Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטנד-אפ איכותי - מי מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הייתי הולך לאורי חזקיה,או רועי לוי כי הם "מדברים" אליי.

לכן,ההמצלה לבדוק את ה"סחורה" ביו-טוב היא בהחלט מועילה,וכך להחליט.

הרי מופע הוא מגוון,יש אופי בדיחות שונה מבדרן לבדרן.

כמו בכל תחום עניין,יש מעניין ויש לא מעניין.(שורש .ע.נ.י.ן) :roll:

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

בדיוק מבדיחות ממוחזרות אני מנסה להמנע. קובי מימון הופיע בערב יחידה אצלי בבסיס לפני שנתיים, ולא מזמן ראיתי מופע סטנד-אפ שלו וזה היה פשוט כמו שידור חוזר.

פורסם

אני עובר על השרשור הזה שוב ושוב ולא מבין כיצד קשורה לפה המילה "איכותי".

מילא "מצחיק" או "משעשע", אבל איכותי? שחר חסון? נאור ציון? באמת..? אלה הבדיחות הכי נמוכות בשוק הישראלי, מה לזה ולאיכות?

עצוב לחשוב שזאת הרמה שאליה הגענו. אפילו סוויסה ויצפאן היו הרבה מעל זה.

פורסם

שחר חסון, בהחלט המופע הכי מצחיק שראיתי. מאד אנרגטי וגם מאלתר הרבה.

אורי חזקיה גם ראיתי, אחד המצחיקים!

עוד צמד מצחיק שהייתי במופע שלהם, אבל לא יודע אם הם עוד מופיעים, מזמן לא שמעתי מהם: דובדבני וקובאץ'.

ארז קליימן נראה לי שגם ראיתי.. זה זה שיש לו את הבדיחה על האלטע זאכן? "ארון! ספה! קונה! מוכר! בינינו - מישהו ראה אותו פעם מוכר או קונה משהו? ותמיד יושב איתו איזה ילד, סתם מדבר עם הסוס: חררר... בזזז... והסוס מבין אותו - אה, חרררר בזזז? בסדר, ניסע משם"

או שמישהו שותה ומציע לך שלוק "מממ?" ואתה לא רוצה אז הוא מתעקש "מממ!"

• תוכן חדש...