Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי רנו קנגו. מאחר ואני מעמיס ציוד רב, לצורך עבודתי אני זקוק לאוטו עם תא מטען גדול יותר.

לקפוץ ברמת המחיר למסחריות כמו פיאט דוקאטו וכדומה, אני לא יכול. (אני רוצה רכב בן שנתיים-שלוש, כי אלה רכבים שחורשים עליהם)

האם יש לכם פתרון לרכב במחיר סביר(נאמר עד 100,000 ש"ח) , שיש לו אפשרות להעמסה גדולה יותר. אולי איזה מיניואן עם 7 מקומות שאוציא ממנו את המושב האחורי ביותר לגמרי, ואקפל את המושב השני בזמן העמסה?

פורסם

סיטרואן ג'מפי HDI סגור יכול להיות ריעון טוב.

לא רשמת, האם אתה צריך גם 5 מקומות ישיבה או שאפשר לוותר עליהם.

יש לך גם טויוטה הייס חצי סגור , הוא יכול להיות דו -שימושי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לברלינגו 7 מקומות יש מקום בקושי לששית מים.

אם אתה רוצה מכונית טובה תנסה את הדובלו של פיאט.

המכונית הזאת היא נטו עבודה, הרכב החזק ביותר בקטגוריה ועם הכי יכולת העמסה בקטגוריה.

בכל פעם שתרצה להטעין מטען גדול תקפל את המושבים ואם תרצה להסיע את המשפחה תחזיר אותם.

אם זה עדיין לא טוב תנסה את הג'מפי כפי שכבר נאמר כאן.

שלומי.

פורסם

לטרנספורטר יש יותר מקום העמסה מהטויוטה האיס.

הטרנספורטר הוא רכב מאוד מוצלח וחסכוני יותר בדלק.

לעומתו האיס "שותה" יותר דלק אבל יש לה פחות תקלות.

קובי

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

גם אני מחפש רכב מסחרי "סוס עבודה" אמין ובעל צריכת דלק נמוכה.

אני שיפוצניק וצריך רכב לכלים - כולם ממליצים על טויוטה היילקס אבל כמעט ואין אותה למכירה.

יש המלצות נוספות?

• תוכן חדש...