Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הלכנו לסגור בשעה טובה את העסקה על הרכב החדש.

התיעצתי עם איש מכירות \מוסכניק ביונדאי ושאלתי אותו לגבי ג'אנטים,ראיתי שם ג'אנטים יפים שהיתי מעוניין לרכוש.

אז שאלתי אותו כמה עולה ולאחר שיחה קצרה הוא הסביר שעם כל היופי של הג'אנטים לא שווה לקנות אותם כי אז אחרי תאונה או פגיעה במדרכה או כל דבר אחר שיצריך איזון גלגלים אנחנו לא נוכל לבצע אותו בגלל הג'אנטים.

הוא אומר שאם יש ג'אנט אי אפשר לעשות איזון גלגלים ואמא שלי נכנסה במדרכה והיתה זקוקה לאיזון גלגלים ככה שההורים לוקחים את העניין די ברצינות ומעדיפים לא לקנות ג'אנטים.

אז רציתי לשאול האם יש אמת בדבר? ואם באמת אי אפשר לעשות איזון גלגלים לג'אנטים איך זה שיש לכל כך הרבה אנשים ג'אנטים?

אני אשמח לתשובה נאותה שתסביר בצורה ברורה כדי שאני אוכל להראות זאת להורים ואולי לשקול את העניין מחדש.

פורסם

קודם כל לכל רכב יש ג'אנטים - הרגילים מברזל, ומה שאתה מתכוון מסגסוגת קלה, מה שקרוי בפי העם "מגנזיום".

ואיזון אפשר לעשות - האיש מכירות כנראה התכוון שאי אפשר לעשות יישור ג'אנט אם הג'אנט עצמו מתעקם..

בג'אנטים ברזל עד כמה שאני יודע יש לצמיגאי יותר אפשרויות במקרה של ג'אנט עקום, ומקסימום אם אי אפשר לתקן אז ג'אנט ברזל עולה 100-200 שקל, בהשוואה לפי 3 או 4 ויותר לג'אנט סגסוגת.

בקיצור תגיד להורים שלך שיקחו את הג'אנטים, ושייזהרו לא לשבור מדרכות :lol:

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

איך זה שיש לכל כך הרבה אנשים ג'אנטים?

.

בלי ג'נטים איך תסע? על הצלחות ברקס? 8)

מה שאמר לך איש המכירות זה קשקוש. מעיד על חוסר הבנה בסיסי,כנראה בתפקידו הקודם מכר מכונות כביסה במחסני חשמל.

דבר אחד בטוח : אם זה לא ג'נטים מקוריים של יונדאי שמגיעים מהחברה בקוריאה, עדיף לא לקנות.

לפעמים מציעים כתוספת כל מיני ג'אנק סיני שבאמת יתפרק אחרי פגיעה במדרכה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כן שכתבתי ג'אנט התכוונתי מגנזיום,סגסוגת קלה.

וזה גם מה שאני חשבתי שהוא התכוון על היישור ג'אנט למרות שלפי מה שאני ראיתי המגנזיום יותר חזק מהג'אנט מהברזל.

חבר עלה יותר נכון דרס מדרכה והמגנזיום לא התעקם לעומת אמא שלי שנכנסה קלות במדרה והתעקם הג'אנט.

טוב תודה לכם על התשובה אני מקווה לרכוש ג'אנט ואם מישהו מכיר מקום באזור אשדוד שמוכרים בו מגזניום יפים ודי בזול אני אשמח.

תודה רבה נירו.

פורסם

אחרי כל זה אתה מחפש "גנטים יפים ובזול"

אתה צריך חישוק סגסוגת קל, חזק וטוב. לא יפה וזול.

יפה וזול יביא אותך לבעיות שדיברת עלהם.

פורסם
אחרי כל זה אתה מחפש "גנטים יפים ובזול"

אתה צריך חישוק סגסוגת קל, חזק וטוב. לא יפה וזול.

יפה וזול יביא אותך לבעיות שדיברת עלהם.

אני לא מתכוון לחומרים זולים אלא לחנות זולה.

החנות היחידה שאני מכיר באשדוד שמוכרת ג'אנטים היא אוטו-דיפו.

שדי יקר שם עד כמה שאני יודע וחייב להיות חנויות יותר זולות ממנה.

אז אם יש המלצה למקום כזה עם ג'אנט איכותי ויפה במחיר סביר אני אשמח להמלצה.

פורסם
עד כמה שידוע לי גם ל "יפה וזול" ניתן לעשות איזון גלגלים.

הכוונה שלי היתה:

חישוק זול מאיכות ירודה עמיד פחות.

אם חישוק אז יותר חשוב שיהיה חזק עמיד וקל מאשר יפה וזול.

בשביל יפה לא שווה להחליף (לטעמי)

פורסם

כמו שכבר אמרו גם ג'אנט מגנזיום ניתן לאזן (האיזון נדרש בין השאר בגלל הצמיג ולא רק הג'אנט). העניין הוא שבפגיעה קשה החלפתו יקרה יותר והאפשרות ליישר אותו די מוגבלת לעומת ג'אנט מברזל. אם אמא שלך הורסת ג'נטים סדרתית אכן עדיף ג'אנט ברזל פשוט.

פורסם

הרציונאל של "אם תעשה תאונה..." די מבטל את כל עניין כדאיות רכישת רכב בכלל ורכב חדש בפרט.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

אנחנו קנינו אותו חדש כי הקודם מתחיל לשווק חיים והאוטו החדש הרבה יותר בטיחותי.

פשוט היא חושבת שזה מיותר ומדפיקה של הגלל ילכו 1000+ שקלים.

כמו שכבר אמרו גם ג'אנט מגנזיום ניתן לאזן (האיזון נדרש בין השאר בגלל הצמיג ולא רק הג'אנט). העניין הוא שבפגיעה קשה החלפתו יקרה יותר והאפשרות ליישר אותו די מוגבלת לעומת ג'אנט מברזל. אם אמא שלך הורסת ג'נטים סדרתית אכן עדיף ג'אנט ברזל פשוט.

טוב תודה רבה על המידע.

אגב אמא לא הולכת לנהוג על האוטו,אבל יש לי אחות שזה לא פחות טוב.

• תוכן חדש...