Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על התגובות.

חלונות חשמל? רק כשהחלפתי את הרדיו דיסק - שרפתי איזה שני פיוזים לפחות

זה האינפיניטי רפרנס הקואקסיאלים, לא?

אתה אוהב את הסאונד שלהם? חשבתי לשים אותם אצלי בדלתות מאחורה

כן, זה בדיוק מה שאמרת.

אני לא מבין גדול בחברות של רמקולים לרכב, ובכלל לא מכיר איזה תמורה לצפות להשקעה שאני נותן לכן תשובה שלי כן ולא.

אז ככה, קניתי גם 6.5 של אינפיניטי רפרנס וגם 6X9 למגש מאחורה.

לעומת מה שהיה מקודם 3.5 מקדימה ו6X9 מאחורה של חברה מונפצת כל שהיא כן הם נשמעים ממש טוב ואחלה בסים והכל יפה וטוב ואני ממש מרוצה.

מצד שני ציפיתי קצת ליותר.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה רציני?

הבנאדם בקושי עובד עם רמקולים של 400 ש"ח בקושי ואתה מצפה שהוא יעשה איטום ב1500 ש"ח מינימום?

התמורה שקיבלת היא בהתאם להשקעה וכל עוד אתה מרוצה אז אין בעיה.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

לא אמרתי שהוא עשה איטום, הוא אמר שזה לא התוצאה לא הוא ציפה אז המלצתי על איטום בין השאר הדברים שאפשר לעשות כדי לשפר את הסאונד במערכת.

פורסם

לפני שהוא יעשה איטום יש עוד הרבה דברים שהוא יצטרך לעשות לפני זה.

פותח השרשור, אם טוב לך תמשיך עם הרמקולים הללו ותמשיך להנות.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

זו עבודה ראשונה, מה שחשוב כאן זה שעשית, העזת והשלמת את העבודה.

ברכות! אתה כבר לא בתול! :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הבניה הראשונה שלי שעשיתי באוטו שלי יצא ממש יפה אם היה לך חלונות חשמל הייתי מביא לך אותם אני לא צריך אותם..

attachment.php?attachmentid=141657&d=1231596663

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

תגיד באיזה עובי של חיווט השתמשת?

ואיך העברת את החיווט מהדלת לתוך הרכב?

קניתי חיווט 2.5 מ''מ ונתקעתי, אני לא מצליח להעביר.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

חור זה כדי להוציא מהדלת, אבל איך הכנסת לתוך הרכב?

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

יש כמו פייה כזאת מגומי הכנסתי את הכבל ליידה אבל אני מתכוון בקרוב (כשנאי יעשה את הבניות החדשות) לעשות חור גם בצד של הרכב

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

יכול להיות שאם היית עושה בנייה קטנה יותר זה היה נכנס בחלק הקדמי של הדלת, גם אצלי באונו זה הפחיד קצת אבל בסוף הסתבר שלא חסר מקום עם הידית של החלון.

80 רמקולים בדלתות.jpg

79 רמקולים בדלתות.jpg

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
ואיך העברת את החיווט מהדלת לתוך הרכב?

קניתי חיווט 2.5 מ''מ ונתקעתי, אני לא מצליח להעביר.

אצלי גם ברכב וגם בדלת (בחיבור בינהם) יש מן פקק כזה מוגמי בקוטר בערך 10 ס"מ ובתוכו היה חוט של הנעילה החשמלית - אז פשוט העברתי לידו. בעקרון אפשר לגזור את הפקק כמה שבא לך (לא משנה העובי של החוט של הרמקול)

אם לא הבנת - אני אשים תמונות.

יכול להיות שאם היית עושה בנייה קטנה יותר זה היה נכנס בחלק הקדמי של הדלת, גם אצלי באונו זה הפחיד קצת אבל בסוף הסתבר שלא חסר מקום עם הידית של החלון.
זאת לא רק הבניה כמו שצייינתי, אלו גם ברזלים בדלת. כדי לשים במיקום האידיאלי הייתי צריך גם לעשות בניה יותר קטנה וגם כזאת שכל הרמקול יהיה מחוץ לדלת. כרגע הרמקול חצי בדלת חצי בחוץ.

לקחתי השראה מפרוייקט של אלכסנדר - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=231247

ברכות! אתה כבר לא בתול! :razz:

אז עכשיו אני לא בתול :)

פורסם

אין לי מושג על איזה פקק אתה מדבר O:

פורסם

יום טוב אחי .כל הכבוד על ההתקנה .יש כאלה שלא מעזים ובגלל זה גם לא לומדים יפה שהרמתה את הכפפה ועשיתה משהוא .בזמנו לי היתה את הבעיה באוטו שלי פיאט אונו כלי לא היו לי חלונות חשמל ,אז עשיתי מדידיות ובניתי את מעמד הרמקול כך שלא יפריע בהוזזת המנואלה (מנוף החלון )את יכול לראות את מה שעשיתי לבסוף .תריץ חיפוש על פיאט אונו

HPIM0896.jpg

• תוכן חדש...