Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש כורסאת טלויזיה, כזו עם הדום מתרומם לרגליים.

יש המון מוצרים סיניים זולים בשוק.

מה חשוב לברר לפני הרכישה? האם כולם בעצם מיוצרים במזרח ורק חלק מהםפ משווקים תחת מותג ידוע?

תודה.

פורסם

תרכוש כורסא שניתן להצמיד אותה לקיר, ז"א שבזמן שמשכיבים את המשענת כל מנגנון הכורסא גם מחליק קדימה כדי שהמשענת לא תנגע בקיר מאחור.

פורסם

הכורסא גם ככה לא תהיה ליד הקיר כך שאין לי ממש בעיה במידה ואין בה מנגנון כזה.

השאלה היא איך לזהות מוצר איכותי ואיך בעצם להתרחק ממוצר שיחזיק שנה שנתיים ויתפרק?

אני לא מתכוון לרכוש כורסא של אמריקן קומפורט ב-3000 שקלים ומעלה... :roll:

פורסם

יש לי המלצה על מקום נהדר שמחזיק מוצרים ברמה במחירים נוחים לכל כיס

"שיק דיזיין" חנות חדשה שנמצאת על הכביש הראשי של ניצני עוז - נתניה .

יש לי טלפון של הבעלים של המקום - 0506768901. הם מחזיקים כורסאות יבוא שלהם וכורסאות של דר' גב.

אתה לא צריך להשקיע 3K בשביל מוצר טוב נוח ואיכותי

יש לי אחלה ברקסים!

איך הביטוח שלך?:x

פורסם

לפני שנה קניתי כורסת טלויזיה מעור בביתילי , לאחר שבחרתי בחנות את הדגם המתאים לי,

ניגשתי הביתה ורכשתי אותה במכרז אינטרנט בחצי מחיר מהמחיר בחנות. (אני חושב שיצא 1600 הכורסא במקום מעל 3K )

ניתן גם להשיג כורסאות כאלה חדשות בביתילי אאוטלט ליד כפר ויתקין במחיר נמוך במיוחד.

אני מעריך שאם תקנה את הכורסא ממקור איכותי שגם יתן לך אחריות של שנה ומעלה , הסיכוי לנפילה נמוך.

אגב, לדעתי הכורסאות של דוקטור גב ואמריקן קומפורט מאוד מסורבלות ותופסות פיזית הרבה מקום.

מה שאהבתי בדגמים שראיתי בביתילי שהכורסא לא פחות נוחה אבל פחות נפוחה מהטנקים של אמריקן קומפורט

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ראשית, אני גר בחיפה ולא נראה לי שאני אסע במיוחד למרכז בכדי לחפש כורסא.

שנית, אני מניח שגם בביתילי יש כורסאות טובות ויש כורסאות דראק.

למצוא שם משהו שמוצא חן בעיניי ולרכוש באינטרנט אין בעיה. השאלה היא איך אני יודע האם מדובר מוצר איכותי :?:

פורסם

אני לא חושב שביתילי מוכרים ג'אנק מהמזרח.

בתקציב שלך (וגם בתקציב שלי) ברור שזו לא תהיה כורסא מפסגת ההיצע לכן עדיף לקנות אותה ממקור איכותי שמקפיד על האיכות של הדברים שהוא מוכר.

נגיד : לא הייתי קונה מוצרים מכל מיני חברות שמוכרות באינטרנט שבחיים לא שמעתי עליהן ,כמו בכל הפעמים שקניתי "כסא מנהלים"

במכרזים השונים והתאכזבתי.

בדרך כלל כשמסתכלים על מוצר ומתנסים איתו , ניתן להבין אם מדובר במשהו זול ורעוע.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני דווקא כן חושב שכדאי לך להשקיע באמריקן קומפורט.

להוריי יש "טנק" שלהם בסלון ביתם. הכורסה נמצאת שם כבר כמה שנים טובות, מתפקדת ללא דופי ונוחה כמו ביום שבו הבאנו אותה.

תחשוב על זה שאתה משקיע עכשיו במוצר שהולך להישאר איתך זמן רב, וכנראה שאתה הולך לבלות עליו שעות לא מעטות. האם אתה באמת חושב שבמקרה זה כדאי לך להתפשר?

דבר נוסף: אני ממש לא ממליץ על עור. עור אומנם נראה יפה ואלגנטי, אך הוא קר בחורף וחם בקיץ, נדבק לגוף ולא נושם.

עדיף בד אוורירי שאינו יוצר תחושה לא נעימה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אני לא חושב שביתילי מוכרים ג'אנק מהמזרח.

בתקציב שלך (וגם בתקציב שלי) ברור שזו לא תהיה כורסא מפסגת ההיצע לכן עדיף לקנות אותה ממקור איכותי שמקפיד על האיכות של הדברים שהוא מוכר.

