Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום המצבר של VOLTA החזיר נישמתו לאחר 5-6שנים של עבודה.

רכשתי מצבר של שנפ 60AH, 350A בצבע לבן, מוטבע עליו תאריך 11-12 09

זה אומר תאריך ייצור נכון?

יש מצבר עם 12 חודשים אחריות, ויש עם 20חודשים, בחרתי במצבר היקר יותר עם ה 20חודשים.

עכשיו איך אני יודע שיש למצבר 20 חודשים אחריות לפי מה בודקים?

(הרי המצברים של VOLTA ו שנפ ניתן להחליף בכל נקודת שרות ללא קשר למקום הקניה).

בנוסף יש על המצבר עוד הטבעה: 38094cb9

מאזדה לאנטיס 1.8

תודה

פורסם

לא קיבלת תעודת אחריות?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני חושב שיש מצב טוב ש11-12 הכוונה דווקא לשבוע

הייצור (מתוך מס' השבועות בשנה) ולא לחודש הייצור. הייתי ממליץ לך לבדוק את זה מול המוכר/החברה.

בכל מקרה האחריות היא לא מזמן הייצור אלה מזמן המכירה.

פורסם

האחריות על המצבר תתחיל מהתאריך המאוחר יותר, קרי מדצמבר 2009 לעוד 20 חודשים.

מי שהיה רוכש מצבר כזה בנובמבר היה למעשה "מרויח" עוד חודש אחריות אחד, אם לא מבקשים חשבונית מס/תעודת אחריות כתובה.

בברכה - רפי לין

פורסם

רפי, המוכר אמר לי שיש מצבר של שנפ, שעולה 720ש"ח עם 12חודשים אחריות, ויש את אותו המצבר עם 20חודשים.

עכשיו ללא תעודת אחריות כיצד ניתן לדעת כמה אחריות נישאר למצבר, נניח ואחרי 20 חודשים אני פונה למוכר איך הוא ידע כמה אחריות קיבלתי עליו? 12/20

עוד משהו הוא אמר לי שהמצבר עם ה20חודשים הוא לא סתם יקר יותר יש לו 11 לוחות במקום 10.

פורסם

האם זה משהו מסובך,

לחזור למוכר ולבקש תעודת אחריות?

או במיקרה שהמוכר נמצא רחוק, לבקש לשלוח בפקס תעודה כזאת (לפי מספר חשבונית שיש ברשותך)?

הרי, לפי מה שרשמת, קנית את המצבר רק אתמול.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אין לי זמן, אני כל יום בבסיס, אבל המוכר אמר שאין בעיה וכשאגיע אליו אני יקבל את התעודה.

בהזדמנות זו, מה עדיף שנפ או וולטה? יש לי אפשרות להחליף את המצבר לוולטה ואני לא יודע מה כדאי.

אין לי ניסיון עם שנפ, עם וולטה היה לי מצבר של 5 שנים.

ועל הוולטה הישן היה מוטבע "12 חודשים אחריות", על השנפ אין הטבעה של משך האחריות.

פורסם

שלום רב

לגבי מצבר של חברת שנפ

מצברים עים אחריות קצרה כרי 12 חודשים מוטבע על המצבר המספר 12 .כול מצבר שלא מוטבע עליו בגדול 12 יש עליו אחריות מלאה עלפי תקנון החברה .א(ים הרכב דיזל או מונית האחריות נמוכה קצת)

לגבי התאריך שמוטבע על המצבר תמיד מופיע חודשיים צמודים+ שנה +אותיות המעידות על אזור מכירת המצבר ( ת"א חיפה וכדומה )

אני ממליץ לרכוש מצבר שנפ עים אחריות מלאה ( יש הבדל בין שני המצברים והוא לא רק במחיר)

בברכה זיסו יוסי

פורסם

זיסו תודה על התשובה, אכן רכשתי שנפ ללא הטבעה של תוקף האחריות(לפי דבריך היא מלאה, 20חודשים).

העדפתי לקחת את היקר עם האחריות המורחבת.

פורסם
זיסו תודה על התשובה, אכן רכשתי שנפ ללא הטבעה של תוקף האחריות(לפי דבריך היא מלאה, 20חודשים).

העדפתי לקחת את היקר עם האחריות המורחבת.

טוב מאוד עשית

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
רפי, המוכר אמר לי שיש מצבר של שנפ, שעולה 720ש"ח עם 12חודשים אחריות, ויש את אותו המצבר עם 20חודשים.

עכשיו ללא תעודת אחריות כיצד ניתן לדעת כמה אחריות נישאר למצבר, נניח ואחרי 20 חודשים אני פונה למוכר איך הוא ידע כמה אחריות קיבלתי עליו? 12/20

עוד משהו הוא אמר לי שהמצבר עם ה20חודשים הוא לא סתם יקר יותר יש לו 11 לוחות במקום 10.

ניתן לרכוש מצבר של וורטא 60 אמפר-שעה עם 20 חודשי אחריות במחיר של 650 שקלים לא כלכלי יותר ?

איזה כייף לי :)

פורסם

כבר רכשתי....

לגבי עדכון, אז קיבלתי תעודת אחריות, והמוכר אמר לי שהמצברים שלא מוטבע עליהם הגבלת אחריות אז למצבר אחריות מלאה, בקיצור כמו שאמר זיסו.

והוא צדק, משום שהמצבר הקודם שהיה לי של שנפ היה לו הטבעה "12 חודשים אחריות"

• תוכן חדש...