Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב ספורט - ממגרש S2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני רוצה לקנות הונדה S2000, ב 200 אלף. ( במקום 240).

הפחד הגדול שלי הוא שמצאתי רכב מסוכנות רכב/ מגרש.

ההצעה שלהם היא ל 40 אלף מתחת למחירון. זה נראה טוב אבל מאוד מחשיד. ( 200)

הם מתחייבים בבדיקה שאין בעיות עם השלדה/גיר/מנוע,

מתחייבים לתת את האוטו מתוקן אחרי כל מה שימצאו בבדיקה.

מתחייבים להחליף צמיגים.

הרכב מאוד מושקע, מערכת של 15 אלף שקל, כנף אחורית , ג'נטים... ממש "בובה".

מדובר ביד שלישית, 2007. אני יהיה יד רבעית.

איזה מלכודות יכולות להיות לי מעבר? למה לשים לב?

אחרי הכל היא עברה 3 ידיים בשנתיים.

פורסם

בבדיקה שערכתי עכשיו עם המחירון של לוי יצחק.

המחיר הוא 212,000 עקב ריבוי הידיים.

אבל, זה עדיין 12 מתחת למחירון. וזה עדיין חשוד, במיוחד שידוע שסוכני רכב לא פריארים.

פורסם

from a lot of personal experience,when something sounds way too good to be true there is a good reason why.x

especially a car lot that will make money - he wont sell a car that he loses money on it.x

sounds very very fishy to me

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

ענית את התשובה בשאלה, לדעתי. מדובר ברכב נדיר יחסית ואני מניח שמבוקש לא מעט אצל חובבי נהיגה, ולכן אין סיבה שרכב כזה במצב מצויין יימכר למגרש מכוניות. ועצה שלי - אל תתלהב ממערכת סטריאו ומכל מיני תוספות חיצוניות, שהרבה פעמים סוחרים ממלאים בהם את המכוניות שלהם כדי להסיח את הדעת מדברים אחרים.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

קח את הרכב למכון בדיקה לפי בחירתך, גש לפחח מומחה ויבדוק את מצב השילדה במקצועיות, בקש מ-"מאיר" את היסטוריית הטיפולים של הרכב.

פורסם

מחיר טוב.?.

אולי למוכר ,רכבים כאילו נמכרים הרבה מתחת למחירון

וזה לא פלא שיש לו הרבה ידיים ,המצב כך כמעט אצל כול רכב ספורט

וזה לא בהכרח אומר שמדובר ברכב לא טוב,עלויות אחזקה ודלק של רכב כזה הם גבוהות ביותר

וזה גורם בדרך כלל לריבוי הידיים ,כמובן שיכולות להיות גם סיבות אחרות

אבל כול בדיקה במכון שמכבד את עצמו יכול למצוא לך פגיעות שילדה או בעיות מנוע וגיר

עצם העובדה שהמוכר מתחייב לך על אילו בבדיקה {ותחתים אותו על זה} מעידה בדרך כלל

שהרכב נקי מהבעיות הנ"ל שכן המוכר אינו מעוניין סתם לבזבז 500 שח ואת הזמן שלו ושלך

בכול אופן ברכבים אלו יכולות להתגלות גם בעיות אחרות {יקרות מאוד} כמו בעיות במערכת גדישה או בחיישנים מחשב רכב וכו

בכול אופן רק אחרי בדיקה יסודית תוכל להיות חכם יותר ,אל תהסס לעמוד ולאמוד על כול ליקוי ברכב ועלותו

ולבקש מהמוכר לסדר את העיניין במוסך מורשה ,עצם העובדה שהמוכר מתחייב לתקן לך כול ליקוי

שימצא מראה לך שהמחיר ההתחלתי של 200K הוא מחיר יקר שכן הוא כולל כול תיקון שימצא בבדיקה.

פורסם
בכול אופן ברכבים אלו יכולות להתגלות גם בעיות אחרות {יקרות מאוד} כמו בעיות במערכת גדישה או בחיישנים מחשב רכב וכו.

גדישה? ב-S2000?!

הוציאו דגם חדש ולא שמעתי על זה?! :shock:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

קודם כל , אתה מייחס חשיבות רבה מידי להשקעה שנעשתה בתוספות , אל תשכח שהיא לא מהווה ערובה למצבו של הרכב .

לצערי זו עובדה שנכונה לרוב ה-S2000'ים המושקעות (אך לא כולן) , מבלי לומר דבר על אף מכונית ספיציפית .

שנית , החשש שלך לרכוש את המכונית ממגרש מובן , אך עדיין אל תפסול רכישה כזו על הסף .

כל מקרה לגופו , ובמקרים מסויימים החשש מוצדק לחלוטין , אך במקרים אחרים ובתנאים המתאימים ניתן להרוויח כשרוכשים ממגרש .

במקרה שתשקול S2000'ים אחרות מלבד זו ששאלת עלייה , אני ממליץ על רכישה מהטרייד אין של היבואן .

לגבי המחיר , הטענה "רכבים כאילו נמכרים הרבה מתחת למחירון" מכלילה מכדי להיות נכונה .

אכן , במקרים מסויימים המכונית עלולה להמכר בהרבה מתחת למחירון , אך לעתים גם ההפך הוא הנכון .

כאמור כל מקרה לגופו , בעוד שהמכוניות הפחות שמורות (מוזנחות\חרושות\לאחר תאונה) אכן ימכרו בכמה עשרות בודדות של אחוזים מתחת למחירון , המכוניות השמורות ינועו פחות או יותר סביב המחירון .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תוכן חדש...