Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

רכשתי לפני כחודש קרניבל מהשכרה 60K קילומטר שנת 2007 בנזין אוטומט (ברור אוטומט - אין ידני...)

שלשום נתקלתי בתופעה מוזרה - פתאום הרכב כמו בולם - לחצי שנייה וממשיך הלאה (כאילו מחסיר פעימה או משהו כזה..).

אחרי פעמיים כאלו, חשבתי על סתימת דלק. ברמזור הבא האצתי את הרכב בלחיצה מלאה על הגז, ואכן התופעה לא חזרה על עצמה. אבל...

אתמול (יום אחרי) יש תופעה חדשה. אם אני מאיץ לאט את הרכב, בסביבות 40 קמ"ש הוא מעביר משני לשלישי, ואז הוא מגמגם לכמה שניות (כאילו לא סגור על עצמו אם להעביר הילוך או לא), ואז אני ממשיך להאיץ והוא מעביר לשלישי וזהו.

זה לא קורה אם אני מאיץ מהר את הרכב - רק אם אני מאיץ לאט, וזה רק בין שני לשלישי.

אם אני משתמש בטיפטרוניק כדי להעביר הילוך, גם אין בעיה.

רעיונות ?

תודה רבה.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

נתקלתי בבעיה הזו,לפי המנהל טכני של מוסך היבואן הדבר נובע מתיכנון של היצרן על מנת להוריד את רמת זיהום האויר מהמנוע בעקבות התקנות החדשות תוכנן המנוע להשהות את התאוצה הראשונית בכמה שניות משום ששם יש את רמת זיהום האויר הגדולה ביותר,כמו כן המנוע משודך לתיבת ההילוכים כאשר המוח של הגיר שואף להיות בהילוך הגבוה ביותר על מנת לחסוך בזיהום האויר ובצריכת הדלק.

• תוכן חדש...