נגיד : לא הייתי קונה מוצרים מכל מיני חברות שמוכרות באינטרנט שבחיים לא שמעתי עליהן ,כמו בכל הפעמים שקניתי "כסא מנהלים"

במכרזים השונים והתאכזבתי.

בדרך כלל כשמסתכלים על מוצר ומתנסים איתו , ניתן להבין אם מדובר במשהו זול ורעוע.

אתה בד"כ בהודעות שלך לא נשמע כל כך תמים.

ביתילי מייצרים חלק מהסחורה שלהם במזרח כמו רוב העולם,ההבדל כנראה שיש להם תהליכי פיקוח מחמירים יותר ולכן הסחורה שלכם נחשבת די איכותית.

לפני שנה רכשתי 4 כסאות לפינת אוכל במחיר 600 ש"ח לכיסא,את הכיסאות קיבלתי באריזת קרטון שהגיע מחו"ל,נחש איפה ייצרו את הכסאות? לא הייתי מודאג כי בסופו של יום לביתילי יש שם טוב על הסחורה שלהם ולכן ארץ הייצור לא רלוונטית לגבי.

פורסם

אייל - ניתן למצוא באינטרנט כורסאות רבות של חברת AMERICAN FURNITURE משהו... ביצעתי חיפוש באינטרנט ונראה שדווקא מדובר בחברה גדולה.

אתה מכיר אולי מוצרים שלהם?

אלעד - אתה צודק אבל אין לי תקציב לכורסא כזו יקרה כרגע.

לגבי החומר ממנו עשוהי הכורסא, מראש פסלתי עור. אני מודע לחיסרונות שלו.

רז - ליצן אתה :lol:

פורסם
אתה בד"כ בהודעות שלך לא נשמע כל כך תמים.

ביתילי מייצרים חלק מהסחורה שלהם במזרח כמו רוב העולם,ההבדל כנראה שיש להם תהליכי פיקוח מחמירים יותר ולכן הסחורה שלכם נחשבת די איכותית.

לפני שנה רכשתי 4 כסאות לפינת אוכל במחיר 600 ש"ח לכיסא,את הכיסאות קיבלתי באריזת קרטון שהגיע מחו"ל,נחש איפה ייצרו את הכסאות? לא הייתי מודאג כי בסופו של יום לביתילי יש שם טוב על הסחורה שלהם ולכן ארץ הייצור לא רלוונטית לגבי.

נו ומה אמרתי?

לא אמרתי שהם לא מוכרים דברים מהמזרח ,אמרתי שהם לא מוכרים דברים ג'אנק מהמזרח.

אגב, הרבה דברים הם מייצרים בארץ כמו את הסלון שקניתי שיהיה סביב כורסת הטלויזיה :)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אייל - ניתן למצוא באינטרנט כורסאות רבות של חברת AMERICAN FURNITURE משהו... ביצעתי חיפוש באינטרנט ונראה שדווקא מדובר בחברה גדולה.

אתה מכיר אולי מוצרים שלהם?

אלעד - אתה צודק אבל אין לי תקציב לכורסא כזו יקרה כרגע.

לגבי החומר ממנו עשוהי הכורסא, מראש פסלתי עור. אני מודע לחיסרונות שלו.

רז - ליצן אתה :lol:

לא שמעתי על החברה הזו - סורי.

מה שחשוב זה לקנות ממקום שהוא רציני , כלומר רשת מוכרת או מותג מוכר כי כל הכסאות העלומי שם או עם היבואנים העלומי שם יכולים להיות בעייתיים מבחינת שירות.

אם תרצה אני יכול לפרט לך בהודעה פרטית כמה מוכרי כסאות בעייתיים שמוכרים המון באינטרנט ושהיו לי איתם בעיות בעבר.

דרך אגב, הכורסא שאני קניתי היא מעור ואין איתה שום בעיות.

הדבר היחיד שאני מצטער עליו הוא שמשיקולי עיצוב הסלון - לקחתי כורסת עור בצבע לבן/בז' מה שמאלץ אותי לנקות אותה תכופות.

אני שוקל כרגע למכור אותה ביד 2 רק בגלל הקטע הזה, ולקנות אחת זהה בצבע שחור או חום כהה (גם מעור)

נ.ב. אם כבר כורסאות איכות, ההורים שלי קנו מNATUZZI כורסת טלויזיה מדהימה, גם לאחר כמעט עשור היא נראית כמו חדשה. פשוט מדהים. הלוואי שהיה לי תקציב לקנות כזה דבר.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתה רשמת מקודם שמצאת דגם שמצא חן בעיניך ואז רכשת אותו באינטרנט במחיר זול יותר. אבל עכשיו אתה רושם שהכי חשוב לרכוש ממקום רציני או רשת מוכרת.

אתה קצת סוטר את עצמך... :?

בכל מקרה, אשמח לקבל ה"פ עם בתי עסק שאתה לא ממליץ להתעסק איתם.

• תוכן חדש...