Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החכמה החדשה שלי :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי ראות עייני, מה שיש שם בחניה זה טרנס-אם ולא פייר בירד (ואם מישהוא יואיל להסביר לי פעם אחת ולתמיד למה המדבקה של הציפור אש קיימת על הטרנס אם אבל לא קיימת על הפייר-בירד, אני מאוד אודה לו).

בכל מקרה, תתחדש על הסמארט, חמודה מאוד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפי ראות עייני, מה שיש שם בחניה זה טרנס-אם ולא פייר בירד (ואם מישהוא יואיל להסביר לי פעם אחת ולתמיד למה המדבקה של הציפור אש קיימת על הטרנס אם אבל לא קיימת על הפייר-בירד, אני מאוד אודה לו).

בכל מקרה, תתחדש על הסמארט, חמודה מאוד.

הבחנת נכון :)

כנראה שהמורה שלך לא לימד כ"כ טוב, או שהגנטיקה אשמה.

זה בגלל שאתה מחפש במקומות הלא נכונים. תעיף מבט ב"נושאים דומים" בתחתית העמוד, במיוחד בשרשור של jalaad.

וראיתי את השרשור של ג'לד, ורק בזכותו קניתי אותה. ביום שישי, בשעה 18:55 אם היית שואל אותי איזה אוטו אני רוצה הייתי עונה לך גולף, לא רוצה שום סמארט. (אבא שלי לחץ על סמארט)

ב19:00 (אחרי קריאת הכתבה) רצתי למטה לאבא שלי אמרתי לו אבא, אני רוצה סמארט! יום שבת כבר הוא העיר אותי בבוקר ועושה לי ' עשיתי רשימה של כל הסאמרטים למכירה בארץ ' לאט לאט קיצרנו את הרשימה רק ל2004 ומעלה וצבעים מתאימים והכל ונסגרנו על 2, אמרנו ביום ראשון נעשה בדיקה לאחת מהן (120K ק'מ) לא הייתי ממש מבסוט אבל סבבה.

יום שבת בערב הלכתי לעבודה, פתאום הוא מתקשר אלי, קניתי לך סמארט 2004, 70 ק'מ תתחדש.

הייתי מאושר :)

פורסם

אשריך שיש לך כזה אבא, במציאות של ימינו זה לא מובן מאליו.

ושוב, תתחדש :-)

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באחת התוכניות רכב הטלויזיה עשו ניסוי של ריסוק סמארט לתוך מרצדס C CLASS (דור קודם).

התוצאות היו מרשימות.

אתה יכול לחפש את הסרטון ביו-טיוב, אני בטוח שתמצא..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הסמארט בנוי כמו ביצה ובטוח מאוד יחסית לגודלו.

להלהן שני מבחני ריסוק האחד סמארט בקיר,השני קורסה באותם תנאים לתוך קיר,במי מהם תעדיף להיות?

התוצאות מפתיעות.

http://www.youtube.com/watch?v=ju6t-yyoU8s דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

• תוכן חדש...