Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז ככה, אני עד היום נהגתי ביפניות, קורולה\סיויק, מרוצה? כן אבל....

יפנית מאוד אמינה, זולה לאחזקה, אבל רמת גימור על הפנים + בטיחות לא משהו.

אז אני חושב לעבור לאיזה גרמניה או אירופאית ותמיד חלמתי לי על איזה גולף יפה (ממש מדהימות)

אז בתקציב שלי יש את מנוע 2000 שנת 2000 שנראה לי שמבחינת כוח זה בערך אותו חרא כמו היפניות שדיברתי עליהם (חוץ מהסויוק 2000 שהיא 125 כס)

מה גם שנושא האקוסטיקה מאוד מושך אותי בגולף אבל אני חייב לברר כמה דברים קודם.

1. מה דעתכם הכללית על הרכבים האלה?

2. בעיות או מחלות כרוניות שלהן? כגון עניין החלונות שנופלים (אגב...יש פתרון לזה?)

3. כמה צריכת הדלק שלהן ?

4. מה רמת האמינות שלהם ?

5. כמה עולים הטיפולים השוטפים וכמה תכופים הם ? (כמה קטן כמה גדול?)

6. כשאני הולך לקנות כזו יד שניה, ממה עלי להזהר ומה לחפש?

תודה רבה מראש,

ערן

פורסם

אתה עושה את הצעד הנכון במעבר לאירופאיות :-D

למרות זאת, הגולף בשנתונים האלה לא מוצלחת במיוחד ודי בעייתית ברוב הרכבים מהסוג שנמצאים בשוק. המנוע קצת מיושן ולא "יושב טוב" על הרכב, יש לרכבים האוטומטים נטייה לבעיות בגיר, והאמינות הכללית של הרכב היא משהו בין סביר לממוצע. לטובת הרכב אני יגיד שכשהוא מטופל נכון ובאהבה, בין אם הוא אוטומטי או ידני, הוא יהיה די מתגמל. כי הרכב נראה די טוב וסה"כ מרגיש די חזק, כיאה לרכב גרמני וכמובן לVW. אבל המחיר בהתאם.

אני ממליץ לך בחום לעבור על הנושא הזה - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=292064&highlight=%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%A3 ולהגיע להחלטה. (תתעלם מהדפים האחרונים)

צריכת דלק אני לא זוכר בדיוק, אם אתה לא עם רגל כבדה על הגז אני חושב שבין 9:1 ל 12:1, תקנו אותי אם אני טועה (ואני מניח שאני טועה). אם אתה עדיין רוצה VW ולא רוצה ללכת על הגולף, מה דעתך על פולו 16V?

פורסם

שמע אתה קצת מלחיץ אותי עם הנטיות לבעיות בגיר בשנתון הזה...

איזה דגם מדובר בדיוק בפולו ?

אתה עושה את הצעד הנכון במעבר לאירופאיות :-D

למרות זאת, הגולף בשנתונים האלה לא מוצלחת במיוחד ודי בעייתית ברוב הרכבים מהסוג שנמצאים בשוק. המנוע קצת מיושן ולא "יושב טוב" על הרכב, יש לרכבים בייחוד האוטומטים נטייה לבעיות בגיר ובעיות למיניהן מציקות שמביאות לביקורים חסרי תכלית במוסך. לטובת הרכב אני יגיד שכשהוא מטופל נכון ובאהבה, בין אם הוא אוטומטי או ידני, הוא יהיה די מתגמל. כי הרכב נראה די טוב וסה"כ מרגיש די חזק, כיאה לרכב גרמני וכמובן לVW. אבל המחיר בהתאם.

אני ממליץ לך בחום לעבור על הנושא הזה - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=292064&highlight=%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%A3 ולהגיע להחלטה.

