Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת רכב פרטי בג'יפ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פיאט פונטו ספייס 2003 1300 במצב מצויין החלפתי הכול גיר פנסים בלמים רכב באמת מושקע.

הרכב בבעלותי כבר 3 שנים וכיום המחירון שלו 23 וחצי אציין גם שהרכב בלי פגם אחד ברוך השם וברצוני להחליף אותו למשהו יותר חזק שאוכל להנות ממנו יותר, קיבלתי הצעה של ניסאן טראנו קצר שנת 95 יד שביעית הרכב במצב טוב עובר טיפולים בזמן נוסע בצורה יפה וחלקה ומותקן לו גם מערכת גז שמבחינת הדלק זה מכסה הרבה הוצאות המחירון שלו 30 לא כולל מערכת הגז.

יהיה נכון לבצע החלפה של הרכב עם אותם הבעלים ולהוסיף לו את היתרה ? או שעדיף להישאר עם הרכב הנוכחי.

הפיאט שברשותי עושה את העבודה אבל אני מתחיל להשתעמם מרכב חלש ומחכה כבר לרדת לשטח תקופה לא קצרה והרבה זמן אני רוצה ג'יפ מה הייתם מציעים לי לעשות ומה ההחלטה הנכונה ביותר.

תודה מראש

פורסם

אני אישית לא הייתי יוצא להרפתקאה הזאת.

לעבור לרכב מיושן, בשנתון וותיק משלך ועם נתונים פחות טובים ועוד להוסיף על זה כסף?

לדעתי אם אי אפשר להתקדם משמעותית אז חבל על המאמץ. השקעת ברכב שלך ואתה יודע שהוא טוב ומכיר את ההיסטוריה שלו אז למה לך?

המשפחה שלי מחזיקה את אותו הרכב כמעט 11 שנים (יומולדת בסוף חודש 12). לא היה לנו תקציב כדי להתקדם לרכב חדש ויכולנו להרשות לעצמנו בזמנו מאזדה לנטיס 2 ליטר אבל לא את המאזדה 6 שהייתה חדשה לחלוטין. אז העדפנו להישאר עם האוטו שלנו כי לעבור ללניס לא יקנה לנו שום יתרון מלבד זה שהרכב הוא חדש.

פורסם

לדעתי לא כדאי בכלל, הרכב שהוצע לך כבר מאוד ישן וחבל לקחת סיכונים כאלה במיוחד כשהחלפים והכל מה שקשור לשטח יקר משמעותית ועם בלאי. זה לא איזו סמוראי או ויטארה שהן אמינות מאוד והחלפים זולים ביחס לאחרות

אני אישית אם הייתי עובר מהטוב שיש לי אז לפחות להשאר עם שנתון דומה ואפילו מנסה כמה שיותר חדש עד כמה שניתן

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...