Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני סטודנט תפרן שנוהג בפיאט טיפו כ-100 ק"מ ביום. במשך חודשים השקעתי כסף בניסיון להפוך את הרכב לנוח יותר לנסיעה. רכשתי צמיגים איכותיים, החלפתי בולמים (קניתי של KYB). היציבות של הרכב השתפרה משמעותית, אך אין את השיכוך כמו ברכבים חדשים יותר. כאשר אני נכנס לבור בכביש אני מרגיש "בום" כזה, מתכת פוגעת במתכת. קיימת דרך לשפר את הנוחות?

פורסם

הדרך הזולה ביותר תהיה להחליף רכב לרכב נוח יותר.

גם אני בתקופתו ניסיתי "לשפר" פיאט אונו והשקעתי בה למעלה מ-5,000 ש"ח.

בסופו של יום הפיאט נמכרה ונרכשה דייאטסו אפלאוז שעלתה בערך אותו הסכום. האפלאוז הייתה שיפור משמעותי הרבה יותר מכל הכספים שהושקעו בפיאט.

פורסם

הטיפו נמצאת אצלנו שנים. המנוע במצב טוב, פלסטיק תקין, ריפוד תקין. הבעיה שאין נוחות נסיעה. בעיר בסדר, אבל מחוץ לעיר על 100 - 120 הרכב פשוט לא נוח ודי מעייף לנהיגה. אם אין אז אין, אבל עדיין אם קיימת אפשרות אשמח לשמוע.

פורסם

עוד פעם מדובר בסכומים מטורפים (יחסית לשווי הרכב), אבל החלפת כיסא היא אופציה נחמדה

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

• תוכן חדש...