צריכת דלק אני לא זוכר בדיוק, אם אתה לא עם רגל כבדה על הגז אני חושב שבין 9:1 ל 12:1, תקנו אותי אם אני טועה (ואני מניח שאני טועה). אם אתה עדיין רוצה VW ולא רוצה ללכת על הגולף, מה דעתך על פולו 16V?

פורסם

לכל רכב אוטומטי יש בעיות בגיר בשנתון כזה, למה? כי לגיר אוטומטי יש תוחלת חיים נמוכה משל ידני. הגולף הספציפית הזאת לא יוצאת דופן בעניין הגיר, בגלל זה עדיף בשנתון הזה לקחת גולף ידנית ולא אוטומטית. פולו 16V קומפורטליין אתה תמצא בטח בשנתונים בין 01-03, , תעביר חיפוש ביד2 אני חיפשתי אחת לא מזמן והיו כמה (לא קניתי לצערי, עדיין מחפש את הרכב הבא)

פורסם

תאמת, קראתי את הנושא שצירפת כאן וזה לחלוטין מוריד אותי מהאוטו הזה !

אני אובד עצות

לא יודע על איזה רכב ללכת

חשבתי סיויק 2001 ES

סיויק 2000 SR 125 כו"ס

קורולה - מכוערות כמו הלילה 2001.2002 אבל כנראה הכי אמינות שיש

עד היום נסעתי בקורולה 96 - הרכב הכי טוב שהיה לי.

חלמתי על גולף אבל כנראה שמאותם סיבות שהלכתי על היפניות אני כנראה אמשיך גם :-)

מה יש לכם להגיד על הרכבים האלה?

שמע אתה קצת מלחיץ אותי עם הנטיות לבעיות בגיר בשנתון הזה...

איזה דגם מדובר בדיוק בפולו ?

פורסם
תאמת, קראתי את הנושא שצירפת כאן וזה לחלוטין מוריד אותי מהאוטו הזה !

אני אובד עצות

לא יודע על איזה רכב ללכת

חשבתי סיויק 2001 ES

סיויק 2000 SR 125 כו"ס

קורולה - מכוערות כמו הלילה 2001.2002 אבל כנראה הכי אמינות שיש

עד היום נסעתי בקורולה 96 - הרכב הכי טוב שהיה לי.

חלמתי על גולף אבל כנראה שמאותם סיבות שהלכתי על היפניות אני כנראה אמשיך גם :-)

מה יש לכם להגיד על הרכבים האלה?

שמע הנושא הזה שהבאתי קצת סוטה מהעניין (רק ה2 דפים הראשונים רלוונטים) במיוחד עם הבחור המשוחד של BMW כי הגולף הוא רכב טוב, פשוט פחות מומלץ בשנתונים האלה. אתה רוצה רכב אוטומטי נכון? אירופאיות אוטומטיות במחיר הזה שעולות לי לראש הם:

פולו 16V קומפורטליין (השנתון צריך להיות בין 01-02)

סיאט איביזה 2003

אלפא 147 - תהנה ממנה יותר מעם כל רכב בתקציב הזה (למרות שיהיה לך מאוד קשה למצוא בתקציב שלך סלספיד, ידניות יש דווקא)

פורסם

עוד אירופאיות בתקציב הזה:

משפחתיות - מגאן 03-04 (04=מגאן II) פיג'ו 307 02-03,פוקוס 02-04

קטנות - פולו,איביזה,206

אגב לגבי מה שאמרו פה שהמנוע 2.0 "לא יושב טוב" על הגולף,אני בכלל לא מסכים.

המנוע אולי מיושן אבל הוא יושב מעולה,יש כוח זמין,ומתאים לרכב יותר מה1.6.

V5

פורסם

הגולף 2 ליטר הוא רכב מצוין לשנתון שלו. אני אומר זאת מניסיון - היתה במשפחה בורה 2 ליטר שנת 2000 שנגנבה די מהר ולאחר מכן בורה 1.6 ליטר במשך כ-7 שנים. הבורה השניה גילתה אמינות טובה מאוד.

