Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי שלילה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי בא לעשות פרסה באיזה כביש דו סיטרי צר בנגב ונכנס בו רכב מאחורה באיזה 90 קמ"ש, 2 חברים שלו היו איתו באוטו וסבלו מפגיעות קלות, האשמה הייתה לגמרי של הנהג השני שהוא נכנס בו בטענה שהאורות סינוורו אותו והוא לא שם לב.

השאלה היא האם הוא יקבל שלילה(משהו עם ביצוע עבירה בתאונת דרכים בה נפגע אדם)? ואם כן לכמה זמן? ומה הפרוצדורה של השלילה, כאילו איך מחזירים את הרישיון?

תודה

פורסם

ע"פ החוק היבש, חבר שלך אשם, כי הוא עשה פרסה ולא נתן זכות לרכב הבא ממול, ייתכן ותהיה רשלנות תורמת לנהג שנכנס בו.

לגבי שלילה?

אם הוא יקבל פסילה מנהלתית, זה יחליט הקצין במחלקת תנועה של אותו מרחב. בד"כ על תאונות עם נפגעים קל מאוד, הפסילה המנהלתית היא ל 30 יום, כל זה תלוי גם בגליון ההרשעות שלו, אם יש לו עבר עשיר. סביר להניח שיפסלו.

משפט כן יהיה לו, גם שמה תלוי בגליון ההרשעות שלו, אם אין לו הרשעות רבות וחמורות, סביר להניח שיקבל קנס+פסילה על תנאי.

אם כן יש לו, עדיף להצטייד בעו"ד.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
חבר שלי בא לעשות פרסה באיזה כביש דו סיטרי צר בנגב ונכנס בו רכב מאחורה באיזה 90 קמ"ש, 2

ע"פ החוק היבש, חבר שלך אשם, כי הוא עשה פרסה ולא נתן זכות לרכב הבא ממול, ייתכן ותהיה רשלנות תורמת לנהג שנכנס בו.

.

הרכב נפגע בחלקו האחורי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

העבירה היא ביצוע פרסה במקום אסור, ושכחתי לציין שהוא נהג חדש בלי עבירות קודמות.

אני מניח שהסבירות גבוהה מאוד לשלילה בגלל שהוא נהג חדש

וכמה זמן בערך מקבלים שלילה במצבים כאלה או דומים? ואחרי השלילה אני מניח שצריך לעבור טסט ותאוריה מחדש?

פורסם

שכחת לציין עובדות חשובות. :roll:

הנהג הוא נהג חדש, שביצע עברה (פניית פרסה תוך סיכון עוברי דרך-נסיבות מחמירות).

הנהג יקבל פסילה מנהלתית ל 30 יום, (זה מה שקורה ברוב המקרים עם נהגים חדשים המעורבים בת.ד, ובמיוחד בתאונה עם נפגעים) ויזומן לבית משפט שבו יוחלט על גזר הדין (תלוי בעורך דין שייצג אותו).

אאל"ט ואם אני זוכרת נכון, הוא יאלץ לעבור טסט ותאוריה מחדש, מכיוון שהוא נהג חדש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אוקיי המון המון תודה

הוא זומן לתת עדות עוד יומיים, אז הפסילה המנהלתית תהיה מאז ועד המשפט כאילו?

פורסם
העבירה היא ביצוע פרסה במקום אסור, ושכחתי לציין שהוא נהג חדש בלי עבירות קודמות.

אני מניח שהסבירות גבוהה מאוד לשלילה בגלל שהוא נהג חדש

וכמה זמן בערך מקבלים שלילה במצבים כאלה או דומים? ואחרי השלילה אני מניח שצריך לעבור טסט ותאוריה מחדש?

איפה רשום שהוא ביצע פרסה במקום אסור?

פורסם
אוקיי המון המון תודה

הוא זומן לתת עדות עוד יומיים, אז הפסילה המנהלתית תהיה מאז ועד המשפט כאילו?

אכן כן,אלא אם כן הקצין הפוסל יחשוב אחרת ולא יפסול את הרשיון.

במצבים כאלו השוטר נוטל את רשיון הנהיגה, נותן לנהג רשיון זמני (הרשיון הזמני הוא טופס נטילת הרישיון) בו כתוב שעליו להתייצב במקום X בתאריך ובשעה, עד לתאריך ושעה זו הנהג יכל להתנייד עם רשיון זמני זה.

נותנים את הזימון לעד שלושה ימים קדימה, ועל הנהג להתייצב במקום, חשוב מאוד להגיע למקום בזמן שיועד, אי התייצבות יכולה לפסול אותו אוטומטית מלנהוג והפסילה תחשב ביודעין, במידה וקרה משהו חמור ואינו יכל להגיע, שיצור קשר עם הטלפון שנכתב לו על הטופס ויעדכן.

ל'

פורסם
נראה לי רציף, זה הבעייתיות

זאת בעייתיות גדולה מאוד, שיצפה לשלילה ושיזמין מהר עורך דין מהשורה הראשונה.

פעם הבאה שאת מפרסמת תגובה או מבקשת ייעוץ, תני את כל הפרטים מלחתחילה,

אנחנו לא שופטים ואין מה להסתיר פרטים מאיתנו.

מצטער על ההתקפה פשוט עם כל תגובה שלך מגלים משהו חדש לרעתו על המקרה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

ישנו סעיף של "פניית פרסה תוך סיכון עוברי דרך (נסיבות מחמירות). סמל הסעיף 6251.

לא מצויין אם זה קו לבן רצוף או מקוקו.

דוח זה נרשם כאשר נסיבות פניית הפרסה גרמה לסטייה או בלימה פתע של רכב אחר וסיכון עוברי דרך.

במקרה הספציפי הזה, היה סיכון, כי נגרמה תאונה ויש נפגעים.

ל'

פורסם

סליחה אם לא ציינתי מספיק פרטים ממש לא התכוונתי להפוך את הסיטואציה ל"קלה" יותר בעיניכם

אני ינסה לחדד - הוא ביצע פרסה במלואה, לא הפריע לדרך של הנהג שבא ממול והתחיל בנסיעה בכיוון השני, הבעיה היא שהוא לא הספיק להאיץ את המהירות למהירות הנהוגה בכביש והנהג שמאחוריו לא שם לב שהם לא באותם מהירויות ונכנס בו.

בכל מקרה יש פה עבירה של פרסה במקום אסור אבל האשמה נופלת על האוטו הפוגע שלא היה ער לכביש

• תוכן חדש...