Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה.

אני יודע על קיום השימוש בגז ביניים. למייטב ידיעתי בהעברות הילוכים יש לתת מעט גז בכדי לסובב את המנוע ולהתאים את המהירויות של הגלגלי שיניים.

ניסיתי להשתמש בזה, וזה מאוד מוזר לי. נראה כאילו אני רק זורק קלא'ץ, והכלי מנסה להרים לי בכל פעם :? כמו כן, במקום להעביר הילוך בחצי שניה אני מוצא את עצמי מסתבך עם זה...

ושלא נדבר על נסיעה בשטח, שם אין סיכוי...

אז לשאלתי, איך בדיוק להשתמש בזה?

האם זה כל כך חשוב כמו שהפחידו אותי?

מתי להשתמש בזה? הורדות/עליות הילוכים, באילו הילוכים?

תודה :!:

:wink:

פורסם

אני אישית משתמש בזה רק בהורדת הילוכים, המעבר פשוט יותר חלק.

יש לי שאלה.

אני יודע על קיום השימוש בגז ביניים. למייטב ידיעתי בהעברות הילוכים יש לתת מעט גז בכדי לסובב את המנוע ולהתאים את המהירויות של הגלגלי שיניים.

ניסיתי להשתמש בזה, וזה מאוד מוזר לי. נראה כאילו אני רק זורק קלא'ץ, והכלי מנסה להרים לי בכל פעם :? כמו כן, במקום להעביר הילוך בחצי שניה אני מוצא את עצמי מסתבך עם זה...

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

יש לי שאלה.

אתה אמור להשתמש בזה רק בהורדת הילוכים...

פורסם

אם תתאמן הרבה (אבל במקומות ריקים)

אתה תגיע למצב שתוכל להוריד הילוך עם גז ביניים באותה מהירות (אולי טיפה איטית) מהעברת הילוכים רגילה.

פורסם

איך בדיוק לבצע את הפעולה?

לתת מכת גז בניוטרל? מעט גז קבוע? איך?

כי אני נותן גז ואז יוצא שאני בעצם זורק קלא'ץ, מה שמעלה את המזלג הקידמי ונראה לי גם גורם נזק לא קטן... :?

האם פעולה זו כה נחוצה?!? ובשטח כמובן שמוותרים עלייה, נכון?

פורסם

באופנועים, כידוע לך, אין סינכרומש ( שיש במכוניות ידניות) אשר מוביל את הגיר מהילוך להילוך. לכן, העלאת ובעיקר הורדת הילוכים מלווה בקנאק. אם המהירות היא 'נכונה' לא צריך קלאצ' בכלל והגיר עובר חלק מהילוך להילוך . טווח המהירות 'הנכונה' תלוי ברכות הקלאצ'. באופנוע שלי - סופר-טנרה - יש קלאצ' מאוד 'נקודתי' ולכן אני משתמש בגאז-בינים בהורדת הילוכים בעיקר 1-3. אני נותן קצת גאז כאשר האופנוע בניוטראל בין הילוכים ואז המעבר הוא ללא קנאק כלל או בעוצמה מופחתת.

פורסם

באופנועים, כידוע לך, אין סינכרומש ( שיש במכוניות ידניות) אשר מוביל את הגיר מהילוך להילוך. לכן, העלאת ובעיקר הורדת הילוכים מלווה בקנאק. אם המהירות היא 'נכונה' לא צריך קלאצ' בכלל והגיר עובר חלק מהילוך להילוך . טווח המהירות 'הנכונה' תלוי ברכות הקלאצ'. באופנוע שלי - סופר-טנרה - יש קלאצ' מאוד 'נקודתי' ולכן אני משתמש בגאז-בינים בהורדת הילוכים בעיקר 1-3. אני נותן קצת גאז כאשר האופנוע בניוטראל בין הילוכים ואז המעבר הוא ללא קנאק כלל או בעוצמה מופחתת.

פורסם

יש לי שאלה.

הנשיא וגז ביניים?

תכף גם תגיד לי שאתה מעביר הילוכים בלי קלאץ'...

:p

אין כמו לגרף עלים!

פורסם

יש לי שאלה.

הנשיא וגז ביניים?

תכף גם תגיד לי שאתה מעביר הילוכים בלי קלאץ'...

:p

הנשיא מעביר בלי קלאצ', כל הילוך מעלה לווילי, יושב על המיכל דלק ומנפנף לשלום למצלמות המישטרה אשר מצלמות ומבזיקות פלשים כמו פליקר בדיסקוטק הומה אדם,

