Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שבוע טוב,

אחת לשבוע אני / אחי פותח את מכסה המנוע ובודק שמן מים וכו'

על כל פנים היום פתחתי את מכסה המנוע והבעיה היא כשסגרתי ראיתי את הידית עימה פותחים את מכסה המנוע

נותרה כפי שהיא ( כאילו אני מושך בה ) משכחתי בה שוב רק שהפעם המכסה לא נפתח ויצא לי הכבל .

ככל הנראה הכבל נקרע

השאלה היא כיצד אני יכול לפתוח את מכסה המנוע ללא ידית זו ? (אם יש בעיה בפרסום פומבי מחשש לונדליזם מצד גולשים אחרים אשמח לקבל בהודעה פרטית )

מהיכן אני יכול לקנות הכבל הדרוש ?

והאם העבודה על כך מסובכת ?

בנוסף האם למשהו יש המלצה למוסך טוב לסונטה באיזור בית שמש / ירושלים / מודיעין

בתודה מראש

ובבכרת שבוע טוב

dvoron

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

יכול להיות שהכבל יצא מ "הבית" שלו ממש איפה שהידית שפותחת.

תשכב על הגב ותנסה לראות אם אתה רואה את הכבל משוחרר שם, אם כן, תנסה לראות אם אתה יכול לחבר בלי לפרק, אם אתה לא מצליח תפרק את הפאנל, זה ממש קל, ויתגלה לך המנגנון של הכפתור, אני בטוח כשתראה את זה תדע לסדר לבד.

אם הבעיה היא לא באזור שם, אז כניראה זה במכסה מנוע, או איפה שהוא בדרך הכבל נקרע

לעניות דעתי רק מוסך יוכל לסדר לך.

בהצלחה

פורסם

אם מה שאדוונט אומר לא עוזר, הרי שאין מנוס מלהגיע לאוזן הנועל ולמשוך אותה.

כנראה שעם יד ארוכה מלמטה לא תגיע. (הרדיאטור יושב צמוד לפח החזית ולא יאפשר להכניס יד)

מה שעושים בד"כ זה לפרק את הגריל הקדמי. שתי בעיות עם הרעיון - 1. אני לא זוכר אם יש לסונטה גריל קדמי ניתן לפירוק 2. גם אם כן, הוא לא מיועד לפירוק ללא פתיחת המכסה. (הגנבים פשוט שוברים אותו במשיכה ופותחים. מה אכפת להם, אוטו שלהם?)

צריך לנסות לראות היכן האוזן הסוררת דרך החריצים בגריל ולמשוך אותה במינימום נזק.

לפני שאתה מתחיל בפירוקים-יש לך אולי נועל מכסה חשמלי (נוסף על המקורי,מהתקנה מקומית)שלא מאפשר פתיחה כשהסוויץ' סגור?

וגם לנסות בכ"ז מלמטה. מה יש להפסיד חוץ מקצת ג'יפת אספלט בשערות?

אם מישהו מהקוראים בעל סונטה דומה יצלם לך את אזור הנועל מקרוב עם מכסה פתוח זה יכול לעזור לך מאד.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...