Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב למשפחה וכלב ב120K

אודליה17
שימו לב! השרשור הזה בן 5576 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

יש לנו גרנדיס ספורט 2008 ,מוכרים אותו בימים אלה.

בכסף המכירה, מעוניינת לקנות רכב אנורקסי(המיצובישי אוכלת כמו משוגעת).

שהאחזקה תהיה חסכונית ,כולל התיקונים, ושיהיה מרווח לשני ילדים ולכלב מאחור.

בהתחלה חשבתי על גיפ קטן, אולי טוסון ,אבל הבנתי שגם הוא רעבתן דלק לא קטן.

הבא בתור ההיברידיות ,אבל לא שמעתי המלצות גורפות.

אני פתוחה להמלצות על רכבים נוספים ,אין לי מושג מה כדאי.

תודה רבה וסופשבוע נפלא.8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום אודליה

בתור סבא לערן ויעל אני מכיר את העניין היטב. הבת שלי רוני ובן זוגה רועי פתרו את הבעיה של הילדים ושימשון הכלב בעזרת רכב סטיישן קטן, חסכוני ואמין, סקודה פאביה.

הפאביה משנעת את כוווולם כולל טיטולים, במבה ומה לא בקו ירושלים-רעננה-טבעון ביעילות ובחסכנות (למען ההגינות, הפאביה היא אחד משני רכבים שיש להם אבל היא היא שמשנעת את כל המשפחה יחד, כולל שימשון שהוא כלב לא קטן).

אם הפאביה קטנה מדי כדאי אולי לשקול קניית אוקטביה סטיישן.

סבא בני

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוב הסטיישנים החדשים יתנו לך פתרון מצויין, שהרי את לא צריכה 7 מקומות.

פוקוס סטיישן, קאיה סיד סטיישן, ועכשיו מפרסמים גם את היונדאי סטיישן החדשה שנראית מגניבה.

בוודאות הן לא יהיו חזקות או מרווחות כמו הגרנדיס, אבל זה מחיר החסכון.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בהחלט לא צריכה 7 מקומות,רק רכב מרווח.

וכן רוצה רכב חדיש ,מקסימום שנתיים על הכביש,אמין וחסכוני.

אשמח שתגיבו גם על הטוסון וההיברידי.8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הטוסון לדעתי היא בחירה רעה. היא מבוססת על היונדאי אלנטרה האנכרוניסטית והיא מצויידת במנוע צמא מאד.

לדרישותיך התצורה העדיפה היא סטיישן, אשר לא מוצעת בדגמי ההיבריד המיובאים.

אם צריכת דלק היא פרמטר חשוב לך, ואתם נוסעים הרבה, אני ממליץ על הקיה סיד סטיישן דיזל. מכונית מודרנית ברמה של הטובות בסגמנט, ומנוע דיזל מודרני - חזק וחסכוני (כ- 15 ק"מ/ל'). הדגם הנ"ל מיובא עם גיר רגיל או אוט'.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Toyota Avensis 2.0 AT  

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הטוסון יתן לך פחות מהגראנדיס וייקח ממך יותר. מה גם שבתקציב של 120K תיאלצי לקנות כלי משומש.

אני לא מוצא סיבה הגיונית ללכת על טוסון, חוץ מהעובדה שכנראה בא לך עליו (שזה לגיטימי).

לגבי ההיברידיות - קיימים שלושה דגמים רלוונטיים (בהנחה שאת לא מחפשת מכונית פאר): הונדה אינסייט, הונדה סיביק הייבריד וטויוטה פריוס.

האינסייט חדשה בשוק ככה שאין ממש שוק יד שניה, והמחירים מתחילים מ-130K. גם אם תרחיבי את התקציב, תקבלי רכב שממש לא מצטיין בביקורות, וגם רק את הגרסה הבסיסית ביותר.

הסיביק הייבריד היא אופציה עדיפה ככל הנראה, אבל מעט פחות מרווחת.

הפריוס יקרה (יצא דגם חדש לאחרונה) אבל ניתן למצוא אותן בשוק המשומשות יחסית בקלות. היא מרווחת כמכונית פרטית רגילה, אבל אני מסכים עם רוב המגיבים כאן שמכונית סטיישן חדשה תתאים יותר. פוקוס סטיישן, אוקטביה סטיישן, ואולי גם פאביה סטיישן (תלוי אם הכלב הוא דני ענק או פינצ'ר) - בהחלט הייתי בודק אותן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל סטיישן מודרנית. אני הייתי הולך על פוקוס כחדשה או B4 ואולי מאזדה5 כמשומשת.

אופציות נוספות ומעניינות הן אופל זאפירה ורנו גרנד סניק .

טוסון סתמי ביותר ואוכל הרבה יותר מגרנדיס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הקטע של חיסכון הוא ממש קריטי, אני בתור הבעלים המרוצה של סיוויק הייבריד הייתי יכול להמליץ על אופצייה ההיברידית, אם כי לאחרונה ככול הנראה לא ניתן להסיג חדש בסכום שמתקרב ל-120 K. מה עוד, שההבדל הכספי שבין הרכב החיסכוני לחיסכוני מאוד איננו משמעותי. לדעתי יונדאי I30CW תהיה בחירה טובה מאוד. לי אישית מאוד קורצת העובדה שהרכב מתומחר כאן זול יותר מאשר בגרמניה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן רציתי את הטוסון כי זה נראה נחמד,אבל סיכמנו שלא חוסך בדללק

אז מה לגבי רכב 5 דלתות משפחתי ולא סטיישן?.

חסכוני,מרווח וזול בעלויות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תעשי את החשבון ביחס לרכב ולילדים

בתא הנוסעים: שני כיסאות בטיחות, שני מבוגרים, המון חפצים שנדחפים איכשהו.

מאחור: כלב ותיק נסיעות אחד גדול כשנוסעים לסבים והסבתות לסופ"ש.

לכן לדעתי ומתוך נסיון רכב רגיל 5 דלתות לא יספיק.

רק משהו כמו המזדה 5 או סטיישן.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5576 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...