אם נושא הגיר מאוד מטריד אותך, אולי תחפש רכב לאחר החלפת או שיפוץ גיר.

פורסם

חפש גולף עם מנוע 1800 125 כוח סוס די נדיר אבל אפשר למצוא המנוע יושב טוב על הרכב והרבה יותר טוב מהמנוע 2000 הפרה היסטורי

או שתחפש אודי A3 רכב מצויין

ביפניות הקורלה הכי אמינה ההונדה סיויק שנת 2001 צורה חדשה מיוצרת בטורקיה ולכן היא פחות מומלצת

פורסם

חיפשתי כאן בפורום ואומרים ש2001 סיויק היא יפנית טהורה ורק ב2003 התחילו להגיע רכבים טורקיים

האם אני טועה?

חפש גולף עם מנוע 1800 125 כוח סוס די נדיר אבל אפשר למצוא המנוע יושב טוב על הרכב והרבה יותר טוב מהמנוע 2000 הפרה היסטורי

או שתחפש אודי A3 רכב מצויין

ביפניות הקורלה הכי אמינה ההונדה סיויק שנת 2001 צורה חדשה מיוצרת בטורקיה ולכן היא פחות מומלצת

פורסם
לכל רכב אוטומטי יש בעיות בגיר בשנתון כזה, למה? כי לגיר אוטומטי יש תוחלת חיים נמוכה משל ידני. הגולף הספציפית הזאת לא יוצאת דופן בעניין הגיר, בגלל זה עדיף בשנתון הזה לקחת גולף ידנית ולא אוטומטית. פולו 16V קומפורטליין אתה תמצא בטח בשנתונים בין 01-03, , תעביר חיפוש ביד2 אני חיפשתי אחת לא מזמן והיו כמה (לא קניתי לצערי, עדיין מחפש את הרכב הבא)

ראיתי מספיק רכבים בני 15 שנים + בלי בעיה אחת בגיר האוטומטי. מיום הרכישה ועד היום הגיר נמצא במצבו המקורי.

לפותח השרשור, הגולף מראה אמינות די ברצפה. אני הייתי בודק אופציות נוספות.

פורסם

אמינות תלויה באופן טיפול ושימוש ברכב בלבד. אי אפשר על סמך דוגמה אחת או שתים להגדיר את כולם כלא אמינות כי זה לא נכון.

שכן שלי קנה מרצדס סידרה E, הוא גם חשב שזה רכב מאוד אמין איך רכב שהוא קנ העשה לו המון בעיות והוא בקושי נפתר ממנו.

אצלי היתה אלמרה ידנית שעקרונית אמורה להיות סופר אמינה אבל כל פעם היתקלקל בה משהו אחר.

לכן שוב לא משנ האיזה רכב תרצה תמיד תבדוק היסטורית טיפולים ותנסה לקבל כמ השיותר פרטים.

אגב לגבי הונדה, בו דוד שלי קנ הסיביק בשנת 99 חדשה מהחנות אבל בגלל שהוא סוג של בן אדם שתמיד אין לו כסף וכל פעם הוא מובטל אז הוא הזניח את הרכב ולא עשה לו טיפולים 3 שנים. כיום הוא ניסע למכור אותה אבל יש בה מלא תקלות והיא בקושי נוסעת.

בבקשה דוגמה של הונדה שאמורה להיות אמינה ועוד יד ראשונה עם ק"מ נמוך.

פורסם
איזה עוד אירופאיות טובות יש באיזור ה 40K ומטה ?

אין ! רק יפנית. תתגבר עד מהרה על הדברים שמפריעים לך, במיוחד כשתראה את הארנק שלך מתנפח מרוב אמינות, חסכון, חלקים וטיפולים זולים, ועוד כהנה וכהנה ניסי חנוכה.

• תוכן חדש...