Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור קבל + - לסאב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי את החיווט ברכב (+- RCA) ח 4G,עכשיו עלה לי רעיון לקחת את ה+- של החיווט הקודם (8G) לחתוך אותו ולחבר אותו לסאב,אין לי פשוט כבל נורמלי לחבר לסאב בנתיים,מה אומרים יהיה שימושי? או סתם ?

Scan Speak

פורסם

אם בכלל אין לך שימוש בכבל הזה אז תשתמש בו לסאב(לא מבטיח שיהיה שינוי ניכר)

אם אתה חושב שתשתמש בו (איזה חברה הוא , אורך) קנה כמה מטרים של 2.5 אומגה אודיו וזה יספיק.

פורסם

תלוי במצב החוטים שבתוך הסאב.

ישנים,דקים,מחומצנים,קורוזיה-כל אלה יכולים להשפיע.

במידה והכל תקין,לא חושב שההבדל יהיה שמיע ואם כן הוא מינורי אבל היו כאן כמה תרדים שציינו שהיה להם שינוי לטובה.

לגבי חיבור הכבל 8-אתה יכול לחבר ולנסות.לא יקרה שום דבר.

פורסם

אם יש כבל 0.75 מחומצן ודק בתיבה(בכוונה אני מקצין) ומהטרמינל ייצא כבל 4 גייג של קנו אתה חושב שהוא ירגיש הבדל? לא נראלי לי . זה לא צוואר בקבוק? נניח הכבל הדק יכול להעביר X וואט וכבל y יכול להעביר יותר אבל הוא לא יכול לקבל את זה כי כבל X לא מעביר לו.

הבנתם את הדוגמא?:)

פורסם

כן מוטי,אני יוציא את הסאב מהתיבה וייראה מה מחובר לתיבה מהסאב איזה כבל,אם זה ממש דק נחליף בקבל של ה8G,נזק לא יכול להיות בכל מקרה.

Scan Speak

פורסם

אם אתה פותח את הסאב..תחליף את החיווט הפנימי שלו ל8 גייג' מניסיון תרגיש את ההבדל!

וכמובן תשתמש באותו דבר מהמגבר לסאב.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

• תוכן חדש...