Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה.

כפי שרשום בכותרת, אני בחודש הקרוב מעוניין לבצע טיפול 10.000 לאוטו (פיג'ו 106 שנת 98) ואני כרגע עושה לי רשימת "מצרכים" ואשמח אם תוכלו לעזור לי להשלים אותה, לשפץ אותה, או סתם לתת טיפים.

1) פילטר שמן מקורי (פופרפלקס נכון?) + שייבת נחושת לבורג ניקוז

2) שמן מנוע 10W40 - לא סגור על איזה חברה

3) פילטר דלק

4) פילטר אויר

5) פלאגים עם מרווח 0.9mm דגמים NGK BKR6EK או BOSCH FR7DC9

זה לגביי הטיפול

בנוסף אני רוצה לטפל בדברים הבאי:

* החלפת אטם מכסה שסתומים (התחיל להזיע יותר מידי)

* החלפת שמן גיר, לא סגור אם לשים מקורי 75W80 או של BG 75W90

* חוטי הצתה של BERU בתקווה שאני יימצא איפה לקנות אותם במחיר סביר

* לבצע החלפת מי קירור, עד עכשיו היו מים ירוקים של פרסטון, האם ישנם מים יותר מומלצים?

* ודבר אחרון שלפי המוסך שהייתי בו נאמר לי שהפלאנג' מים אחורי דורש החלפה (רואים יציאה של מים ירוקים עדינה ממנו) האם זה החלק שמסומן בעיגול בתמונה המצורפת? ואם כן, כמה עולה החלק? מקורי ותחליפי?

בכל אופן זה בגדול הרשימה קניות אשמח אם בנוסף תוכלו להפנות אותי למקומות (עדיפות למקום אחד שמוכר איכות ולא יקרן) ששם אוכל לרכוש את ה"מצרכים"

תודה

untitled.JPG

פורסם

איזו שנה הרכב? אצלי שנת 98 אין חוטי הצתה, אלה חנוכייה שמתחברת ישירות לפלאגים.

מתחדשת*

פורסם
ושוב מקפיץ... (לא נעים לי כבר, אבל לא ניראה לי שמה שאני מבקש לדעת כל כך מורכב)

אם היית מגלה לנו מאיפה אתה בארץ, סביר להניח שגם היו מגיבים לך וממליצים לך מהיכן לקנות.

...ובכל מקרה, בכל עיר קיימות חנויות חלפים באיזור התעשיה - פשוט צריך ללכת ולבדוק.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אז ככה, אני מנתניה, ואין לי בעיה גם להגיע לתל-אביב

בנוסף לא בכל מקום יש חנות חלפים שמוכרת איכות במחיר סביר

מה גם שישנם הרבה חברות של חלפים, מה יותר טוב ומה פחות טוב זב יותר הכיוון של השאלה שלי

• תוכן חדש...