Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו שיצא לי לחשוב עליו.

נגיד שאני קונה סט קומפוננט ב-1000 ש"ח.ואני רוצה ממנו ביצועים טובים יותר לכן תמליצו לי כניראה על בידוד לדלתות אטימות וכל מה שקשור בזה,תקנו אותי אם אני טועה?

הבנתי שהמחיר לדברים האלו כולל עבודה נע סביב 1000 ש"ח במקרה הטוב?

אז השאלה שלי היא האם לא עדיף כבר להשקיע את ה-1000 ש"ח הנוספים האלו לקניית סט קופוננט איכותי יותר בתקציב של 2000 ש"ח (בהנחה שאני מוגבל במחיר ואין לי תקציב לעשות גם וגם).

פורסם

מה הטעם לרכוש סט קומפוננט ב 100,000 ש"ח שיושב בתיבת תהודה עשוייה מפח?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מבין שיש משהו במה שאתה אומר שכן מי שמשקיע ברצינות במערכת צריך התקנה ברמה גבוהה,אבל בכל זאת התשובה שאני מחפש היא תאחלס.מה ישמע יותר טוב,סט קומפוננט ב1000 ש"ח (לדוגמא) עם בידוד לדלתות או סט מסידרה גובהה יותר ב 2000 ש"ח למשל?

פורסם

ככל שמשקיעם בסט טוב יותר ככה צריך להשקיע בשאר החבילה בכדי לנצלו.

לדוג': סט זול ישמע סביר עם או בלי בידוד

סט טוב לאומתו ישמע טוב בלי בידוד אך עם בידוד תנצלו בצורה טובה יותר

וכן הלאה, כמובן שסטים ברמות הגבוהות לא יהווהו אינדיקציה לסט ללא בידוד, חיווט, הגברה נכונה, סיגנל טוב וכו'...

כך שאם אתה רוצה להשקיע במערכת, אז תיהיה ערוך לכך שהחבילה הינה חבילה כבדה.

אם אתה מתכוון להתפשר אז הייתי ממליץ לך להתפשר על הכל, לקחת סט טוב ולא יותר מזה.

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

ניראה לי שפחות או יותר קיבלתי תשובה ועכשיו אני אוכל לפתוח נושא חדש בפורום בקשר לייעוץ לקניית מערכת (שחבר ביקש ממני לחפש לו).אפשר לסכם ככה-סט קומפוננט יקר יותר=יותר עבודה בניות הגברה וכאב ראש כדי להוציא ממנו מקסימום-לא בישבילו!

פורסם

לאו דוקא בניות.

כיוונים יהיו בכל מקרה.

לדעתי- אם כבר קונים, אז לקנות משהו שגם מחר תהנה ממנו, לא משהו שמחר כבר תרצה להחליף.

מתחדשת*

פורסם
ניראה לי שפחות או יותר קיבלתי תשובה ועכשיו אני אוכל לפתוח נושא חדש בפורום בקשר לייעוץ לקניית מערכת (שחבר ביקש ממני לחפש לו).אפשר לסכם ככה-סט קומפוננט יקר יותר=יותר עבודה בניות הגברה וכאב ראש כדי להוציא ממנו מקסימום-לא בישבילו!

לא בהכרח.

יש סטים נצילים וטובים שיעבדו מצויין על מגברים סבירים, ינגנו לא רע בדלת לא מבודדת ולא מצריכים עבודה אקטיבית או אקולציה מטורפת כדי להפיק מהם את המירב.

לגבי איטום- אתה מוזמן לשמוע אצלי את הרכב כרגע כאשר יש בדלת אחת יש שכבת איטום אחת יותר מהדלת השניה, ובמקום קריטי, ואז תוכל להבין את גודל השיפור, ותחליט אם זה בשבילך.

ניתן לאטום דלת גם במחיר זול יותר (המחיר הוא יותר מ- 1000 ש"ח לשתי דלתות כולל עבודה, זה בערך המחיר רק של החומר)

אתה יכול לקנות רפה בנד ב- 500 ש"ח, לבצע את העבודה בעצמך וזה יספיק לך בערך ל- 2-3 שכבות בכל דלת.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אין שום סיבה בעולם שבידוד זוג דלתות יעלה למעלה מ 1,000 ש"ח, במיוחד למי שיש שתי ידיים ימניות וטיפה חוש טכני. החומר עצמו יקר אבל:

1. לא צריכים לגמור קיט באלק שלם על זוג דלתות.

2. שכבה אחת בודדת על החלק הפנימי של הדלת יחולל פלאים בכל מערכת. זה לא מושלם, אבל שיפור משמעותי.

בידוד בדלתות הוא בגדר MUST לדעתי, לא משנה אם זה רמקולים ב 500 שקל או פי 50 מזה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

srool, מאיפה אתה? אני אשמח לשמוע את ההבדלים בין הדלתות אם אפשרי.

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

פורסם

אני מקריית מלאכי.

אלמוג נחשון שמע את הבדל היום, הוא יוכל להגיד.

איתמר- פעם אחרונה שבדקתי מחיר לאיטום דלתות רק 2 שכבות אצל מתקין מכובד, זה עלה 1600 ש"ח.

אם אתה עושה זאת בעצמך אתה יכול לחסוך המון.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

כמה זה יוצא בערך לשתי דלתות קדמיות בעבודה עצמית ועם חומר כמו סקנד סקין או דינמאייט .. ל2 דלתות ביניניות .. ואשמח לדעת מחירים בקשר ליריעות כאלה

• תוכן חדש...