כל עצירה מלווה כמובן ברולינג סטופי, כל פרסה מלווה בהשארת איור סמיילי מצמיג אחורי חרוך על האספל הרותח, כל צומת זוכה להחלקת זנב פראית וכל הילוך נימשך עד שמסעודה מדימונה מתעוררת מצווחת האגזוז, את איילון הנשיא עושה על 320 קמ"ש ואת רוקח הוא משכיב כאילו רק עכשיו תפר את רוסי בהקפה שניה , בכל בית קפה מחכות לנשיא עדר נערות מטריה דחוסות לבקיני דקיק רק בכדי להגיש לו בקבוק קולה קר , ביכלל כל האופנוע של הנשיא משופר, הגדיל את ההוא החליף את הזה, ציפוי קרבון דובון בלע סבון על כל חלק אפשרי, שתי אגזוזים מתחת למושב, עוד 2 בצדדים, בלון גז של "פז גז" קשור מאחורה בשביל הניטרו, הנשיא עוקף אימפרזות טורבו כאילו היו שליחי פיצה ביומם הראשון, ולא סתם עוקף...עוקף, דופק להם את הסמל של הסובארו , מחבר לשרשרת עם שאר הסמלים מוריד הילוך ומראה להם את המיספר המיתקפל ע"י לחיצת כפתור נעלם ברקע, כל ערב, הנשיא יוצא לנסיעה לאילת ואחרי שעתיים הוא כבר שותה קפה בת"א אחרי שכבר עשה את הערבה על גלגל אחד, שוטרים נותנים לו כבוד ומכבים את הצ'קלקות שהוא עובר, אמהות רוצות שיבתק את בתולי בנותיהן הקולביות, סבתות רוצות שיביא להן נכדים.

או בקיצור..לא..אין לי מושג איך מעבירים בלי קלאצ' :lol::lol::lol:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

טיפל'ה להוריד גז ובמקביל להפעיל לחץ כלפי מעלה על הרגלית.

עובד חלק.

למכירה -CBR 929 RR , מטופל בסטארסייקל ,ניתן להציג "היסטורית טיפולים" , אזעקה+ ביפר, FREE FLOW, זוג צמיגים חדשים.

פורסם

עובד חלק.

גלולה?...ואני עד עכשיו בלעתי קונדומים...

הנשיא חושש מהרעש...מדמיין את גלגלי השיניים מנסים להישתלב אחד בשני

בעודם זועקים "כוס שלאראבק נשיא, בשביל מה יש לך קלאצ' ?!?!?". :D

אז בטח ובטח שלא להפעיל לחץ...לחץ מפעילים רק על נחקרים של השב"כ, ותאמין לי,

אם לשב"כ היה קלאצ' , הוא לא היה מהסס להשתמש בו. :lol:

פורסם

עובד חלק.

נשיא יקר נשיא חביב,

גם לשב"כ מותר "לחץ פיסי מתון" - וזה בדיוק מה שהתכוונתי, לא לבעוט את הרגלית כלפי מעלה, אלה פשוט להפעיל מעט כח כלפי מעלה מה שלא יתן להילוך לעלות תחת גז - אבל בהחלט יאפשר זאת כשתרפה ממנו קצת (מהגז)

נסה בבקשה - ושתף אותנו ברשמים, אבל הכי חשוב : את האדומה בבוקר ואת הירוקה בערב....בערך בשמונה :lol::D

למכירה -CBR 929 RR , מטופל בסטארסייקל ,ניתן להציג "היסטורית טיפולים" , אזעקה+ ביפר, FREE FLOW, זוג צמיגים חדשים.

פורסם

עובד חלק.

+

הנשיא מעביר בלי קלאצ', כל הילוך מעלה לווילי, יושב על המיכל דלק ומנפנף לשלום למצלמות המישטרה אשר מצלמות ומבזיקות פלשים כמו פליקר בדיסקוטק הומה אדם,

כל עצירה מלווה כמובן ברולינג סטופי, כל פרסה מלווה בהשארת איור סמיילי מצמיג אחורי חרוך על האספל הרותח, כל צומת זוכה להחלקת זנב פראית וכל הילוך נימשך עד שמסעודה מדימונה מתעוררת מצווחת האגזוז, את איילון הנשיא עושה על 320 קמ"ש ואת רוקח הוא משכיב כאילו רק עכשיו תפר את רוסי בהקפה שניה , בכל בית קפה מחכות לנשיא עדר נערות מטריה דחוסות לבקיני דקיק רק בכדי להגיש לו בקבוק קולה קר , ביכלל כל האופנוע של הנשיא משופר, הגדיל את ההוא החליף את הזה, ציפוי קרבון דובון בלע סבון על כל חלק אפשרי, שתי אגזוזים מתחת למושב, עוד 2 בצדדים, בלון גז של "פז גז" קשור מאחורה בשביל הניטרו, הנשיא עוקף אימפרזות טורבו כאילו היו שליחי פיצה ביומם הראשון, ולא סתם עוקף...עוקף, דופק להם את הסמל של הסובארו , מחבר לשרשרת עם שאר הסמלים מוריד הילוך ומראה להם את המיספר המיתקפל ע"י לחיצת כפתור נעלם ברקע, כל ערב, הנשיא יוצא לנסיעה לאילת ואחרי שעתיים הוא כבר שותה קפה בת"א אחרי שכבר עשה את הערבה על גלגל אחד, שוטרים נותנים לו כבוד ומכבים את הצ'קלקות שהוא עובר, אמהות רוצות שיבתק את בתולי בנותיהן הקולביות, סבתות רוצות שיביא להן נכדים.

או בקיצור..לא..אין לי מושג איך מעבירים בלי קלאצ'

:hihi::roflmao: :smilecol:

אחד הדברים הכי קשים שאפשר לעשות,

זה לגרום לבן אדם להתגלגל מצחוק מול מסך המחשב.

כבוד. :lol:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

• תוכן חדש...