Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אחד שהוא קצת ערקי והרבה טורקי (את הצד ההודי אני לא מחשיב), אני חובב אוכל כבד סגנון תבשילים ובכלל אוכל ערקי וטורקי (בשנה האחרונה גיליתי גם אוכל פרסי).

אני גם יודע שיש קושי למצא מסעדות טובות שמוכרות אוכל של עדות שונות ולכן הגיע הזמן שכולנו נדע על קיומן של המסעדות האלה.

כמובן שזה פתוח לכל העדות, אבל לא מסעדות של אוכל מזרחי חומוס צ'יפס סלט, אלא אוכל מבית סבתא לפי העדה.

ובעניין האוכל הערקי, היתי ברוב המקומות באור יהודה ששם נמכר אוכל ערקי, אף אחד מהם לא היה קרוב לטעם של האוכל הערקי שסבתא שלי (ההודית) היתה מכינה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

"מהרג'ה" ברמלה.

אוכל הודי. טעים מאוד וזול.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

מסעדה אתיופית בשם "אשגר" באיזור שוק מחנה יהודה בירושלים.

הייתי שם לפני הרבה זמן, אני מקווה שהיא עדיין נושמת ובועטת

חריף וטעים.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

לך לסולומן בפ"ת. אוכל עירקי במיטבו.

ד"א, הרבה מיהודי הודו הגיעו לשם מעירק. יהודים שנכשלו בעסקים הגלו את עצמם להודו עד הארבעים של המאה הקודמת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני אגיד מה שאני מכיר ואוהב :

פרסי - "גוהר" באיזור תעשיה כפר סבא, "קשת" בתחנה מרכזית תל אביב.

גרוזיני - ננוצ'קה, יש מקום שנקרא דדה בגבעתיים שאמרו לי גם שווה בדיקה.

הודי - אני חולה על אוכל הודי ברמות קשות, המסעדה ההודית הטובה ביותר לטעמי בארץ (והיא גם כשרה!) היא "נמסטה" בטיילת אשדוד וזה בתור מי שהיה אוכל במהרג'ה כל שבוע כמעט. טנדורי וכו' זה בכלל לא אוכל הודי וגם לא טעים (לדעתי).

אשכנזי - אלימלך בתל אביב, שטיבל'ה בראשון, מסעדת המרכז בנס ציונה.

טריפולטאי - בכור ושושי בפרדס כץ וגם עצמון באותו מקום, לבכור ושושי יש סניף גם ביד חרוצים.

בוכרי - סמרקנד באור יהודה.

מרוקאי עשיר ומפואר - ORO בתחנת הדלק בכניסה לגאליה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

שכנה שלי, ערקית שגרה במשך שנים בפרס.

היא מבשלת אוכל ערקי ופרסי והיא מבשלת בתשלום.

היא מכינה טביט לא מהעולם הזה, קובה סלק\במיה\סולת וכו וכו ברמה הכי טעימה שיצא לי לאכול.

האורז הזה עם התפוחי אדמה מתחת, (שהופכים לתוך צלחת ישר מהסיר).

קבבים מטורפים!!!

מי שמעוניין שיצור איתי קשר בהודעות פרטיות ויקבל את המספר שלה. (ממש ממש נהייתי רעבה פתאום :roll: )

ואם זה לא ברור, אז אנחנו מרמת גן :lol:

מזמינים בטלפון מה שרוצים ובאים לקחת.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

מסעדת קשת-ליד תחנה מרכזית ישנה ת"א-מסעדה עטורת שבחים לאוכל פרסי אוטנטי.

נדרה אור יהודה-טוענים למבחר הקובות הגדול ביותר -הכל טעים ובשפע.

בוכרי באור יהודה יש 2 :סמרקנד הגדולה וראג'יסטן ליד הקנאור (ליד הקנאור יש גם מאפיה בוכרית)

ליד מרכז אבו לבן (השוק?) יש מאפיה עירקית איכותית שמוכרת סמבוסק גבינה מעולה,באבא-תמר ובוריקה.

וכמובן הטורקי-לא ממש אוטנטי אבל אחלה שווארמה :-)

פורסם

בתל אביב יש:

בנחלת בניימין פינת לווינסקי יש כמה מסעדות פרסיות.

ברחוב הארבע יש מסעדה טורקית יוקרתית.

כמה מטרים לפני,ליד תחנת הדלק יש מסעדה טורקית עממית.

אייל

פורסם

ויטושה, אוכל בולגרי- יפו, אלא מה?

קפה גלידה יונק- חיפה. מסעדה רומנית.

חיים נלו- אוכל (ובעיקר קבב) רומני, רחוב אילת, ליד שדרות ירושלים.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

ננוצ'קה זה מסעדה לא רעה אבל היא לא מסעדה גרוזינית אמיתית . מי שרוצה לטעום אוכל גרוזיני אוטנטי ונמצא בירושלים -יש את המסעדה "קנגורו" במרכז העיר.

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...