Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך המלצה לרמקולים אחוריים חזקיים ואיכותיים עד 500 שח והאים צריך מגבר ואים אפשר גם פירוט איך אני מחבר אותם

תודה לעוזרים!:-)

פורסם

על איזה גודל מדובר?

האם ברצונך להגביר אותם בעתיד?

בעיקרון רדיו דיסקים של היום מוציאים משהו כמו 20RMS לערוץ.

זאת אומרת אתה יכול לקנות כל רמקול פשוט כמו זה למשל

http://www.zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=506275

ולקבל אחלה סאונד.

וגם אם לא אהבת את הדגם הנ"ל אתה יכול לחפש את מה שאתה יותר אוהב.

המלצה שלי אם בעתיד אתה לא הולך להגביר אותם אז לך על רמקולים לא יותר מ 50RMS כי פשוט סתם תשלם ולא תקבל תמורה מהכוח שמוציא הרדיו דיסק.

פורסם

בוא נהיה מציאותיים, מהגברה של ר"ד הוא לא יקבל "אחלה סאונד"

אם הוא הגיע לפורום הזה, סביר להניח שהוא לא יסתפק בהגברה הפנימית של הר"ד (ואני אומר את זה מתוך נקודת מבט של בן אדם ממוצע שלא מתעסק בסאונד לרכב וסך הכל שומע מוזיקה פה ושם)

בתקציב הזה הוא יכול להרשות לעצמו איזה V12 עם פולס/טמפו (יד שנייה)

תוצאה שתהיה טובה בהרבה מאיזה שילוב של רמקולים של פיוניר+הגברה פנימית.

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

אם יורשה לי להעיר

איך אתה ממליץ על V12!?

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אהה נכון, התכוונתי להמליץ לו על ה-RA220x של סלסטרה. נו אתה יודע, זה שעולה 5200 ש"ח:roll:

אתה בכלל קראת את הת'רד?

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

בטח שקראתי, רק שמבחינתי אני רואה רק תקציב לרמקולים אחוריים והוא שאל אם צריך מגבר.

חוץ מזה, אם אתה כבר ממליץ על מגבר זול אז פולס אודיו, בטח שלא V12

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אז אני עשיתי בדיוק ההפך ממך, אני הגדלתי ראש כי זה ברור מאליו שהגברה פנימית של רמקולים כבר כמעט ולא מספיקה לבן אדם ממוצע.

וגם אם היא כן מספיקה (מבחינת העוצמה) - האיכות כ"כ ירודה שזה פשוט דבילי לא לרכוש איזה מגבר במחיר מינימלי.

מה פולס אודיו?

אם אתה כזה חכם גדול, אז תכניס סט רמקולים (ולא איזה רמקולים במאה שקל של פיוניר וכד'. זו לא ממש נקראת אופציה נורמלית)

בנוסף לפולס (ואל תשכח להישאר במסגרת ה-500)

רק הפולס עצמו עולה 450 ש"ח.

יש לך איזה פולס/טמפו ב-50 ש"ח? (שאלה רטורית...)

במידה ויש לו אפשרות להגדיל את התקציב, זה כבר סיפור אחר לגמרי ומשנה את כל התמונה.

אני התייחסתי לתקציב הנתון ועשיתי איתו הכי טוב שאפשר. שוב - במסגרת התקציב (במידה וזה עדיין לא ברור לך)

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

אבל הוא לא הגדיר תקציב למגבר! :bad-word::bad-word::bad-word:

פורסם

תודה לכול העוזרים אבל אני רוצה רק רמקולים אחוריים בלי מגבר בנתיים

והמליצו לי על הרמקולים האלה JBL GTO937

תאור ומפרט המוצר:

ScreenHunter_18%20Jul_%2004%2017_56.jpg

מה אתם אומרים הם יתאימו לי ואיפה אני יכול לשמוע אותם באיזור הדרום

פורסם

אלו רמקולים שממש לא הייתי ממליץ עליהם.

מורל פולס/טמפו 6X9 יעשו את העבודה הכי טוב במסגרת התקציב הזה

פורסם
אבל הוא לא הגדיר תקציב למגבר! :bad-word::bad-word::bad-word:

צודק.

לדעתי אני נסחפתי קצת בגלל ההודעה של slav360

ונכנסתי לעניין ההגברה יותר מדי, כשלא היה צורך.

קבל את התנצלותי :)

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

לפותח השירשור הרמקולים של JBL לא מתאימים לחיבור לרדיו דיסק. לפי מה שרשמת ההתנגדות שלהם היא 2 אוהם ואתה חייב התנגדות של 4. לפי דעתי תבדוק גם רמקולים של HERTZ DCX690, מהסידרת כניסה שלהם, יש לי אותם ואני די מרוצה ,עובדים אצלי על הגברה של רדיו דיסק.

• תוכן חדש...