Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אני מעוניין לקנות את אחד מהסאבים הנ"ל:

GTO1202D

KICKER CVR12

כמה שאלות לגבי התיבות.

1.אני מעוניין בתיבה פתוחה (ליותר בומים) מה נפח התיבה שזקוק כל אחד מהסאבים.

2.את התיבה אבנה אצל דוד שלי בנגרייה מכל חומר שרק אבקש. תוכלו להמליץ על סוג עץ איכותי או שלזרום עם הזרם (כמו דג מת) ולבנות את התיבה כמו כולם מ-MDF?

3.נגיד תציינו נפח מסויים (בליטרים) האם יש משמעות לצורת התיבה כלומר האם יש הבדל בין בתיבה רחבה לצדדים ופחות עמוקה לבין תיבה בגודל הוופר ועמוקה?

4.מה גודל פורט שמומלץ לכל אחד מהסאבים.

אגב יוגבר ע"י GTO1004.

פורסם

מה זה העצלנות הזאת?

זה שזה פורום, לא אומר שצריכים להגיש לך הכל על מגש של כסף.

תיכנס לאתר של קיקר/JBL - יש לך שם את הנפחים המומלצים לתיבות פתוחות ולתיבות אטומות.

אם היית מריץ את החיפוש הכי פשוט (עם המילה MDF) היית מבין למה בונים תיבות רק מהחומר גלם הזה (היה על זה דיון ממש לא מזמן)

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

CVR:

תיבה אטומה: מ- 28.3 עד 45.3 ליטרים.

תיבה פתוחה: מ- 49.6 עד 63.7 ליטרים.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

תודה רבה רודי על התשובה.

עוד שאלה קצת אולי טיפשית.

אני בעיקר שומע היפ הופ בסיגנון ליל גו'ן איזו תיבה יותר תתאים לי לכל אחד מהסאבים?

כפי שציינתי לפני אבנה אתה התיבה אצל דוד שלי בנגריה.תוכלו לציין מאיזה חומר אמור להיות הפורט ומה הקוטר שלו במידה והוא יהיה בצורת עיגול?

פורסם

לליל ג'ון בד"כ משתמשים בתיבה פתוחה

אלא אם אתה שומע סנופ דוג, שזה כבר סיפור אחר

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

• תוכן חדש...