Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הרגע חזרתי מבדיקה של פג'ו 205 forever שנת 98. אני יודע שלרכבים בשנים האלה יש המון תקלות, והרבה ממה שכתוב בדו"חות בדיקה לא באמת משמעותי. תהיתי אם תוכלו לעזור לי להגיע להחלטה ולהעריך עלויות תיקון ליקויים משמעותיים:

מנוע, מערכת קירור, מערכת דלק, מערכת הצתה - מנוע שורף שמן, תושבות מנוע פגומות, נזילות שמן, רעשים במנוע, נתוני 4 גזים לא תקינים, נזילת מים ממצנן, קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים, חסר צינור לפילטר אוויר.

מערכת פליטה - דוד עמעם אחורי פגום, מערכת פליטה רועשת.

סרן קדמי ומערכת היגוי - נקישות במתלהף רעשים וחריקות בפרונט בנסיעה.

שילדת מרכב:

משמעות גבוהה - איכול בגג

משמעות נמוכה - תיקון כנף קדמית המחוברת עם ברגים, תיקון דלתות ימין ושמאל, פגיעות פח.

צמיג אחורי שמאלי פגום (צריך להחליף זוג, לא?)

פנסי חזית פגומים, פנס איתות שבור

מצמד מפריד גבוה (בלאי), מצמד מחליק, קשה, רעש מתיבת ההילוכים.

הערות כלליות - הרכב לאחר תאונה בחזית ללא תיקום, אוזן משיכה קדמית בשילדה מכופפת ופח ופח לשלדה, מגן אבנים קדמי שבור, בית פיוזים פגום, בולמים למכסה מטען פגומים.

זה נשמע כמו המון, ודי מפחיד, האמת. זה הרכב הראשון שלי, ואני לא מבין במכונאות בכלל. אשמח אם תעזרו לי להגיע להחלטה.

תודה (:

פורסם

נשמע רע. ממש רע. "הרכב לאחר תאונה בחזית ללא תיקון" זה משפט שאמור להבריח גם את מי שלא יודע מה זה בורג. התאונה הזו כנראה באה לידי ביטוי גם בסעיף ההיגוי- חריקות בפרונט בנסיעה נשמע על גבול המפחיד.

איכול בגג במשמעות גבוהה- לא אמור להימצא ברכב כזה.

המנוע לא נשמע במצב טוב- אכילת שמן ונתוני 4 גזים לא תקינים זה מנוע שידרוש השקעה כדי להעביר טסט ובמקרה הגרוע- עלול אף להימצא בסוף חייו.

דוד אחורי- עוד הוצאה כספית מחוייבת על מנת להעביר טסט.

מצמד נשמע בסוף חייו.

לא רכב מטופל, לא רכב תקין, לא מצדיק את ההרפתקה, לעניות דעתי- פשוט לא לא ולא.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...