Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

ברכב שלי נוצרו מעין טיפות (כמו לחות) על הפנסים הקדמיים.

ככל הנראה יש חדירה של לחות או מים מהגשמים בפנסים ונוצרה שכבה של טיפות עדינות.

השאלה שלי היא: האם יכולים להכשיל בטסט על דבר כזה?

לדעתי הלא מקצועית - איכות האורות נשארה אותו דבר, אבל השאלה שלי היא אם עם המכשור המקצועי שיש בטסטים, כדאי לי לחכות עד שתעלם הלחות לגמרי?

תודה לעוזרים!

פורסם

זה לא באמת משנה באיזה רכב, הרכב אמור לעבור טסט לעיתים גם ברכבים חדשים ללא כל תקלה קיימת לחות פנימית בפנס כתוצאה מהפרש הטמפ' בין חלל הפנס לאויר הסביבתי.

וכפי שכבר טענת (פותח השרשור) לא קיימת כל פגיעה בעוצמת אלומת האור.

פורסם

אז הכשילו אותי על זה, כי הבוחן אמר שבגלל שיש לחות הוא לא יכול לבדוק עם המכשיר.

לעניות דעתי, אפשר גם אפשר (הייתי מצרף צילום והייתם צוחקים).

השאלה - איך אני מייבש את זה בשבוע שנשאר לי??

במוסך "בראל" ברעננה אמרו לי שצריך להחליף את כל הפנס והתושבת שלו וזה עולה כ- 600 ש"ח.

גנבים.

הבעיה שאיפה שעשיתי את הטסט אמרו לי שהם לא יכולים לייבש לי עם לחץ אויר כי אין גישה.

איך גורמים ללחות להתייבש מהר??

פורסם

שלום, ברשותי טויוטה קורולה וגם לי היתה את הבעיה של הלחות באחד הפנסים.

מה שעשיתי: פירקתי את הפנס וגיליתי שממנו יוצאים מן צינורות איוורור שעליהם מולבשות גומיות. עם הזמן הגומיות מתייבשות ונופלות ואז הלחות חודרת לתוך הפנס. פשוט אילתרתי כיסוי עם ניילון והידקתי עם אזיקון. כמובן אחרי שהפנס התייבש- מהשמש. ומאז הבעיה נעלמה. יכול להיות שגם אצלך יש את אותה הבעיה. תנסה לחפש את הצינורות הנ"ל.

פורסם

אמנם אני לא ממש מכיר את הבקלית של ה-206 אבל לא נראה לי שזה כ"כ מסובך להוציא אותה ולהפעיל קצת לחץ אוויר פנימה.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

• תוכן חדש...