Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

החלון של הדלת נהג שלי לא יורד בלחיצה על הכפתור אבל כן עולה (אם אני מוריד אותו דרך המנגנון פתיחת דלת).

היה לי את זה כבר, וניקו לי את המגעים של הכפתור. זה עזר לחודשיים..

הייתי רוצה לדעת איך מפרקים את הכיסוי פלסטיק של הדלת כדי להגיע לכפתור הזה (לנקות אותו, או להחליף מקסימום..)

תודה !

פורסם

מקפיץ..

הייתי רוצה לדעת איך מפרקים את הכיסוי של הדלת נהג, או אם יש דרך אחרת לפרק\להגיע לכפתור של החלון..

תודה!

פורסם

אני לא יודע איך עשו את זה בפולו 6N2 אבל בפולו 6N. מפרקים כיסוי ידית . אחריה מסתתרים 2 ברגים. מוציאים אותם. ואז כל הדלת נשלפת בקליקלים. כל הדלת תיקתקים.

HU : Pioneer Premier P510UB ;Amplifier Kenwood 240W RMS; Soundstream Ls692 6x9 Speakers + Comp' Image Dynamics CTX65(100RMS) ; Sub-woofer Pioneer 800Watt

• תוכן חדש...