Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלינק הזה ראיתי שהומלץ על חומר בשם ריפרקוויק http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=286195&highlight=%D7%90%D7%9C%D7%9E%D7%A8%D7%94+%D7%9E%D7%99%D7%9D

רציתי לשאול האם יש הבדל בין החומר הזה לאפוקסי רגיל?

יש אצלי סדק, שהחום מנוע מגיע לטמפרטורה מסוימת, הסדק נפתח והמים פורצים החוצה, זה קרה כשהטרמוסטט אצלי נתפס במצב סגור ונהיה לחץ במערכת, כרגע הוצאתי את הטרמוסטט ואני רוצה לתקן את הסדק לפני שאני מחזיר.

אגב עוד שאלה קטנה החימום לא עובד אצלי (גם שהרכב בטמפרטורה גבוהה 90+) איך אפשר לנקות את הרדיאטור הפנימי.

תודה מראש יוסי.

פורסם

היי מנסיון תיקון מיכל עיבוי זה ממש זמני, אם המיכל נסדק במקום אחד אז בטוח שיסדק במקום אחר , אז אם חשוב לך מה אוטו עדיף או להחליף מיכל או את כל הרדיאטור, עכשיו בקשר לרדיאטור הפנימי יש אפשרות לתת לחץ מים אל תוך הרדיאטור כאשר הצינורות שלופים מהכניסות למערכת המנוע . אבל יש לקחת בחשבון שיש אפשרות שהרדיאטור יתפוצץ אם יש סתימה ממש חזקה.

פורסם

המיכל נסדק כתוצאה מתרמוסטט סגור, ונהיה לחץ במערכת. כרגע אין תרמוסטט, ולכן אין סיבה שיהיה לחץ במערכת והוא יתפוצץ שוב.

בכ"א תודה על העזרה.

פורסם

היה לי רכב עם מיכל עיבוי סדוק - סבלתי שנה וחצי. מה רק לא עשיתי - חומר לסדקים, צינור ארוך, חובקים וכו. בסוף נשבר לי והלכתי לפירוקיה לגבי מיכל - מחיר כ100-150ש"ח. לצערי לא היה בשום מקום והזמנתי מחו"ל. יצא עוד יותר זול

עכשיו. בקשר להתחממות - דווקא סדק במיכל יכול לגרום לשאיבת אוויר לתוך המערכת ויצירת פקק מים הגורם להתחממות ולאי תפקוד של חיישן חום. אני חושב במכוניות צרפתיות יש צורך בשיחרור אוויר מהמערכת בכמה נקודות.

אין שלמות, לך על בחירת (ליבך) כיסך! עכשיו CitroenC4_Picasso&Peugeot308

Fiat Brava / Volvo850 / CitroenC5 mk1 & mk2_HDI & mk3 / Skoda OctaviaTD / Peugeot407 & 207

• תוכן חדש...