Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה|בקשר לסאב והגישור אליו

shay106460
שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אוקי אז כמה שאלות:

1.הבנתי שלא משנה איזה סאב ומגבר אני מחזיק עדיף תמיד שכפתור ה BASS BOOST לא יהיה פעיל-זה נכון?

2.אצלי הסאב הוא עם תיבה פתוחה (פורט) ויחסית גדולה לתיבות אטומות-אין לי מושג בקשר למידות ליטרים וכו'...הבנתי שבשביל להרגיש בעיקר את התדרים הנמוכים כלומר הבאסים בצורה טובה יותר המגבר צריך להיות בצד של LPF? Low Pass Filter? האם זה נכון?

3.שאלה די טיפשית אבל מכיוון שגיליתי שהמתקין שעשה אצלי את ההתקנה הוא חאפר מוחלט ניתקתי את כל הרכיבים ברכב ועכשיו אני מחבר מחדש,החיבור בסאב אצלי הוא מבחוץ והסאב יושב בתוך התיבה,האם החיבור האדום הוא + והחיבור השחור הוא -?

4.יש לי כרגע מגבר שני ערוצים,אני רוצה לגשר בין הערוצים ולחבר לסאב,הבנתי שיש לחבר (+) מערוץ של המגבר אל (+) בסאב וכן (-) ל (-)...אצלי במגבר יש צד עם שלושה חיבורים שלא נוגעים לערוצים (מתח רימוט וקבל המינוס) וצד נוסף עם עוד ארבעה חיבורים-איך אני יודע מאיזה חיבור מבין הארבעה לקחת את המינוס והפלוס שאני צריך כדי לגשר לסאב?

תודה מראש לכל העוזרים-רק בקשה קטנה אם אפשר,שמישהו עונה שירשום מספר של השאלה עליה הוא עונה אם אין ביכולתו לענות על כל שאלה כדי שלא יווצר מצב של בילבול מוחלט-תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם זה מגבר דו ערוצי ואתה רוצה לגשר אותו

אתה אמור לקחת + מערוץ אחד ו - מערוץ שני

+ - ערוץ ימין | - + ערוץ שמאל

בהצלחה.

חכה לעוד תגובות מחברי הפורום

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקי אז כמה שאלות:

1.הבנתי שלא משנה איזה סאב ומגבר אני מחזיק עדיף תמיד שכפתור ה BASS BOOST לא יהיה פעיל-זה נכון? נכון

2.אצלי הסאב הוא עם תיבה פתוחה (פורט) ויחסית גדולה לתיבות אטומות-אין לי מושג בקשר למידות ליטרים וכו'...הבנתי שבשביל להרגיש בעיקר את התדרים הנמוכים כלומר הבאסים בצורה טובה יותר המגבר צריך להיות בצד של LPF? Low Pass Filter? האם זה נכון? חיתוך תדרים נמוכים לסאב וופר

3.שאלה די טיפשית אבל מכיוון שגיליתי שהמתקין שעשה אצלי את ההתקנה הוא חאפר מוחלט ניתקתי את כל הרכיבים ברכב ועכשיו אני מחבר מחדש,החיבור בסאב אצלי הוא מבחוץ והסאב יושב בתוך התיבה,האם החיבור האדום הוא + והחיבור השחור הוא -? כן וגם אם לא זה לא כזה משנה, מה שחשוב זה איך הוא נשמע (ברגע שאתה הופך בין החיווט אתה בעצם הופך פזה) כך שיכול מאוד להיות שאם תהפוך בין הפלוס למינוס הוא ישמע טוב יותר.

4.יש לי כרגע מגבר שני ערוצים,אני רוצה לגשר בין הערוצים ולחבר לסאב,הבנתי שיש לחבר (+) מערוץ של המגבר אל (+) בסאב וכן (-) ל (-)...אצלי במגבר יש צד עם שלושה חיבורים שלא נוגעים לערוצים (מתח רימוט וקבל המינוס) וצד נוסף עם עוד ארבעה חיבורים-איך אני יודע מאיזה חיבור מבין הארבעה לקחת את המינוס והפלוס שאני צריך כדי לגשר לסאב?

עקרונית ענו לך, - מערוץ אחד ו+מערוץ שני, שישנם מגברים שזה ה +וה- הקרובים יותר וברובם זה ה+ וה- הרחוקים כך שעדיף שתסתכל איזה מגבר לפני החיבור ותעלה תמונה.

ישנם מגברים (לא הרבה) שאינם יציבים בגישור.

תודה מראש לכל העוזרים-רק בקשה קטנה אם אפשר,שמישהו עונה שירשום מספר של השאלה עליה הוא עונה אם אין ביכולתו לענות על כל שאלה כדי שלא יווצר מצב של בילבול מוחלט-תודה!

אופס...

AUDI A3 2.0t FSI DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוני תודה רבה על העזרה עניתה באופן ברור על כל שאלותיי!

דרך אגב הלכתי היום אל המגבר וגיליתי שבכלל רשום עליו מאיפה לקחת את ה+ ואת ה - בכדי ליצור גישור לסאב.

כניראה שאני עצלן! תודה לכולם עזרתם לי מאוד,לקראת הערב אני אפתח נושא חדש בקשר להמלצות למערכת שחבר שלי מעוניין לרכוש,חבל אני לא מיומן מספיק כמוכם כדי להמליץ לו בעצמי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...