Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני אוצה לקנות וולוו 940 שנת 98 אפ אפשר בבקשה המלצות על האוטו,יתרונות וחסרונות וגם את צריכת הדלק.

והאם כדי לקנות את הדגם הזה שעבר 185000 ק"מ במחיר של 21000 שקל?

פורסם

שלום לך,

אני באמת לא יודע לגבי המחיר, אבל למישהו שאני מכיר היה וולוו 940 והיה מאוד מרוצה. אני גם נהגתי על האוטו וחווית הנהיגה היא לא מהעולם הזה (יחסית לשנתון הישן).

לגבי המחיר אני באמת לא יודע. בדקת מחירון?

אודי 80 ידנית 1991 1.6i 102hp הזרקה חד נקודתית K-Jetronic

Vorsprung durch Technik

פורסם

צריכת דלק 8-10 לליטר, 185 אלף ק"מ זה סביר, אין מה לפחד מזה.

יתרונות - מרווח, יפה (לטעמי), נסיעה נינוחה, אמין ולא יקר לתחזוקה (חוץ מהדלק אולי) למרות שנחשב לרכב "יוקרה" (לפחות בזמנו)

חסרונות - ה 2000 קצת חלש אבל אני מאמין שאתה לא קונה אותו בשביל רייסים, צבע רגיש קצת.

הטורבו קצת יותר יקר לתחזוקה וגם יותר רגיש לתקלות.

מה שנקרא: "הסובארו של מכוניות המנהלים".

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
שלום אני אוצה לקנות וולוו 940 שנת 98 אפ אפשר בבקשה המלצות על האוטו,יתרונות וחסרונות וגם את צריכת הדלק.

והאם כדי לקנות את הדגם הזה שעבר 185000 ק"מ במחיר של 21000 שקל?

רכב מעולה. עדיין אצל הורי מאז שנת 95, דגם GLE 2300, מבלי שהייתה תקלה אחת. הרכב מציע נוחות פשוט מצויינת.

הבעיה הגדולה היא צריכת הדלק שלדעתי, גבוהה.

ממליץ בחום!

פורסם

אלון מדוע הסובארו של רכבי המנהלים ?

רכב איכותי ברמות (פלסטיקה שהחזיקה אצלי 12 שנה ונראיתה כמו חדשה אחרי ניקוי פשוט עם מים וסמרטוט, ובכלל אין לי ספק שיכולה להחזיק עוד 12 שנה), מנוע (אני מדבר על הטורבו) מצויין, צריכת דלק גבוהה, יציב ובטיחותי, לזה אתה קורא סובארו ?

משה

נ.ב

הדגם נחשב למוצלח מאוד מבין דגמי וולוו של שנות התשעים, לפי דעתי, המוצלח ביותר.

פורסם

משה, המושג "סובארו" בא כדבר חיובי בכך שלמרות שמדובר ברכב מנהלים הוא אמין ופשוט כמו סובארו, יש לו חלקי חילוף חליפייים וזולים ובכל העולם הרכב הזה נמצא בשימוש מאסיבי גם בשנתונים ישנים יחסית.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

אבא שלי החזיק את ה940 (שנת 96) במשך שנים, עד היום הוא טוען שזה היה הרכב הכי טוב שהיה לו.

לגביי צריכת דלק, לפי דוחות דלקן שקיבלנו הרכב עשה 1:12.5

(נראה לי שרק אבא שלי בנסיעה הרגועה/מעצבנת מסוגל לעשות את זה :) ),

השוואה מול המאזדות 232 שהיו בזמנו עשו 1:8.

הייתה לנו גרסת ה2.3 ליטר GLE.

הרכב היה אמין מאוד ובנוי לשיוט רגוע.

(אגדיל ואומר, אם היו שואלים אותי מה זה אנטי ספורטיבי/נמרץ אז זה היה הרכב שהייתי מצביע עליו, בכל רמח איבריו!)

לא אשכח איך כניסה לסיבוב במהירות שהייתה נראית סבירה בכל רכב אחר שלחה לי את הזנב החוצה בעוד אני מנסה ברגישות

ליישר אותה בעזרת תיקון קל של ההגה נגד הסיבוב וחזרה בטלטולים לא נעימים.

מיותר לציין שהרכב לא היה סלחן בכלל לטעויות של (שלי) נהג חדש.

לסיכום רכב מעולה לנהג הרגוע.

• תוכן חדש...