Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי פיאט פונטו שנת 2003

היום יש לי בה מערכת כזו

קומפוננטים מקדימה של בוסטון S60

מגבר של BOSS

סאב של FLI

רדיו דיסק של JVC

אני רוצה להוסיף רמקולים אחוריים 6X9

הדרישות שלי מהרמקולים האחוריים הם בעיקר צליל נקי ומדוייק בצלילי מידל ובצלילים הגבוהים

כי מבחינת צלילים נמוכים אני מסודר עם הסאב אני גם ככה לא אוהב יותר מידי באס

פורסם

אם יש לך סאב, להביא רמקולים 6*9 למגש האחורי זה מיותר בשבילך, בייחוד כשציינת שאתה לא אוהב הרבה באס...

תקנה סט רמקולים 4 עד 5 אינטש קואקסיאליים, תחסום אותם בסביבות ה120 הרץ ומציע לך לנתק לחלוטין את הטוויטרים שלהם - והם פשוט יתנו לך השלמה נעימה מאחורה מבלי לגנוב את ההצגה של ה..."במה הקדמית" :wink:

אבל זה רק אני... וכן... אתם יודעים... (אני באמת צריך לאמר?)

עריכה - מצטער - לא יכול להתאפק! - אני פולני!!!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בגדול סט מאותה חברה הוא ההמלצה, כדי לשמור על ציויון צליל.

מעבר לכך, למה לקנות רמקולים אחרויים?

מתחדשת*

פורסם

שימוש נכון ברמקולים אחוריים יכול ליצור שני אפקטים שהרבה אנשים מוצאים אותם כשדרוג אדיר למערכת צליל:

1. צליל היקפי.

2. הרחבת הבמה.

הראשון מובן וברור אבל השני אצל אנשים רבים מעלה מבט תמוהה על הפרצוף אבל אחרי שחוויתי על בשרי הדגמה של הפעלת רמקולים סטליטים של סט נובה של מוראל (סט ביתי) בפאסאט של יאריק - נדהמתי לגלות עד כמה פתאום הבמה היתה רחבה יותר

הרמקולים האחוריים היו מכוונים ישירות מהגב של המושב האחורי לעבר השמשה הקדמית וזה פשוט נתן אפקט יפה.

הוא הגביר אותם ככה שהם לא הפריעו במאומה לבמה הקדמית.

זה היה אפקט מאוד נחמד - בהקלטות של שירים מהופעות חיות זה ממש עוזר להעביר את החוויה, בכל שאר המקרים, באמת היה עדיף לכבות אותם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם לשמוע הופעות בתצורת 5.1, סבבה.

אחרת כנראה שההשקעה לא תחזיר את עצמה.

אם יש לך כסף מיותר ורצון לשדרג, יש הרבה דברים שניתן לעשות בתקציב הזה שיתנו תמורה גבוה יותר מזוג אחוריים.

(כל זאת היא דעתי, וכמובן שלא מדובר על אחוריים של אישה, זה שווה הרבה יותר מרמקולים :wink:)

מתחדשת*

פורסם

מה שאני שמעתי היה ממש נחמד אבל לא בכל רכב אפשר לעשות את זה בצורה כזו שהרמקולים פשוט יבלעו להם בחלל הרכב - זו היתה פאסאט סטיישן בכל זאת ומקום למגברים לא היה חסר לו שם.

המגבר של הטוויטרים אצלו היה מותקן מאחורי התא כפפות במשך תקופה ארוכה - רק שתבין שברכב הזה היה מספיק מקום בשביל להחביא מגבר שלם של ג'נסיס מאחוריי תא הכפפות ועוד היתה לו גישה לכוון אותו עם מברג...

וכן, לרוב זה פשוט מיותר וגם בשביל לגרום לרמקולים כאלו להשמע נכון, ההגברה של הHU היא לא הדבר הרצוי וזה דורש ממך לבזבז עוד שני ערוצי הגברה...

למשוגעים שבינינו.

Pioneer TS-X150

פורסם

בגדול חסר לי העיניין שלא מגיע מוזיקה מאחורה

מה הייתם משפרים במערכת?

המגברים של BOSS ראיתי שמקבלים ביקורות על הפנים פה בפורום לי סבבה עם המגבר מצד שני אף פעם לא שמעתי מגבר אחר וכל פעם שאני ניכנס למתקין שאני עובד איתו (יוניון בצומת שילת. הבעלים הוא שמעון ) תמיד המערכות שאני שומע אצל רכבים אחרים שנימצאים אצלו נישמעות לי יותר טוב

עוד שאלה

ראיתי פה בפורום שאומרים בצד אחד של הסקלה נימצאים המורל שהם הרכים יותר ובצד הקיצוני השני הסקלה נימצאים הפוכל ו MBQ שהם החדים יותר

איפה עומד בניהם הבוסטון?

פורסם

יותר לכוון המחנה של פוקל, הרץ, MBQ, ETON, RAINBOW וחברים.

לעומת רמקולים מבוססי מוראל כמו מוראל עצמם, ויפה, אומגה אודיו (ידועים גם כרנסנס אודיו), XTANT, מאקרום, DLS, דיינא אודיו

יש עוד המון רמקולים רכים, פירלס, סקאן ספיק (ורמקולים שמבוססים עליהם כמו ג'נסיס אבסולוט ואלפיין F1).

, סיז CDT וכו' וכו'

שלא לדבר על תסיסס של אודיסון עם מדברים על רכות...

והרשימה הזו יכולה להמשך עוד הרבה אבל יש לך גם את מחנה האמצע - הייבריד אודיו (HAT) יהיו ממש ממש באמצע למשל...

Pioneer TS-X150

פורסם

אז אם יש לי קומפוננט יותר חד מקדימה לא כדי לשים 6X9 רך מאחור כדי לאזן?

ובכללי אני ישח לישמוע חוות דעת לגבי שיפור כללי של המערכת

פורסם

טוב החלטתי שאני רוצה להחליף את המגבר למגבר 5 ערוצים כדי שאני יוכל לחבר גם את הקומפוננטים וגם את האחוריים על המגבר אז אני צריך בבקשה המלצה למגבר 5 ערוצים

כאשר הקומפוננטים מקדימה הם בוסטון S60

האחוריים 6X9 יהיו כניראה גם בוסטון (אלה אם למישהוא יש רעיון למרקול אחר שנותן תמורה יותר טובה )

ואני צריך עכשיו המלצה למגבר

מבחינת מחיר תנו לי מגבר שנותן תמורה טובה למחיר בעלות הגיונית למגבר 5 ערוצים (ביגלל שאני לא כל כך מכיר את סדר הגודל של המחירים למגברים כאלה אני לא רושם תקציב למגבר )

פורסם

לדעתי במקום מגבר 5 ערוצים תמכור את הבוס שלך, תביא מגבר אחר יד שניה טוב יותר ואת האחרויים תגביר על הרדיו דיסק ( תחפש אחוריים די נצילים )

פורסם

לגבי מה לעשות עם הבוס אני כבר יסתדר כרגע אם אני קונה מגבר חדש זה רק 5 ערוצים ומעלה אני לא יקנה עכשיו מגבר חדש ואז יחבר את האחוריים על הרדיו דיסק אם כבר עושים משהוא אז עושים אותו כמו שצריך

• תוכן חדש...