Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ראשית שמי אור ואני טרי בפורום הנוכחי אך לא טרי כלל בנושא רכבים. נעים מאוד!

אחרי שנים של ליסינג יונדאי גטס נוראית וצפופה יצאתי לחופשי וקניתי את אחת מהעסקאות המשתלמות ביותר היום:

סקודה סופרב 1.8 tsi עם 160 כ"ס אלגנס הרכב מדהים בעניי, אלגנטי ושמרני מאוד מבחוץ ונותן הרבה מאוד מבפנים - בערך כמו הבעלים שלו (אני :-D ).

על הנייר הרכב מספק סחורה יחסית טובה אך לאחר תקופת הסתגלות קצרצרה של יום נסיעה נחבטתי באכזבה.

נכון הרכב חדש והמנוע רק התחיל לזוז, והרכב בתקופת "ההרצה" אך בכל זאת הרגשתי כאילו המנוע אומר לך.... "אחי אני לכוד בתוך מפות ופרוטוקולים שאין להם מושג מי אני בכלל, תוציא אותי החוצה, תן לעבוד"

אחרי הקדמה כזו ארוכה מגיעה שאלה מאוד פשוטה:

חקרתי ובדקתי ולצערי לא מצאתי שיפורי ניהול מנוע ספציפים לדגם הרכב שלי, יכול מאוד להיות שאיני יודע כבר איכן לחפש!!!!

בעוד 15,000 ק"מ שזה אצלי קורה ממש מהר אני מעונין לבצע שיפור מינורי בניהול המנוע בלבד, אשמח לשמוע המלצות והאם אתם מכירים צ'יפ לרכב שלי שידע לספק את הסחורה והאם יש כבר נסיון עם צ'יפים על סופרב חדשה.

אינני מודאג מעמידות חלקי הרכב לשינוי כזה מהסיבה הפשוטה שאותם מכלולים משרתים מנוע 3.6 עם 260 כ"ס ומומנט של 35.7 קג"מ, אך יש בליבי ספק האם גיר DSG 7 הילוכים מתאים להגדלת ההספק בהבט ההתנהגות בלבד.

הודה לכל תשובה בעניין,

אחרי שנים של קרחנה, 2.1 ק"ג פלטינות החלטתי לעבור מ 2 גלגלים ל- 4 וכמה שיותר גדול יותר טוב! כי הגודל כן קובע :idea:

פורסם

המון המון תודה לכל האנשים היקרים שהכווינו אותי! תודה.

אחרי שנים של קרחנה, 2.1 ק"ג פלטינות החלטתי לעבור מ 2 גלגלים ל- 4 וכמה שיותר גדול יותר טוב! כי הגודל כן קובע :idea:

פורסם

איזה מהם הוא הנפוץ ביותר בעולם ואיזה מהם הוא בעל הניסיון הארוך ביותר בארץ?

פורסם

מה שכן, נדמה לי ששמעתי שגרסאת הV6 מגיעה עם DSG6 בגלל שהשבעה הילוכים רגישה לכזאת כמות מומנט. שווה לבדוק את זה.

אם אין מגבלה מבחינת הגיר, מצאת אחלה פתרון. וחתיכת שיפור בנתונים.

תתחדש :)

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אתה מוזמן לקרוא את התרד שניפתח בנושא דומה פה בפורום

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=294146

אתה מוזמן לדבר אם בעל הרכב שם המשתמש שלו THE WIZ

אנחנו הנציגים של UPSOLUTE בישראל אתה מוזמן להגיע לניסיון ללא התחייבות מצדך

ההתקנה מתבצעת דרך שקע הדיאגנוזה ואורכת 3 דקות

פורסם

אני לא רוצה להכנס לדיון הנדוש (עד דק) על עמידות הDSG של ה 4 טורי לשיפורי הספק אבל קח בחשבון שאין להקיש מעמידות התיבות ב V6 לעמידות התיבות ב 4 טורי כי אלא תיבות שונות לחלוטין אשר אינן פרלליות או נותנות להחלפה אחת בשניה בשום פנים ואופן (וזאת גם הסיבה שהעמידות שלהן במומנט הן בעלי ערכים שונים לחלוטין).

בלי שום קשר, כל עוד מדובר בשיפור של ציפ בלבד, לא צריכה להיות שום בעיה עם עמידות התיבות במומנט המתקבל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...