Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

בעיה במתלים?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו במשפחה אקסנט 06(לא הצורה החדשה) ומזה הרבה לא נהגתי עליה, השבוע יצא לי כן לעשות סיבוב על הרכב ושמתי לב לדבר מאוד מטריד אני יקרא לזה. בהאצות(בין אם חזקות או לא) הרכב עולה ובבלימות הרכב שוקע קדימה, בפניות וסיבובים אני ממש יוצא מהכיסא וכל הרכב מקבל זוויות שכבר מפחידות(אבל הרכב לא מאבד אחיזה) ככה הרכב אמור להיות או שיש בעיה כלשהי? אולי זה קרה בגלל שנהגתי עם הרכב בצורה שהוא לא רגיל אליה ובכלל באגרסיביות. יש לציין הרכב אף פעם לא עשה תאונה או נסע בשטח עם קפיצות או משהו כזה שיגרום לו להתנהג ככה, הרכב פשוט חדש. יש בעיה כלשהי או שככה הרכב? ואם כן איך פותרים את זה? מחליפים מתלים, שמים מוט מייצב או משהו כזה?

תודה רבה.

פורסם

נישמע לי כמו בולמים נוזלים.....בדוק בעצמך

גש לרכב שים 2 ידיים על המכסה מנוע ופשוט תתחיל לטלטל את הרכב כלפי הריצפה

אם תראה שהרכב שט מעלה למטה בקצב חופשי סביר להניח שאת תצרך להחליף בולמים

בדוק את 2 הצדדים והמשך לעדכן....

 

בברכת שבוע טוב יניר :-)

כישלון הוא רק הזדמנות להתחיל מחדש בדרך נבונה יותר:roll:

פורסם

עשיתי מה שאמרת וגם שמתי ידיים על הגג והזזתי את הרכב די בקלות(הוא קטן וקל, אבל עדיין) והרכב עולה ויורד אבל לא בהגזמה. גם שמתי לב כשמישהו נכנס לרכב אז אותה נקודה יורדת. הקטע הוא כשאמרתי לאמא שלי(היחידה שנוסעת ברכב) שנראה שיש בעיה ברכב היא הסתכלה עליי במבט מוזר כאילו נפלתי מהחלל.

×
×
  • תוכן חדש...