם נכנסה בהצלחה לנעלים הגדולות של ה205.

גם פרצה דרך בקטגוריה שלה מבחינת עיצוב חיצוני ופנימי.

המכירות הגדולות שלה ברחבי העולם.

ו206 WRC המוצלחת...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לדעתי המכונית החשובה ביותר שהוצגה ב 99' , ולמרות שלא היתה ממש פורצת דרך, היתה הפורד פוקוס.

לא רק שהפוקוס הציגה שיפור מטאורי מהאסקורט הכושלת אותה היא החליפה, היא היתה פשוט מכונית מוצלחת מכל הבחינות וכבונוס היא היתה בנוסף מהנה לנהיגה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

גם אני חשבתי להציע את ה-206 מאותן סיבות, אך היא הושקה בשנת 98.

מבחינתי רכב העשור חייב לתת גישה חדשה מבחינת רכיבי ההנעה וגם נגיש לקנייה לאוכלוסייה הרחבה (אז טסלה לא תיכנס לרשימה).

המתמודדות צריכות להיות: הונדה קלריטי, טויוטה פריוס ואפילו גולף TSI DSG המקורית.

פורסם

אני חושב, שאם המזדה 3 זכאית לתואר, זה מפני שהייתי התפתחות משמעותית - ואני מדבר על קו עיצובי, בעיקר - ביחס למכוניות שקדמו לה. אלא שההונדה סיוויק (בעיקר בגירסת ה-5 דלתות אבל גם הסדאן) עשתה צעד עוד יותר גדול. ולכן, כל עוד לא תמצאו משהו שלא חשבתי עליו, זו הבחירה שלי.

כמובן שייתכן ובפרמטרים אחרים ישנן מועמדות אחרות.

פורסם

מיני החדשה. מה ש VW ניסו ללא הצלחה לעשות עם החיפושית החדשה, BMW הצליחו בענק עם המיני והביאו מכונית קטנה שהרבה אנשים רוצים.

היום כולם רוצים להתחרות בה: פיאט 500, אלפא מיטו ובקרוב גם סיטרואן DS3, אודי A1 ו VW עם החיפושית החדשה החדשה.

emotion of motion

פורסם

אני מסכים עם הרוב לגבי המאזדה 3. עם בוחרים ברכב העשור בארץ. רק בגלל שהיא כזאת פופולרית ונותנת מענה לדרישות של הרוב.

בארץ אין מגוון כמו בחו"ל כמובן אבל המאזדה לאורך כל התקופה שהיא מיוצרת מראה אמינות יוצאת דופן, תמורה טובה לכסף, וסחירות עתידית מצויינת. אין רכב יותר בולט מזה.

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

פורסם

ממש רציתי להציע את האלפא רומיאו 8c שהיא רכב עם פרופורציות שלא רואים היום. הבעיה היא שזה לא באמת יכול להיות רכב העשור (אולי מבחינת עיצוב אז כן).

רכב העשור בארץ הוא כן המאזדה3.

אני אגיד לכם למה: ואולי מספיק לקרוא את מה שחן פרחי כתב על הפורד פוקוס. זה רכב שהוא גם

מהנה

עממי

אמין

נראה טוב

לדעתי זה המחליפה האמיתית של הפזו 306. יכולך לספק חובב הגה בארץ ובעלות מאוד סבירה.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

לזכות יפנאוטו האימפרזה gt משווקת בערך משנת 95.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
על פי ג'יימס מיי (TOP GEAR) הונדה קלריטי (הונדה המונעת ע"י מימן) היא הרכב הטוב ביותר בעולם מאז המצאת המכונית!!!

האמת היא שהוא צודק בעיניי. הטכנולוגיה של הנעה במימן הרבה יותר מתקדמת ונקייה וגם... לא פולטת את הקרינה שאותה פולטות המכוניות ההיברידיות.

אני מצטרף לדעתו של ד"ר פוליצ'וק - הונדה קלריטי!

נ.ב. נקווה שמדינת ישראל תשכיל לבנות תשתית עבור רכבים אלו בישראל שכן לדעתי יש לרכב הזה השפעה אסטרטגית על מדינת ישראל (פחות תלות ברכישת נפט מארצות זרות ).

http://www.youtube.com/watch?v=SOVaHFUQASE

ג'יימס מיי הוא בערך הבנאדם האחרון שאני מסכים איתו לגבי דברים כאלה.

אני דווקא נוטה להסכים עם האמונד בד"כ.

Auto Emoción

• תוכן חדש...